Resultaten voor duitse herder met stamboom

duitse herder met stamboom
Ancientwolfspirit.jouwweb.nl.
seo agentur erlangen
Duitseherder Honden 2dehands.be.
10 februari 2019 1511: Aalter. duitse herder pups met stamboom. Wij hebben een prachtig kortharig Duits herder teefje die oud genoeg is voor een nieuw baasje, Gevaccineerd, ontwormd, belgisch paspoort, kort. 9 februari 2019 1945: Torhout. duitse herder pups. HK14302974 Duitse herder pups te koop.
leenmans
Duitse Herder Honden.be.
Bekijk of in de stamboom van de hond heupdysplasie voorkomt HD. Er mag officieel alleen gefokt worden met lijnen die HD-vrij zijn. Lees daarnaast het koopcontract grondig door, soms staat hier al informatie in over gebrekkige gezondheid van de pup. Bekijk in het dierenpaspoort of de pup gechipt en gevaccineerd is en neem eventueel een dieren gezondheidsverzekering bij je dierenarts. De Duitse Herder heeft een flinke dubbele vacht die wel wat onderhoud vergt.
Locksmiths
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Seo wordpress
duitse herder kennel saendenland herdershonden honden fokken pup.
Door op de foto te klikken opent de uitvergroting in een nieuw venster. Dit geldt ook voor de stamboom. De honden die u voorheen op deze pagina kon vinden maar nu met pensioen zijn, vindt u hier.: Onze trots: Naam Foto Geslacht Stamboom Overige.
rasstandaard oudduitse herdershond.
In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. genoemd naar de woonplaats van de Rittmeister Deze hond werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01.
licg.nl Duitse Herder.
Meer informatie vindt u in het Praktisch document over Chippen en registreren of op www.chipjedier.nl. Een Duitse Herdershond met stamboom die u via de rasvereniging aanschaft kost gemiddeld 800 euro. Daarnaast bent u geld kwijt aan benodigdheden zoals een mand, een riem, een etensbak en speeltjes. De Duitse Herder is een grote hond, houd er dus rekening mee dat hij veel eet.
Wat is keurfok Duitse herder kennel van de klepperstad.
Immers heeft de fokker er alles aan gedaan om een pup te fokken die aan strenge criteria voldoet. Dit is dus heel wat anders dan de op marktplaats aangeboden pups zonder certificaat of zelfs stamboom! Hiernaast biedt het koopcontract van de VDH ook garanties aan de kopers. Binnen de Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden VDH kent men een aantal regels met betrekking tot het fokbeleid.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
BEAUTIFUL WHITE ANGEL BEAUTIFUL WHITE ANGEL.
De complete aflevering van een stamboom waarop ook uw pup is ingeschreven. U krijgt volledige aflevering van deze stamboom. Een Europees paspoort met vermelding van de eerste inenting. Een koopcontract voorzien van het voorschot dat u betaalde samen met de regels waaraan de fokker beautiful white Angels en de koper zich moeten houden. Mocht U in de toekomst omwille van een grondige reden vb. echtscheiding/overlijden niet meer in staat zijn om voor uw hond te zorgen, bel mij en ik koop uw hond terug mits bepaalde voorwaarden ingevuld zijn. Ik wil ten alle tijden vermijden dat een White Angel op marktplaats of eender welke koopsite wordt aangeboden! Wat krijgt U nog mee bij het ophalen van uw pup? Een nestdoekje met de heerlijke geur van het nestje en met onze geur. Een puppypakket met een leuk speeltje. Het voer wat uw puppy al die tijd bij ons at. Wenst u verder te voederen met dit vertrouwde Happy Dog voer, wij leveren bij u. Een heel boekwerk waarin u alle informatie over de Witte Herder terugvindt zoals: opvoeding, verzorging, huisvesting, regels etc.
Een overzicht van hondenkennels in Belgiƫ en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
MECHELEN Fokker van Duitse Herders. Wij fokken nestjes uit verantwoordelijke combinaties met Sint-Hubertus stamboom. Met veel liefde en aandacht worden ze groot gebracht. Wij doen ons uiterste best de pups zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze het huis verlaten. Dit is erg belangrijk voor op latere leeftijd. 32.015/20 41 07. VAN HET CHAINPARK DUITSE HERDER KENNEL.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers