Op zoek naar duitse herders pups te koop met stamboom?

duitse herders pups te koop met stamboom
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Meerdere dieren Overige rashonden minder dan 1 jaar Met stamboom. Riemst millen Belgi. Echte mooie Dalmatier pups de allerliefste gezinshond. Dag mevr, mr, wij hebben een heel mooi nestje dalmatier pups. het zijn de mo. Particulier Meerdere dieren Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Te koop mechelse herder.
auto verkopen
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
kbc simulatie
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
Temperature
Welkom bij Kennel Pups en Zo.
Na 16 jaar besloten we om de naam Bolkshof om te dopen naar PupsZo, wat beter aansluit bij wat we al jaren doen. Kom meer te weten over Kennel PupsZo. Al onze pups worden verkocht met garantie aan de geldende wetgeving zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van april 2007 betreffende de verkoop van dieren.
seo specialist
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
truck
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
De pups krijgen altijd een stamboom, een paspoort en koopcontract mee en zijn uiteraard gechipt, ingeënt en ontwormd. Onze pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Ze zijn gewend aan andere honden en een klein meisje van vier dat dol is op het kleine grut! Bekijk de fokker vermelding van Of Black and White Island. Oud duitse herder en Kooiker kennel. Wij zijn Teun en Elma Penning en wonen samen met onze kinderen in het Overijsselse dorp IJsselmuiden, nabij Zwolle. Wij hebben een tuinbouwbedrijf en verschillende huisdieren. Af en toe fokken we een nestje Oud duitse herders of Kooiker hondjes, geheel volgens het regelement van de rasvereniging. Heeft u interesse in een Oud Duitse Herder of Kooiker pup?
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf." Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf."
Adopteer.be.
Braque de l'Ariège.' Braque du Bourbonnais. Bruno de Jura. Cao da Serra da Estrela. Cavalier King Charles Spaniël. Coton de Tuléar. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Te Koop Duits Herders pups. 2 teefjes en 2 reujtes.De Pups zijn ontwormdgeent, en gechipt en door dierarts gecontroleerd en hebben alle een. 2 februari 2019. Te koop prachtige half en langharige Duitse herder pups met rech. Te koop prachtigehalf, langharige Duitse herder pups met een sterke, rechte rug.
Omroep West.
Hij geeft The voice of Holland een extra Hollands tintje. De 27-jarige Quido van de Graaf heeft zich met het Nederlandse lied tot de liveshows van het populaire zangprogramma weten te knokken. Vrijdagavond is het zover voor de Haagse zanger, die in het team van coach Lil Kleine zit.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
He Ria ne hele lieve en, proper al kan pootjes geven en ook op commando zitten zalig, onze nieuwe 4-voeter. wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer. Hierbij wil ik jullie laten weten dat Guust vandaag rustig is overleden. De laatste 3 maanden was hij al een beetje op de sukkel, volgens de veearts waren het problemen met zijn hart, maar toch liep hij met zijn speeltjes rond, wel wat trager dan normaal.
Zwarte Duitse Herder pups met stamboom Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Zwarte Duitse Herder pups met stamboom is helaas verwijderd. Uit de combinatie Nelson van de Gulderij en Lexie Von Giliannes hebben wij nog 2 reutjes beschikbaar. Ze worden gechipt, gevaccineerd en meerdere keren ontwormd. Ze zijn in het bezit van een FCI stamboom Sint Hubertus en een Europees paspoort. U krijgt bij aankoop eveneens een garantiecontract. De pups worden zeer goed gesocialiseerd en zijn geschikt als gezins, sport en werkhond. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer info op 0497432850. Na een eerste telefonisch contact zal u uitgenodigd. Tip: Op tweedehands.nl vind je altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare advertenties. te koop duiven aan, dat zijn speelduiven of vluchtduiven zoals men ze noemt.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers