Meer resultaten voor duitse herder fokker

duitse herder fokker
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
SEO
von der Kaiserquelle.
Interesse in een Duitser herder pup die zowel een fantastische familiehond als een prima werker zal zijn? Neem dan contact op via het contactformulier. om een pup te reserveren. RASFOKKER VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Aangesloten bij V.V.D.H. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie. Als fokker van de rasvereniging VVDH streven wij naar het fokken van gezonde en belastbare honden.
HI-FI
header. menu. Home. Duitse Herdershonden Van de Hildewaerde.
boxkleed
Vankiefbos Duitse Herders.
Onze kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij Duitse herders fokken voor sport, bewaking of als gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen die beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen. Wat wij dan ook samen onder andere gemeen hebben, is onze grote passie voor herdershondenmet, name de Duitse herder. Onze honden worden getraind in verschillende disciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook gezonde, goede werkdriften, temperament, moed en een sociaal, stabiel karakter.
zorgwinkel cm
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Bellatio warenhuis heeft een ruim aanbod diversen tuinbeelden decoratie, zoals: honden beeldje duitse herder met puppies 35 cm. Honden beeldje duitse herder met puppies 35 cm honden beeldje zittende duitse. Duitse herder pups. Mooie duitse herder pups, er zijn reutjes en teefjes.
Keyboost United Kingdom
DUITSE menu. DUITSE HERDER HERDER KENNEN KENNEN VAN VAN HET HET HEUKSKE. HEUKSKE.
plaatsje Grashoek in de mooie provincie. Kennel van't' Heukske wordt geleid door. Jan Janssen en zijn partner Petra Maassen. Kennel van't' Heukske is een. gebruikshonden kennel die gespecialiseerd is. in het fokken van Duitse herders, die geschikt. zijn voor het K.N.P.V.
www.atc-limo.be
Fokkers van de Duitse Herder Eleveurs du Berger Allemand.
Tel: 32 016/81 35 39. Fax: 32 016/81 35 39. Vom Suzyhof Keurfokker VVDH. 2200 Noorderwijk Herentals. GSM: 32 0476/43 87 32. GSM: 32 0476/46 02 76. Vom Ratsenheim Keurfokker VVDH. GSM: 32 0499/56 79 36. Von der Velpenerecke Erkende fokker VVDH.
Pen
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse kortharige herder puppy's.' Kortharige Duitse herder puppy's' Hebben nog beschikbaar: 2 reutjes en 1 teefje Puppy's' zijn op 9 mei 4 weken oud Nog beschikbaar: 1e foto is e. gisteren 2145: Zonnebeke. Zeer mooie Duitse Herder pups. Wij hebben een nestje prachtige Duitse Herder pups ter beschikking. Er zijn momenteel nog 1 reutje en 2 teefjes te reserveren. De foto's' zijn. 8 mei 2019 2345: Pittem Egem. Duitse Herder pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. 8 mei 2019 1204: Asse Zellik. Duitse herder pups te koop. Wij hebben Duitse herder pups beschikbaar. Het zijn speelse pups en zijn sociaal grootgebracht. Zowel teefjes als reutjes beschikbaar. 7 mei 2019 1529: Boechout. Duitse herder pups, belgische fokker.
crelan persoonlijke lening
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Hoe het begon. Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit. Arno was een droomhond: zéér baasgericht, zeer gehoorzaam, onderdanig, mijn grootste fan. Hij is 135, jaar geworden. Later besefte ik dat hij geleefd had enkel en alleen om mij te behagen. Zo zat hij in elkaar. Ik mis hem nog elke dag. Zijn opvolger zou terg een LDH worden, dat werd heel veel opzoek werk, bloedlijnen bestuderen. En zo ontdekte ik de Oudduitse Herder. Hoewel mijn zoektocht startte bij de westerse lijnen, werd ik compleet omver geblazen bij de ontdekking van de Oost-Duitse ddr Oudduitse herder. Wat een hond! Wat een uitstraling! Xanthos Von Eldorado! Dit moest het worden. Omdat het mijn droom was om een nestje te fokken, werd het een teefje: Neyla Von Eldorado Peetah, een donker grauwe DDR teefje en volle zus van Xanthos Von Eldorado. Geboren in Ladenthin, Oost-Duitsland, an de grens met Polen.
vouwdozen
duitse herder duitse herder fokker hoe oud wordt een duitse herder.
maltezer pups te koop. duitse herder kopen. duitse herder fokker. hoe oud wordt een duitse herder. De wolfhond Judith Visser. In het geval van een Tsjechoslowaakse wolfhond was dat een wilde Karpatenwolf, bij de Saarloos was dat een wolvin uit Diergaarde Blijdorp.
parket
Boheemse Herder Dierenhof Debrabandere.
Verondersteld wordt, dat het een van de vele voorouders is van de Duitse herder, maar deze hond is in het algemeen zachter van aard. In 1984 is de rasstandaard in Tsjechië officieel vastgesteld. Buiten Tsjechië is dit ras, dat zich in een groeiende belangstelling verheugt, nog door geen enkele kynologenclub erkend; er is in Europa buiten Tsjechië vooralsnog maar één fokker, in Duitsland.
verlovingsring
Duitse herder Woefkesranch.
duitse herder zwart duitse herder zwart. fokker duitse herder fokker duitse herder. kennel duitse herder kennel duitse herder. langharige duitse herder langharige duitse herder. langharige duitse herder pups te koop langharige duitse herder pups te koop. oud duitse herder oud duitse herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom