Meer resultaten voor stamboom duitse herder

stamboom duitse herder
Vom Oostweg Oud-Turnhout Stambomen van onze Duitse Herder teven.
seo and adwords
Vind duitse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Ter dekking aangeboden duitse herder met stamboom dekt en bevrucht uitstekend geeft prachtige mooie donkere pups is ook d en a getest mocht u belang in een dekking bel 0528 39 1381 of 0610474396. Lieve Duitse herder dekreu met stamboom.
SEO
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Kwekerij van Zwitserse Witte Herdershonden met stamboom Sint-Hubertus. Wij streven naar.: Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.: intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.:
wie funktioniert seo
40% van rashonden blijkt kapotgefokt VTM NIEUWS.
Honden met een stamboom én die getest zijn, zijn vaak duurder. Enquête door 147 dierenartsen. De Rashondenwijzer is een stichting die onderzoek doet naar dierenrechten en erfelijke aandoeningen bij rashonden. In hun recentste magazine geven ze een overzicht van zon 250 erfelijke aandoeningen bij 109 hondenrassen op basis van een enquête die ingevuld werd door 147 dierenartsen. Een tweede enquête werd ingevuld door zon 2.000 hondenliefhebbers. Vooral kortsnuitige en grote honden. Volgens hun laatste uitgave zijn de rashonden zieker dan vroeger. Kortsnuitige honden zoals de Franse Bulldog, Boxer en Mopshond scoren het slechtst. Ook populaire rassen als de Labrador, Golden Retriever en Berner Sennenhond doen het heel slecht. Dat laatste ras wordt geteisterd door kanker, die zich al op jonge leeftijd voordoet. Dit zijn volgens de Rashondenwijzer de tien rassen met grootste kans op erfelijke gebreken. Op de eerste plaats staat de Franse Bulldog met het meeste risico op een erfelijke aandoening. Cavalier King Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël. Het bestaat nu ook: Tinder voor honden. Man net op tijd uit bevroren meer gered, dankzij halsband van zijn hond. Duitse politie arresteert smokkelaars die 37 puppys naar België wilden brengen om ze illegaal te verkopen.
Anti Phishing
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
lening
Duitse Herder Pups met Stamboom Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
Duitse herderpups met stamboom, ingeent, gechipt, DNA genomen, ontwormd en europees paspoort. vader: Kai van kwabeek: HD-A ED-0. moeder: Mausi vom muikenshof HD-B ED-0. gsm: 32 0 499 983152. Patrick Kenmerken: Geslacht: Meerdere dieren, Stamboom: Met stamboom, Ras: Duitse Herder, Kleur: Zwart, Kopen in Boutersem Belgie.
ipvanish
Een nestje fokken.
reu en teef radiologisch gecontroleerd worden en door de commissie goedgekeurd worden., om nakomelingen met een geldige stamboom te kunnen afleveren. Afhankelijk van het. ras worden de heupen gecontroleerd in verband met heupdysplasie en de ellebogen. in verband met elleboogdysplasie incongruentie van de ellebogen. Werpbak: Deze werpkoffer moet voldoende groot zijn. Dwars op de 4 zijwanden. wordt een horizontale plank gemonteerd. Deze moet 15cm van de bodem geplaatst. worden zodat de pups hieronder beschermd liggen wanneer de teef tegen de wand. Zo kan de teef haar pups niet doodliggen. Warmtelamp: Te koop in iedere dierenspeciaalzaak. Wanneer mijn hond laten dekken? Een teefje is vruchtbaar tijdens de loopsheid. Een normale loopsheid duurt gemiddeld 3. weken en een teef wordt twee keer per jaar loops, met andere woorden om de 6. Sommige hondenrassen, zoals de Duitse Herder, hebben een kortere cyclus.
Stamboom van Duitse Herder Uvita van Hildernisse.
Naam: Uvita van Hildernisse. HD Fast Normaal, ED Vrij, DNA, Zuchtwerte 99. Geboren: 9 september 2003. Behaalde certificaten: In opleiding voor IPO 1. Dasty Von Der Berger Hochburg. IPO II SCHH III. Pike von der Schafbachmhle. SCHH3 G-BSP FH1 IP3.
Mastino napoletano duitse herder pups te koop met stamboom.
Bijzonder mooie duitse herder pups uit de volgende combinatie: m: enya von steckarden ipo i.o vhaiko: von haus gerstenberg ipo 3 beide ouders hd en ed vrij deze puppys groeien in huis op en mogen begin februari het nest verlaten met: stamboom raad van beheer koop/garantie overeenkomst.
AVG Cookiemelding.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden. Ik heb deze hond niet alleen omdat wij het een mooi ras vinden, maar zeker ook vanwege de werkcapaciteiten waar deze honden om bekend staan.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Onze honden zijn uitgebreid getest op erfelijke afwijkingen en hebben een super karakter. De pups krijgen altijd een stamboom, een paspoort en koopcontract mee en zijn uiteraard gechipt, ingeënt en ontwormd. Onze pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Ze zijn gewend aan andere honden en een klein meisje van vier dat dol is op het kleine grut! Bekijk de fokker vermelding van Of Black and White Island. Oud duitse herder en Kooiker kennel.

Contacteer ons

+  mechelaar pups
+  stamboom duitse herder
+  duitse herder kopen
+  duitse herders pups te koop met stamboom
+  duitse herder werklijn
+  duitse herder korthaar
+  duitse herder kennels
+  duitse herder pups te koop met stamboom
+  duitse herder met stamboom
+  duitse herders fokkers