Op zoek naar duitse herder pups met rechte rug?

duitse herder pups met rechte rug
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker. Hoewel er na erkenning van de FCI steeds meer Langstokhaar Duitse Herder fokkers bijkomen hoef je niet perse een langstokhaar Duitse Herder fokker te zoeken om in het bezit te komen van een erkende langhaar. Er worden uiteraard nog steeds langharen geboren uit de combinatie stokhaar x stokhaar. Deze honden hebben niet minder haar dan een combinatie van langhaar x langhaar! Voordeel is dat je bij een stokhaar fokker veelal de beste langhaar pup uit het nest kan uitzoeken aangezien deze fokkers veelal de langharen niet zelf aanhouden. Een goede langstokhaar fokker zal nooit zijn eerste nestkeus verkopen. Wil je meer weten over de kansen op langhaar of stokhaar? Hieronder een overzicht. Kruising stokhaar x stokhaar Kan stokhaar en langstokhaar pups geven meestal weinig tot geen langstokhaar pups in een nest.
bmi berekenen vrouwen in de overgang
Ballincurra Oudduitse Herders.
De Oudduitse Herders vormen samen met ons, Baukje van der Zwaag en Johan Schuurman, de kennel Ballincurra. Wij fokken af en toe een nestje Oudduitse Herders waarbij gezondheid en karakter de belangrijkste kenmerken zijn waaraan de pups zullen moeten voldoen. Goed gesocialiseerd en natuurlijk opgevoed in huis. Op deze website hopen wij u een beetje wegwijs te maken in.: Wat we doen! Hoe we het doen! Waarom we het doen! Als kennel zijn we aangesloten bij de LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. Keuze van de naam.: Tijdens ons verblijf in Ierland, ergens in de jaren negentig van de vorige eeuw, besloten we dat we ons bezig wilden houden met het fokken van Ierse Wolfshonden. Het besluit namen we in de Ballincurra cottage en het was dus, voor ons, logisch dat we deze naam als kennelnaam kozen. We hebben twee nesten Ierse Wolfshonden gefokt, maar nu alweer jaren later hebben we ons toegelegd op het fokken van de Oudduitse Herder en hebben we daartoe de oude kennelnaam weer afgestoft. Onder de naam Oudduitse Herder Kennel Ballincurra leggen we ons toe op het fokken van deze prachtige Duitse Herders met een langharige vacht en een rechte rug.
vouwgordijnen op maat
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
Het is een klein, oud boerderijtje maar met een grote tuin, hetgeen onze honden zeer op p rijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. We zijn lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les gegeven. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange vacht.
abn amro access online
Originele Duitse herder pups met rechte rug Startpagina Facebook.
Geplaatst door Originele Duitse herder pups met rechte rug. Album Fido Kriti. Originele Duitse herder pups met rechte rug heeft 39 nieuwe foto's' toegevoegd aan het album Fido Kriti. 28 juni 2017. Originele Duitse herder pups met rechte rug heeft de omslagfoto bijgewerkt.
backlinks
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Extra langhaar herder pups oud duits x duits met rechte rug! Extra langhaar zeer mooi gekleurde herder pups te koop.papa is een prachtige oud duitse langhaar herder met stamboom en mama is een kruizing langhaar duitse herder x goudgestroomde hollandse stokhaar herder.mama heeft een prachtige zeer aparte kleur en is goudgestroomd met mooie lange haren en is door ons.
De Duitse Herder Doggo.nl.
De langharigen hadden en hebben echter een groot aantal fans en deze liefhebbers kwamen in 1984 in Duitsland tot het oprichten van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland, met als doel de langstokhaar weer populair te maken. Eén van de variëteiten die op deze manier ontstond is de Oudduitse Herder, een langharige Duitse Herder met een rechte rug.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Voor kinderen en andere dieren is hij zacht en lief. Rasstandaard van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder is middelgroot, stevig met een brede en sterke rug, stevige bone en goede bespiering. De verlangde hoogte op het hoogste punt van het schouderblad ligt bij Reuen tussen de 60-65 cm en bij Teven tussen de 55-60 cm.
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
De nagels donker en sterk. Boven en onderbeen zijn van ongeveerd dezelfde lengte en staan in een rechte hoek tegenover elkaar. De dij, van de zijkant gezien is breed, boven en onder goed gespierd. Boven en onderbeen hebben bijna dezlfde lengte en vormen een hoek van ca. De spronggewrichten zijn goed ontwikkeld en krachtig, de middenvoet staat recht onder het spronggewricht. Zijn gesloten, met goed gebogen tenen. De zolen zijn dik en stevig, de nagels donker en krachtig. De Oudduitse Herder is een draver. De gang is elastisch, zonder moeite, gelijkmatig en ritmisch, maximaal vooruitkomend met zo weinig mogelijk passen. Tijdens het lopen beslaat hij een hoop grond door lange stappen met voor en achterpoten. In draf neemt hij nog meer grond met langere passen en beweegt sterk en makkelijk met cordinatie en balans, zodat de gang lijkt op een gelijkmatige beweging van een goedgesmeerde machine. De voeten blijven dicht bij de grond zowel bij het naar voren reiken als bij de achterwaartse afzetting. Om zulk een ideale beweging te verkrijgen moet er een goede ontwikkeling zijn van spieren en gewrichten. De achterhand levert via de rug een sterke afzet, die het hele dier lichtjes oplicht en het lichaam vooruitstuwt.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herder is goed in verhouding gebouwd met een rechte rug, tot een harmonieuze hond. Stabiel, lief, intelligent, veelzijdig, moedig, waaks. De Oudduitse herder is voor diverse doeleinden en trainingen zeer geschikt. Hij vindt het een genot om met zijn baas bezig te zijn. Voor kinderen en andere dieren is hij een echt maatje. De ideale gezinshond! Toch is de Oudduitse herder net als iedere hond wel een hond die training en opvoeding vraagt en nodig heeft! We doen er alles aan om gezonde sociale pups op deze wereld te zetten.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Sterke, zwaar gebouwde rechte honden. Deze honden moesten zelfstandig kunnen werken, hard zijn en aan alle weersomstandigheden weerstand kunnen bieden. Vaak hadden deze honden een dikke ondervacht, noodzakelijk voor de strenge winters in het oostelijk deel van Duitsland. In het westen keek men ook naar het uiterlijk vooral de geel/zwarte Duitse Herder was populair immers, West Duitsland was niet in oorlog en er was geen noodzaak om honden te fokken om de grenzen te bewaken. In het westen van Duitsland zag je dan ook een andere lijn van honden ontstaan. Honden met een afvallende croupe, een schoonheidsideaal, iets wat je niet zag bij het DDR-type. Hoe goed fokkers aan beide zijden van de muur hun best ook deden, nog steeds werden er uit 2 Stokharige ouders één of meerdere Langhaarpuppen geboren. Deze pups kregen vaak geen stamboom en werden niet zelden goedkoper verkocht.
Over mijzelf.
Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag. Dit was hem, de herder die ik wilde en zo kwam Puck hier in 2002 als eerste ODH in huis. In 2004 kwam Kes er bij en in 2005 kwam Floor, de meute begon te groeien. We woonden toen nog in Amsterdam in een rijtjeshuis. In 2006 zijn we verhuisd naar Scharwoude, voor ons de ideale locatie. Genoeg grond voor loopvelden en een groot hondenhuis. De meute is daar verder gaan groeien en neemt inmiddels al mijn tijd in beslag. Soms is het zwaar, maar meestal geniet ik met volle teugen. Bezig zijn met dit prachtige ras, het maken van mooie en verantwoorde combinaties, het is mijn lust en mijn leven. Het blijft geweldig om te zien hoe snel de ontwikkeling gaat van een pasgeboren pup, naar een hondje van 8 weken. Ik heb met veel eigenaren van mijn pups nog contact en ben altijd blij om te horen hoe het met mijn nakomelingen gaat.
AngelofWassenaers-Over-ons.
Toen wijzelf als gezin jaren geleden onze allereerste Duitse Herder Bo al op zes weken oude leeftijd konden ophalen bij een geïsoleerde boerderij via Herder Pups te koop uit een advertentie in de krant kwamen we er al snel achter dat het zo niet moet. Onze Bo had in haar prille jeugd geen goede socialisatie mee gekregen. Haar boers en zussen waren al weg uit het nest waardoor er zelfs niet eens van eigen soortgenoten geleerd kon worden. Zonder stamboom, enting, ontworming, voeding en enige andere informatie kregen we haar mee, binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Bo ontpopte zich al snel tot een vrij forse teef met vele mannelijke eigenschappen. Voor ons een heerlijke hond met een grote will to please, voor viervoeters wel wat minder sociaal. Of dit aan haar vroege jeugd en gemiste nestsocialisatie heeft gelegen laat zich raden. Als Bo in september 2004 overlijdt wordt het al snel veel te stil in huis. En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom