Resultaten voor duitse herder kopen met stamboom

duitse herder kopen met stamboom
De Zwitserse Witte Herder.
In Europa is het ras ondertussen al jaren verdwenen, maar in 1967 komt daar verandering in met de komst van een witte herder naar Zwitserland vanuit Amerika. Het ras komt daarna heel langzaam uit het slop, meer en meer mensen importeren uit Amerika en Canada en er wordt ook weer melding gemaakt van witte pups uit gekleurde ouders in Duitsland. Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895. Zijn grootvader is de witte reu Greiff. Over de afstamming van Greiff is helaas niets bekend. Klik hier voor de stamboom van onze Caely in woord en beeld.
analyse
Duitse herder Woefkesranch.
Beagle pups kopen bij Belgisch beagle fokker. Silicadogs Silicium voor honden. Shiba inu pups Belgisch Shiba fokker. Belgisch fokker van.: Dwergkees of pomeriaan. Franse Bulldog pups te koop van Belgisch fokker. Welsh Corgi Pembroke. 100% Belgische puppys. 24/7 service na verkoop. Pups hebben alle nodige vaccins. Pups zijn meerdere keren ontwormt. Gechipt en met Europees paspoort afkomst België. Duitse herder van pup tot volwassen hond.
LVL
Duitse Herder Kennels.
06-51232449 of 06-51232446. Bruynseels / fokker: B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B. 014/513894 of 0498/339657. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark." Africhtingslijnen, temperamentvol, sociaal. Oranjedijk 20, 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden.
Phishing mail
Welkom Duitse Herder kennel van de Hooidonkse Watermolen in Weert.
Hiervan zijn nog 2 teefjes beschikbaar. In 2001 zijn we op zoek gegaan naar een Duitse herder die paste bij ons gezin en toekomst plannen. Op de show in Arnhem in 2002 zijn we Joke Wolferen van Os tegen gekomen met haar reu Quino.
https://www.dekbeddengoed.nl/34-goedkope-matrassen-kopen
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Fokker van Duitse herders werkhonden. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder kennel Van AlvinusBerg. Sluisstraat 1 9170 Sint-Gillis-Waas. Duitse Herders uit werklijnen. Hondenfokker Meer info. Onze doelstelling is een gezonde Duitse Herder te fokken die beschikt over een sociaal karakter in combinatie met een hoge dosis werklust.
search optimisation engine
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
tweedehands

Het was naast zinvol ook nog eens gezellig met openheid naar elkaar en respect. Bewust van het feit dat een vereniging er is voor de leden en de aangesloten fokkers, waarbij de gezondheid van de Duitse Herder Langstokhaar en de Oudduitse Herder een bovenliggende doelstelling is, zullen de besturen van beide verenigingen aan de leden een aantal voorstellen doen.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
duitse herder hondenkennel langharige duitse herder pups te koop.
duitse herder kopen. duitse herder fokker. langharige duitse herder pups te koop. Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers Honden Page. Onze pups worden 8 weken lang met veel zorg en liefde voorbereid op de perfecte start bij hun nieuwe thuis. Onze prioriteit is een duurzaam fokbeleid: zuivere bloedlijnen en een familiaal karakter.
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
MECHELEN Fokker van Duitse Herders. Wij fokken nestjes uit verantwoordelijke combinaties met Sint-Hubertus stamboom. Met veel liefde en aandacht worden ze groot gebracht. Wij doen ons uiterste best de pups zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze het huis verlaten. Dit is erg belangrijk voor op latere leeftijd. 32.015/20 41 07. VAN HET CHAINPARK DUITSE HERDER KENNEL.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
VVDH Fokker Von Giliannes: Welkom. Ik ben Ria Gilis en woon in Geel. Deze plaats ligt in de Kempen. Ik ben een erkende kennel met HK 10104533 nummer en ook een BTW nr. BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden.
Hondenvrienden.be oud duitse herder fokker.
heel erg begaan met het ras. Door haar 2 honden ben ik wel fan van het ras geworden, jammer dat het geen hond is. her pawprints is in our hearts forever. Re: oud duitse herder fokker. Reactie 13 Gepost op: november 06, 2016, 195514.: Vandaag is er terug een familielidje bijgekomen. ZIVA griekse godin zee, hebreeuws levenvruchtbaarheid., Een teefje oudduitse herder geboren 22 augustus 2016met, Stamboom Silver sable. Geslacht: Re: oud duitse herder fokker.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom