Resultaten voor duitse herder pups te koop met stamboom

duitse herder pups te koop met stamboom
Vind duitse herder pups met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
A van der Duim. te koop duitse herder pups uit werklijnen met stamboom. Duitse herder kennel from si-ca-ja home heeft duiste herder pups uit werklijnen met stamboom geboren op 17-10-2018 1 reutje, zwart en iets bruin en 3 zeer donkere grauwe teefjes moeder van de pups is xinto von der mahler-meister met een zeer goede stamboomlijn, een zeer goed vererfde teef zoals in de sport.
versterker boxen
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
zonneboiler
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
opstijgend vocht
Waar vind ik Duitse Herder Blauw pups te koop? DogCatandCo.
Duitse Herder pups te koop. Duitse herder langharige pups te koop. Golden retriever pups te koop. Kaukasische Herder pups te koop. Labrador Retriever pups te koop. Labrador Retriever Zilver pups te koop. Labrador pups chocolade. Leonberger pups te koop. Mastino Napolitano pups te koop. Mechelse Herder pups te koop. Newfoundlander pups te koop. Rottweiler pups te koop. Samojeed pups te koop. Schotse Collie pups te koop. Shar Pei pups te koop. Siberische Husky pups te koop. Sint Bernard pups te koop. Tervuerense Herder pups te koop. Weimaraner pups te koop. Zwitserse Witte Herder pups te koop. Katten te koop. Abessijn kittens te koop. Britse korthaar kittens te koop blauw lila. Britse korthaar met stamboom te koop.
lenen
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
te koop duitseherders. wij zijn in het bezit van een heel mooi nestje duitseherders pups die bij ons zijn gebooren op23/09/2018 vader kortharig moeder langharige, de. 4 oktober 2018 1648: Kortenaken Kersbeek-Miskom. Duitse herder pups. Ouders te bezichtigen. Zijn gechipt, ontwormd en gevaccineerd. Voor meer info, bel naar 0496608379. 29 september 2018 1908: Diksmuide. Duitse herder, Lang haar. Beide ouders zijn langhaar Moeder oke gezondheid Vader oke gezondheid Pups zijn geboren op 09/09/2018 6 teefjes en 6 Reutjes er zijn er al e. 28 september 2018 1259: Liedekerke. duitse herder pup langharig eigen kweek. Wij verwachten een prachtig nestje herderpupjes, ouders met stamboom, vrij van dysplasie, waakzaam maar niet agressief dus goed van karakter. 1 september 2018 1605: Torhout. Duitse herder pups, belgische fokker. Op zoek naar een Duitse Herder? We hebben prachtige Duitse Herder pups, speelse, gezonde puppies.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
te koop duitse herder pups uit werklijnen met stamboom. Duitse herder kennel from si-ca-ja home heeft duiste herder pups uit werklijnen met stamboom geboren op 17-10-2018 1 reutje, zwart en iets bruin en 3 zeer donkere grauwe teefjes moeder van de pups is xinto von der mahler-meister met een zeer goede stamboomlijn, een zeer goed vererfde teef zoals in de sport.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers