Zoeken naar duitse herder pups met rechte rug

duitse herder pups met rechte rug
pups
AngelofWassenaers-Over-ons.
Toen wijzelf als gezin jaren geleden onze allereerste Duitse Herder Bo al op zes weken oude leeftijd konden ophalen bij een geïsoleerde boerderij via Herder Pups te koop uit een advertentie in de krant kwamen we er al snel achter dat het zo niet moet. Onze Bo had in haar prille jeugd geen goede socialisatie mee gekregen. Haar boers en zussen waren al weg uit het nest waardoor er zelfs niet eens van eigen soortgenoten geleerd kon worden. Zonder stamboom, enting, ontworming, voeding en enige andere informatie kregen we haar mee, binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Bo ontpopte zich al snel tot een vrij forse teef met vele mannelijke eigenschappen. Voor ons een heerlijke hond met een grote will to please, voor viervoeters wel wat minder sociaal. Of dit aan haar vroege jeugd en gemiste nestsocialisatie heeft gelegen laat zich raden. Als Bo in september 2004 overlijdt wordt het al snel veel te stil in huis. En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. meer nieuws
lanyards bedrukken
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Als we wat leuks met hem willen doen gaan we lekker wandelen en/of zwemmen. Zoekspelletjes vindt hij ook erg leuk. En sinds kort hebben we een hondenspeelweide ontdekt in Heeten waar we zeker vaker na toe gaan. En als de honden er weer mogen komen, heerlijk naar Bussloo. Is er nog iets wat je graag wil vertellen over hem? Wolf is een lieve, ondeugende en nog iets onzekere puber, die af en toe bananen in zijn oren heeft, let wel, hele trossen, maar een superhond is die we niet meer willen missen! Die door zijn bijzondere kleuren veel belangstelling heeft van mensen. We zijn echt zijn trotse baasjes! Over het ras. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
sea marketing
Visie doel Border Collie Riesenschnauzer kennel.
Natuurlijk wel op een rustige plek, zodat mams en haar nieuwe pups de tijd en ruimte hebben om te rusten en te groeien. Als de pups wat ouder worden, zullen zij samen met de andere honden opgroeien, leren spelen en stoeien.
Scheepjes
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
De Duitse herdershond heeft staande oren van middelmatige grootte, die rechtop en gelijk gericht. gedragen worden niet zijwaarts getrokken. Ze lopen spits uit en zijn met de oorschelp naar voren. Tip en hangoren zijn foutief. In beweging of in rusttoestand naar achteren gericht gedragen. oren zijn niet foutief. De hals moet krachtig, goed bespierd en zonder losse keelhuid wammen zijn. De hoek ten opzichte. van de romp een horizontale lijn bedraagt ongeveer 45%. De bovenbelijning verloopt, zonder een zichtbare onderbreking, vanaf de halsaanzet over de goed. ontwikkelde schoft en over de rechte rug tot aan de licht afvallende croupe.
Psychic
Welkom.
Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken. Wij stellen het welzijn en de gezondheid van onze honden voorop en ze leven bij ons in huis want ze zijn een deel van ons gezin. Wij zijn daarom ook hobbyfokkers en hebben af en toe een nestje. Ook een hobbyfokker moet zich aan de regels houden en dat doen wij. Onze honden zijn gekeurd voor de fok en heupen en ellebogen zijn HD en ED vrij. Onze reu is getest op DM en is daar ook vrij van. Ook Bella is getest op DM en vrij. Van Bella is ook het DNA vastgelegd. Wij fokken volgens de regels van onze vereniging de LSOHV. Pups van het E-nest met 2enhalve week.
wagonplanken
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Voor kinderen en andere dieren is hij zacht en lief. Rasstandaard van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder is middelgroot, stevig met een brede en sterke rug, stevige bone en goede bespiering. De verlangde hoogte op het hoogste punt van het schouderblad ligt bij Reuen tussen de 60-65 cm en bij Teven tussen de 55-60 cm.
buddha to buddha ring nathalie small
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
De wollige, zachte ondervacht laat dan los en maakt plaats voor een dunnere zomervacht of een dikkere wintervacht. De dekharen verliest je Duitse Herder het hele jaar door. Wil je meer informatie over de vachtverzorging, neem dan contact op met een goede dierenspeciaalzaak of hondentrimmer. Gesloten, compacte tenen. Rechte, evenwijdige, droge voorbenen. Rug vanaf de schoft iets hellend.
Sea
Duitse Herder Pup te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
RobusMessi: mix Duitse Herder. Oud Duitse herder pups. Gezocht duitse herder pup, mannelijk. golden retriever pups x/duitse herder pups x. Duitse herder pups. Oud Duitse Herder pups. Duitse Herder pups met stamboom te koop, ook geheel zwart! Nieuwe advertenties per e-mail?
broodje zalm
zooplus magazine.
Hij heeft een elegante en veerkrachtige gang. De hond heeft een wigvormige kop die in een harmonische verhouding tot het lichaam staat, een rechte neusbrug en altijd een zwarte neus. Door zijn complete schaargebit met 42 tanden is de hond een indrukwekkende verschijning. Zijn oren die omhoog staan en naar voren zijn gericht zorgen er samen met de schuin liggende ogen voor dat de herdershond er altijd alert uit ziet. Vacht en kleurvarianten. De Duitse herder valt onder het nummer 166 in de groep van herdershonden en vee-honden.
biotop enveloppen
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker. Hoewel er na erkenning van de FCI steeds meer Langstokhaar Duitse Herder fokkers bijkomen hoef je niet perse een langstokhaar Duitse Herder fokker te zoeken om in het bezit te komen van een erkende langhaar. Er worden uiteraard nog steeds langharen geboren uit de combinatie stokhaar x stokhaar. Deze honden hebben niet minder haar dan een combinatie van langhaar x langhaar! Voordeel is dat je bij een stokhaar fokker veelal de beste langhaar pup uit het nest kan uitzoeken aangezien deze fokkers veelal de langharen niet zelf aanhouden. Een goede langstokhaar fokker zal nooit zijn eerste nestkeus verkopen. Wil je meer weten over de kansen op langhaar of stokhaar? Hieronder een overzicht. Kruising stokhaar x stokhaar Kan stokhaar en langstokhaar pups geven meestal weinig tot geen langstokhaar pups in een nest.
taxi Tilburg
De gevolgen van doorfokken.
Raskenmerk: lange rug. Gevolgen: het gebeurt wel eens bij teckels dat de tussenwervelschijf in hun ruggengraat door hun veel te lange rug scheurt, wat leidt tot verlamming en/of aanhoudende pijn. Raskenmerk: aflopende rug. Gevolgen: Duitse herders staan bekend om het hebben van misvormde en daardoor stijve heupgewrichten wat constante pijn met zich mee kan brengen.
Oud Duitse Herdershond Archieven Puppy te KoopPuppy te Koop.
Oud Duitse Herdershond Jutta Marner 11 december 2015. vriende van mij hebben momenteel 6 reutjes en 1 teefje in zwart-bruin en veel grijstinten.geboren in het huis, opgegroeid met kinderen, katten en paarden. nu op zoek naar een nieuw huis voor meer in formatie en fotos zie. Oudduitse Herder Puppys. Oud Duitse Herdershond Jutta Marner 10 mei 2015. Voor de Liefhebbers van de Speciale Op dit Moment hebben wij schattige Wolfjesin veele Grijstinten ook zilvergrijs en zwart-heel.Vader en Moder van ons gefokt Ouders sind HD/ED vrij en natuurlijk hebben ze een rechte Rug.De Pups worden in en rond. Prachtige Oudduitse Herder pups. Oud Duitse Herdershond roesner 7 december 2014. wij hebben nog welpen! uitonze N nest zijn nog 4 ruitjes en 5 Teefjes in zward roodbruin tekoop bijde ouder honden zijn HD/ED vrij en hebben een rechte rug en een uittmuntend goed karakter voor meer info bezoekt u onze website www.riedrunner.de.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom