Meer resultaten voor duitse herder prijs

duitse herder prijs
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De langharige Duitse herder werd voor het eerst voorgesteld in Hanover in 1882, en de kortharige variëteit werd eerst voorgesteld in Berlijn in 1889. Informatie over de Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de duitse herder pups.
lening
Duitse herder pups Honden 2dehands.be.
gisteren 1756: Hamont-Achel. Duitse herder pups halflangharig. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1413: Rijkevorsel. Duitse herder pups te koop. Mooi gekleurde Duitse herders pups bij particulier.
veranda
Duitseherder Honden 2dehands.be.
vandaag 1756: Hamont-Achel. Duitse herder pups halflangharig. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., vandaag 1413: Rijkevorsel. Duitse herder pups te koop. Mooi gekleurde Duitse herders pups bij particulier.
b&b charleroi
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Als ze weggaan hebben ze hun entingen en ontwormingen gehad. Prijs 500, rond de laatste week van mei zijn ze oud genoeg om. 11 mei 18. J van Rijn. Duitse herder pups. Op 22-04 hebben wij een nestje van 7 pups gekregen.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Prijs is sterk afhankelijk van de combinatie van de ouders. Prijzen liggen globaal tussen de 400 en 1000 euro. De Duitse Herdershond of Deutsche Schäferhund, Alsatian was altijd al een prima herders en werkhond. Maar vooral nu blijkt hoe veelzijdig dit ras is. Het ras is gefokt uit een onbekend aantal verschillende Duitse Herdershonden. De moderne raskenmerken werden rond het begin van de 20e eeuw vastgelegd door zorgvuldige, selectieve fokkerij. Hij werd niet alleen op uiterlijk gefokt, maar vooral op temperament en de geschiktheid om te worden afgericht. Dit ras is zuiver Duits van oorsprong, maar werd voor het eerst in Groot-Brittannië getoond als de Duitse Schapenhond. Huishond, algemene werkhond, dat wil zeggen geleidehond, waakhond, verdedigingshond, diensthond en werkhond. De Duitse Herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder reu pups. Duitse herder, reu, langharig, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd. Duitse herder pups.
Duitse herder Honden 2dehands.be.
Duitse herder pups halflangharig. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1413: Rijkevorsel. Duitse herder pups te koop. Mooi gekleurde Duitse herders pups bij particulier. Beide ouders zijn steeds aanwezig en kan je komen bezichtigen.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.
Waar vind ik Duitse Herder Blauw pups te koop? DogCatandCo.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Een Duits Herder is een fantastische waak en gezinshond: trouw, sociaal en heel intelligent. Dit hondenras is gemakkelijk te onderhouden, maar moet toch dagelijks worden geborsteld, en regelmatig in bad. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Duitse Herder pups te koop aan.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Duitse herder pups halflangharig. Onze pups zijn alle huiselijk geboren sociaal opgevoed met kinderen en andere dieren prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworm., gisteren 1413: Rijkevorsel. Duitse herder pups te koop. Mooi gekleurde Duitse herders pups bij particulier. Beide ouders zijn steeds aanwezig en kan je komen bezichtigen.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom