Resultaten voor duitse herder fokker

duitse herder fokker
index.
Van harte welkom op de site van HOBBYFOKKER Glenn Peeters Michelle van der Linden Vom Haus Tarlars. Wij houden ons bezig met het trainen en fokken van Duitse Herders honden. Ook fokken wij uitsluitend met aangekeurde ouderdieren en volgens de eisen van ST.
von Muikenshof Home.
op de shows waren we ook de beste en waren wij winnaar van alle grote prijzen. Helaas kan ik je niet alles vertellen over onze kennel omdat er een boek komt met de titel The" VEIL of Von Muikenshof" Door dit boek te schrijven is de liefde voor de Duitse herder nieuw leven ingeblazen en is er een comeback en nood om de schoonheid van dit ras te bevorderen.
Webklik.nl VANSANTVLIET HOEVE.
Dus zo gezegd en zo gedaan en met Elvis Ciska is mijn passie begonnen voor de oudduitse herder en het fokken.Spijtig genoeg kan er met Elvis wegens omstandigheden niet gefokt worden maar daarom is mijn liefde voor hem zeker niet minder.
Duitse Herderskennel.
Duitse herder Woefkesranch.
duitse herder pups kopen duitse herder pups kopen. duitse herder pups te koop duitse herder pups te koop. duitse herder pups te koop met stamboom duitse herder pups te koop met stamboom. duitse herder pups te koop particulier duitse herder pups te koop particulier. duitse herder te koop duitse herder te koop. duitse herder zwart duitse herder zwart. fokker duitse herder fokker duitse herder.
Kennel Duitse Herder België Tipaw.
Van Gruut Roy. Naam van de fokker. 2 nestjes per jaar. Kennel van Gruut Roy. Contacteer de fokker Bekijk het profiel Schrijf je mening. Beschrijving Als kind werd Gaby altijd al omringd door honden. Ze kan zich geen leukere hond voorstellen dan een Duitse Herder, voor haar is dit ras de ideale gezinshond.
Dierenarts Vandewalle: fokbegeleiding.
Zelf ben ik fokker van Duitse Herdershonden binnen het stamboek Sint-Hubertus. Vanuit deze expertise begeleid ik verschillende gelegenheidsfokkers en professionele hondenfokkers met raad en daad. Deze ondersteuning richt zich op verschillende stadia van het fokproces.: Diergeneeskundige controle van toekomstige fokdieren.
header. menu. Home. Duitse Herdershonden Van de Hildewaerde.
Vankiefbos Duitse Herders.
Wat wij dan ook samen onder andere gemeen hebben, is onze grote passie voor herdershondenmet, name de Duitse herder. Onze honden worden getraind in verschillende disciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook gezonde, goede werkdriften, temperament, moed en een sociaal, stabiel karakter.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Bellatio warenhuis heeft een ruim aanbod diversen tuinbeelden decoratie, zoals: honden beeldje duitse herder met puppies 35 cm. Honden beeldje duitse herder met puppies 35 cm honden beeldje zittende duitse. Duitse herder pups. Mooie duitse herder pups, er zijn reutjes en teefjes.
Duitse herder kennel Unter" die Buche" Huis onder de beuk.
Fotos nakomelingen Unter die Buche. Informatie Duitse Herdershond. Duitse herder kennel Unter die Buche. De kleinschalige Duitse Herder kennel unter die Buche bestaat alweer 5 jaar. Marcel en Miranda zijn dit puur uit liefde voor de Duitse Herder gestart. De Duitse Herder uit de Kynologisch lijn. Naast dat ze prachtige honden zijn qua uiterlijk, ervaren we het karakter en de eigenschappen van de Duitse Herder als zeer positief. Ze zijn heel leergierig, waaks op zijn tijd en passen zeer goed in het gezin. Met of zonder kinderen. Gezondheid Duitse herders. Over de gezondheid van de Duitse Herder wordt veel geschreven. Met name over Heup en Ellebogen Dysplasie. HD en ED Een stukje erfelijkheid kan men proberen uit te sluiten. Onze honden zijn dan ook officieel geröntgend op HD en ED. Pas dan vinden we dat ze een plekje bij ons krijgen. We hebben momenteel dan ook mooie, sociale honden welke te bekijken zijn op de foto's. Informatie over de Duitse Herdershond. Meest recente berichten.
Fokkers van de Duitse Herder Eleveurs du Berger Allemand.
GSM: 32 0499/56 79 36. Von der Velpenerecke Erkende fokker VVDH. GSM: 32 0477/74 42 92. Wilt u ook een vermelding in deze lijst? Neem even contact met ons op. Vous voulez aussi une insertion dans cette liste? Veuillez nous contacter.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn duitse herder
+  mechelse herder stamboom