Zoeken naar duitse herder werklijn

duitse herder werklijn
Over ons.
We hadden al langer een eigen mening over hoe een Duitse Herder uit de werklijn moet zijn en met Kimble wilde we een eerste nestje doen en zo is ook de naam van onze Kennel ontstaan. Kimble is inmiddels 9 jaar en ligt nu lekker bij de kachel.
domotelec.fr
Duitse Herder Pups Beschikbaar Uit Zeer Goede Werklijn te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. 75 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Duitse herder kennel van Goghland heeft nog pups beschikbaar uit de combinatie.,
hypothecaire lening simulatie

Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.
business
Wie zijn wij? Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
www.informatique75019.com
Nieuwe pagina 2. FayZah's' Farm: Duitse Herder Duitse Herder langstok Oudduitse Herder.
Zahreh Fayza Wlf. Waar gesproken wordt over de Duitse Herdershond heb ik het over. de Duitse Herder Korthaar, de Langstok, en de Oud Duitse Herder., zowel de kynologische lijnen als de werklijnen. De Duitse Herdershond, al vele generaties een fantastisch ras.,
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De Duitse Herdershond is één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld. Duitse Herders worden o.a. ingezet als politiehond, speurhond, geleide hond, waakhond, verdedigingshond en gezinshond. De Duitse Herder, die van oorsprong uit Duitsland komt, is groot, gestrekt, krachtig en gespierd. Duitse Herder Showlijn of Werklijn?
Duitse Herder Honden.be.
De werklijn, ook wel africhtlijn genoemd, wordt overwegend gefokt als werkhond. Het karakter van de werklijn is vaak iets pittiger dan de showlijn, maar beide zijn ook geschikt als huishond. Grootte: 55 65 cm. Gewicht: 22 40 kg. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. De Duitse Herdershond is een afsplitsing van de herdershond. Op 22 April 1899 werd er één hond in Duitsland aangewezen als dé eerste Duitse Herder.
Roedel Leffact.
Er zijn een aantal verschillen tussen de Oud Duitse Herder en de beroemde Duitse Herders zoals Rex, Snuf of Koton Jerry-Lee in K-9. Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Duitse herder Startpunthonden.
Dan is de Duitse Herder echt ideaal! We hebben altijd al een Duitse Herder gehad en toen ik was geboren zat is zelfs op de rug van onze hond! We hebben altijd al een Duitse Herder gehad, en nu ben ik 14.
Home.
Duitse Herdershond Webshopvoorhonden.nl.
De werklijnen hebben meer het oorspronkelijke karakter behouden, terwijl de showlijnen vaak iets zachter zijn. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Omdat de Duitse herders zo goed kunnen leren en gehoorzaam zijn, zijn ze ook voor de trainer tijdens de training een plezier om mee te werken.
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers