Meer resultaten voor duitse herder pups erkende fokker

duitse herder pups erkende fokker

De honden vormen samen met ons, Baukje van der Zwaag en Johan Schuurman, de kennel Ballincurra. Wij fokken af en toe een nestje waarbij gezondheid en karakter de belangrijkste kenmerken zijn waaraan de pups zullen moeten voldoen. Goed gesocialiseerd en natuurlijk opgevoed in huis. Op deze website en op facebook hopen wij u een beetje wegwijs te maken in.: Wat we doen! Hoe we het doen! Waarom we het doen! Als kennel voor de Oudduitse Herder zijn we aangesloten bij de LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging ook zijn we lid van de vereniging voor Ierse Wolfshonden Ierdie en daardoor ook bij de Raad van Beheer en FCI aangesloten.
mazouttank opvullen prijs
oudduitse herder fokkers.
Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Kennelregistratienummer ADRV /231/010711. Skip to content. Vulta von der Freiheit Westerholt Wulf. 1 week oud. 2 weken oud. 3 weken oud. 4 weken oud. 5 weken oud. 6 weken oud. 7 weken oud. Pups bevriende fokkers.
axa autolening
Fokkers van Oud Duitse Herders? Bokt.nl.
Geplaatst: 13-09-14 1948.: Mijn tante wilde graag een Oud duitse herder en dat dier bleek flaporen te hebben. Oren ging nooit staan. Daarna nog eentje gekocht en die had 1 flapoor. Ik zou echt voor een erkende kennel gaan. Uit de OP begrijp ik dat voor ts gezondheid belangrijk is. Een paar flaporen lijkt me dan bepaald geen reden om een ras af te keuren. Berichten: 1426 Geregistreerd: 03-03-06 Woonplaats: Zuidland. Re: Fokkers van Oud Duitse Herders? Geplaatst door de TopicStarter: 13-09-14 2009.: Voor morgen heb ik een afspraak bij Marjans Meute, een ODH fokker. Haar website en telefonisch contact spreekt me erg aan. We mogen een voorkeur van pups aangeven, maar zij bepaalt welke het uiteindelijk gaat worden.
artiesten boeken
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
Wij zijn een door het ministerie erkende, gediplomeerde hobbyfokker van Golden Retrievers. lid van de Belgische golden retrieverclub. Door onze meer dan 30 jarige ervaring en een doordachte selectie van ouderdieren kweken wij Goldens met een zeer sociaal karakter en een uiterlijk volgens rasstandard. We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. We hebben wel de besloten om voortaan geen stambomen meer aan te vragen voor onze pups.
container
Duitse Herdershond, Duitse Herdershonden, Duitse Herder, Duitse Herders, Duitse Scheper, Duitse Schepers, German Shepherd, German Shepherds, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fokkerijen, kweker, kweker
FCI Group 1: Herdershonden Oorsprong: Duitsland. IK ZOEK EEN FOKKER IK ZOEK EEN PUPPY. DUITSE HERDERSHOND FOKKERS. Van de Hoge Meentocht. Hoge Meentochtstraat 8. Tel: 32 03/888 69 32. Fax: 32 03/844 69 32. Tel: 32 016/81 35 39. 2200 Noorderwijk Herentals. GSM: 32 0476/43 87 32. GSM: 32 0476/46 02 76. Bent u fokker en wilt u graag een vermelding? KLIK HIER OM U AAN TE MELDEN. DUITSE HERDERSHOND PUPS. Hieronder vindt u kennels terug waar momenteel Duitse Herdershond puppy's' beschikbaar zijn. Schrijf u in voor onze nieuwsbrieven. KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN. Rashondenonline.be is goedgekeurd door de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse overheid als gespecialiseerde website.
vpn
Over ons.
We zijn een erkende kennel met HK nummer HK10105517. Onze kennel is gelegen in een rustige omgeving in Kalmthout dicht bij de Kalmthoutse Heide, wij zijn hobbyfokker van enkel Duitse herders voor sport, bewaking en gezinshond. Al onze pups hebben FCI/St. Hubertus stamboom, schriftelijke garantie, gevaccineerd, gechipt en verschillende keren ontwormt. VOM HAUSE IROH. Duitse herder werkhondenkennel. Wij zijn een erkend kennel.
seo expert
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
donsdeken wassen
Keurfokkers duitseherder.nl.
Fokkers bieden deze pups aan met stamboom, certificaat van fokniveau en koopovereenkomst. De ouderdieren zijn aangekeurd met goed gevolg geröntgend, in bezit van een uithoudingsvermogen diploma, africhtingkenteken en minimaal de exterieur kwalificatie goed en er is gekeken naar de afstamming van beide ouderdieren. Ze moeten bij elkaar passen. Fokken is immers het verbeteren van het ras, niet het vermeerderen ervan. Ook deze pups worden gechipt, ontwormd en ingeënt aangeboden en zijn in het bezit van een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Daarnaast wordt er tussen fokker en nieuwe eigenaar een koopovereenkomst afgesloten. Deze koopovereenkomst biedt bescherming naar zowel koper als verkoper. In de Algemene vergadering van 29-11-2014 is het verenigings fokreglement aangenomen. Klik hier om deze te downloaden. Klik hier voor de puppylijst. Bekijk alle uitgaven. De heer A.J. Vranckenstraat 7 20. 6134 AJ SITTARD. telefoon: 06 29 03 69 02. 2020 Vereniging Duitse Herder Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap Website realisatie door Vanderperk Groep.
google shop
Van Corminahof.
Welkom op onze website. De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen. Met zorg en aandacht zijn wij steeds bezig combinaties zorgvuldig te selecteren. Onze Duitseherdershonden worden getraind in verschillende diciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook.: Sociaal en een stabiel karakter. Onze werkhonden zijn allen vrij van HD-ED en hebben een vaste rug. Zijn DNA getest en hebben op de door hun behaalde leeftijd hun sociabilisatietest doorgelopen. Bent u nieuwsgierig geworden? Loopt u eens rustig onze website door. G eboorte melding.:
lommel pizza
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Wanneer een dekreu ver weg zit en wij denken dat hij het beste zou kunnen vererven in combinatie met onze teef dan is het voor ons geen bezwaar om lange afstanden te rijden voor een dekking. Zo zijn we zelfs naar Zweden gereden om een teef te laten dekken puur om zo te trachten het beste resultaat te behalen. En dat is niet zonder resultaat! We hebben uit dat nest een reu en een teef aangehouden welke beide zeer goede resulaten behaald hebben op clubmatches in binnen en buitenland. Uiteraard kunnen we niet alle Duitse Herder Puppies zelf aanhouden. Hierdoor zijn er zo nu en dan, na een strenge selectie, Duitse Herder Pups te koop. Nestje pups fokken in beeld! Wij hebben speciaal voor de website www.hondenschool.online drie video's' gemaakt waarin we de bevalling van een nestje pups in beeld hebben gebracht, de verzorging én de socialisatie bij de fokker.
gescheiden riolering septische put
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Kennel van de Hogemeentocht.: Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn.
seo
argentina outlet duitse herder kennel wortel wolfsgrauwe duitse herder pups.
duitse herder pups erkende fokker. duitse herder pups met stamboom. pups duitse herder. zwarte duitse herder pups te koop. wolfsgrauwe duitse herder pups. oud duitse herder. duitse herder pups prijs. wolfsgrauwe duitse herder pups te koop. duitse herder pup te koop. Als je over wolfsgrauwe" herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Volgende forumvraag: Rode peper. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en België. 2 Gecontroleerde fokkers en pups door het moderator team. Stombaershoeve Onze honden. Vienna Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Wolf Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Kim Duitse Herder. Max Duitse Herder. Max Duitse Herder. Max Duitse Herder. Jack Russel Blue Tan pups. geld lenen binnen 1 uur op je rekening. Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star Oudduitse Herders Of Shinjis Star.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn duitse herder
+  mechelse herder stamboom