Zoeken naar duitse herder werklijn

duitse herder werklijn
Wie zijn wij? Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
spam phishing
Roedel Leffact.
Er zijn een aantal verschillen tussen de Oud Duitse Herder en de beroemde Duitse Herders zoals Rex, Snuf of Koton Jerry-Lee in K-9. Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films.
wimperlift den haag
Duitse Herder Kennels.
Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld. 0345-558978 / 06-30962762. Kennel van" de Wiersdijk." Kennel Von" Spitzbubezwinger." Diana van de Berkt. Alleen Keurfok werkhonden. Bazuinlaan 10, 3438 CT Nieuwegein. 06-51232449 of 06-51232446. Bruynseels / fokker: B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen.
ppc agency leeds
Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl. Alles over de Duitse herder! Lees het bij PerfecteHond.nl.
Uiterlijk Duitse Herder. Bij het gemiddelde gewicht van de Duitse herder ligt het er aan of je hond een mannetje of een vrouwtje is. Een mannetje is gemiddeld tussen 30 en 40 kilo en de vrouwtjes zijn gemiddeld tussen 22 tot 32 kilo, het mannetje word ongeveer 62.5 cm hoog en het vrouwtje 57.5 cm hoog.
SEO

de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest. Bij de Duitse Herders is dit qua rasstanddaard ongewenst, bij de Belgische herder is het geen probleem omdat een langharige, rossiggekleurde Belgische herder als een Tervuerenaar beschouwd kan worden, we hebben het namelijk nog steeds over n ras.
lenen
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
amazon seo agentur
Van het Berkenmeer Negundor, mechelaars, malinois, werkhonden, mechelaar, werklijnen, riesenschnauzers, pup, pups, puppy, puppy's, chiot, chiots, welp, welpen, riesen, schnauzer, schnauzers, duitse he
Marc was verschillende malen deelnemer aan de Wereldkampioenschappen FCI en FMBB met onze eigen fok Negundor Cobe, in 1996 won hij de Grote Prijs van Belgiƫ met zijn Duitse Herder Feherretid Harrie en in 2009 won hij deze titel met Negundor Cobe, Jeannine won ditzelfde jaar met Negundor Cobe het Kampioenschap Belgische Herders.
oudduitse herder.
Voor informatie over zowel kort als langharige pupjes, of voor andere informatie over de Duitse herder langhaar / oud duitse herder of de Zwitserse witte herder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. herplaatsing duitse herder langhaar. oudduitse herder pups te koop.
Argentina Outlet demarque-et-vous duitse herder kennel black iris.
duitse herder en mechelse herder. mechelse herder x duitse herder. verschil oudduitse herder en duitse herder. oud duitse herder kennel. duitse herder mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. duitse herder kennel black iris. verschil duitse herder en oudduitse herder.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder.
Ook de sterke verdedigingsdrift en het snel opgewonden zijn van die honden is niet altijd even handig in de gehoorzaamheid. Dat is waarom veel mensen dan voor een bordercollie of een Belgische herder uit niet werklijn gaan. Die zijn perfect voor gehoorzaamheid omdat ze niet echt scherp zijn.
Dierenarts Vandewalle: fokbegeleiding.
Bloedafname en/of analyse van de urine opsporen erfelijke gebreken. Officiƫle heupfoto's' voor het beoordelen van de heupkwaliteit door de Nationale Commissie voor Skelet-Aandoeningen. Begeleiding van beginnende fokkers. Wegwijs in de verschillende documenten regelgevingen. Advies naar inrichting omgeving werpkist, verzorging teef pups.

Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers