Resultaten voor duitse herders pups te koop met stamboom

duitse herders pups te koop met stamboom
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
He Ria ne hele lieve en, proper al kan pootjes geven en ook op commando zitten zalig, onze nieuwe 4-voeter. wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.
vakantiehuis frankrijk
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
Lening simulatie
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
dakwerker mechelen
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder te koop 6 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse herder teef pups. Duitse herder, teef, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
v. Casalin.
bezoekers: Welkom bij Duitse Herderskennel Von Haus Casalin. In 2010 zijn wij, Sam en Carine samen met onze kinderen begonnen met fokken van kynologische Duitse Herders. Ondertussen zijn we in het bezit van enkele fokteven. Wij fokken uitsluitend met aangekeurde afgerichte honden, dwz dat ze gefokt worden volgens de eisen van de VVDH, wij fokken 2 nestjes per jaar. Onze pups worden geleverd met stamboom en koopovereenkomst.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Steeds met garantie. Wekelijkse controle van. 15 juli 2018 1514: Hooglede Gits. duitse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Uiteraard met stamboom. We zijn op zoek naar mensen die ervaring hebben met herders. En die met de hond de sport in willen. Welke vorm maakt niet uit, we zijn wel van mening dat er teveel werkdrift in de pups zit om ze alleen als huishond te houden. Dat geeft vroeg of laat frustratie als ze niet kunnen werken. Denk je dat jij een 5 huisje kunt bieden voor onze hondjes neem dan contact op via pb. 9 juli om 0531.: Illiot van Kahinzoe X Aquita Off the Faithfull House. Beide ouders zijn aangekeurd, HD en ED vrij, rug zonder bemerkingen. Pups worden begin augustus verwacht. Voor meer informatie.: Erika T Lam heeft de video van Duitse Herder kennel v.d.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen. Er worden enkel Duitse Herders ingezet voor de fokkerij die gecontroleerd zijn op HD en ED en goede resulaten behaald hebben in de sport.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Duitse herder pups met stamboom. Mooi nest zwart bruine duitse herder pups met stamboom. Geboren op 7 juni 5 reutjes 3 teefjes moeder: winnie van t struweel vader: koenn von haus targa beide ouders zijn geröntgend op heupen, rug en ellebogen. Bij zeer geschikt voor sport ook fijne huisgenoten. Onze pups worden met veel zorg. Advertenties door Admarkt. Kattenschrikdraad: complete set: 99. Wilt u katten binnen of juist buiten uw tuin houden? Kies dan voor elephant kattenschrikdraad. Effectief veilig levering in 1 werkdag betaal met ideal gratis verzending sinds 1934. Top kwaliteit koivoer en vijvervoer. Bestel bij ons uw koivoer of vijvervoer bestellen op www.dekleinepauwoog.nl of bestel via de mail dekleinepauwoog@outlook.com al onze koivoer wordt verpakt in grote zakken en emmers en potten vanaf nu ook waterbehandeling en medicijn fmc nu alle zinkende producten en wheat germ nu mooie korting op adviesprijs. Ophalen of Verzenden. de Kleine Pauwoog. Nu UITVERKOOP tot 40% korting! Wij hebben ons gespecialiseerd in electronische artikelen om uw hond te trainen en te corrigeren.
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers