Zoeken naar duitse herder pups met rechte rug

duitse herder pups met rechte rug
Duitse Herder Pup te koop aangeboden AdvertentieZoeker.nl.
HD Orthopedisch hondenbed 100 x 150 x 10 cm. Duitse herder pups met stamboom. Duitse herder mix pup Lizzy Teefje. Prachtige Duitse Herder Reu Pup met stamboom. Beaphar Gentle leader S Zwart. Lieve zwarte labrador retriever pup teef te koop. Duitse Herder pups.
koffiezetapparaat
De Duitse Herder Doggo.nl.
De langharigen hadden en hebben echter een groot aantal fans en deze liefhebbers kwamen in 1984 in Duitsland tot het oprichten van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland, met als doel de langstokhaar weer populair te maken. Eén van de variëteiten die op deze manier ontstond is de Oudduitse Herder, een langharige Duitse Herder met een rechte rug.
petje
Welkom.
Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken. Wij stellen het welzijn en de gezondheid van onze honden voorop en ze leven bij ons in huis want ze zijn een deel van ons gezin. Wij zijn daarom ook hobbyfokkers en hebben af en toe een nestje. Ook een hobbyfokker moet zich aan de regels houden en dat doen wij. Onze honden zijn gekeurd voor de fok en heupen en ellebogen zijn HD en ED vrij. Onze reu is getest op DM en is daar ook vrij van. Ook Bella is getest op DM en vrij. Van Bella is ook het DNA vastgelegd. Wij fokken volgens de regels van onze vereniging de LSOHV. Pups van het E-nest met 2enhalve week.
slotenmaker den haag
duitse herder fokker duitse herder kennel duitse herder fokker rechte rug.
Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag. duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl. Duitse herder pups met rechte rug stokhaar de pups zijn heel sociaal veel bij mensen en kinderen geweest moeder en vader aanwezig.
relatiegeschenken met logo
licg.nl Duitse Herder.
Duitse Herder pups zijn vrij snel onder de indruk van nieuwe, onbekende dingen. Een goede maar vooral ook rustige en goed begeleide socialisatie is dan ook erg belangrijk. Laat de pup op een rustige manier kennis maken met mensen en honden, zo voorkomt u dat hij op latere leeftijd tegen vreemden en soortgenoten blaft of uitvalt.
google advertentie
oud duitse herder kennel pup puppies teef reu drachtig.
De voorbenen functioneren van het schoudergewricht tot de grond in een rechte lijn. Van achter gezien functioneren de achterbenen van het heupgewricht tot de grond in een rechte lijn. GANGFOUTEN GECONSTATEERD VANAF DE VOORKANT, OPZIJ OF VAN ACHTEREN WORDEN ALS FOUT BEOORDEELD. De OudDuitse Herder is er in diverse kleurvariaties. Nuances van zwart met bruin, goudbruin, roodachtig bruin, wolfsgrauw, zilver en creme zijn net zo gewenst als diverse nuances van, rood, donker bruin, donker grijs ook wel blauw genoemd, of zwart. Totaal zwart of geheel wit is acceptabel zolang de neus, oogranden en lippen diepzwart zijn. Een witte vlek op de borst is acceptabel evenals witte markeringen bij de tenen. Elke verwassen uitziende of vale kleur moet ook als FOUT gezien worden. De langharige vacht is een dicht sluitende dubbele vacht van middelgrof haar met een zachtere, haast wollige ondervacht. Het hoofd en snuit, de achterkant van de oren en voorkant van de benen zijn bedekt met kort glad haar. De nek heeft uitgesproken manen die reiken tot de borst. De rest van de torso is met lichtelijk korter haar bedekt. Medalfarm voor uw. Oud duitse herder Kooiker pup jonge honden nestjes drachtig wachtlijst rasvereniging kennel nutram carnibest IJsselmuiden.
leefstijl
Duitse Herder Club Nederland.
Oudduitse Herder Kennel van de Victory presenteert.: Ringo-River vom Hof Grebe Fix-Floyd vom Altdeutschen Eck. In oktober is er geen wandeling helaas. In november haken wij gezellig aan bij de wandeling van onze zustervereniging de LSOHV. De verenigingen lopen dan gezamenlijk de wandeling in De Elzen, Dordrecht. 7 oktober 2018. Inmiddels is de wandeling in Katwijk geweest, een heerlijk ontspannen wandeling. De fotos spreken voor zich. Ook is de pupinfo weer bijgewerkt. Bij kennel de Haeres hebben er geslaagde dekkingen plaatsgevonden tussen Xola en Pato. En bij kennel of Kodas Place zijn er weer prachtige pups geboren, er zijn nog pups beschikbaar. 21 september 2018. Wandeling Katwijk op 23 september gaat NIET door ivm verwachte herfststorm. We schuiven de wandeling een weekje op, 30 september bent u van harte welkom om gezellig met zn allen van Katwijk naar Noordwijk te wandelen.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
In 20% van de gevallen zijn pups in een nest langharig. Dit komt doordat bij de ontwikkeling van de Duitse Herdershond honden werden gebruikt die langharig waren. Echter: de Oud Duitse Herdershonden worden bewust gefokt op beharing alsmede de rechte, niet aflopende rug. De Oud Duitse Herdershond zou sterker zijn dan de Duitse Herdershond en zou minder problemen hebben met rug en heupen.
Oud Duitse Herder oudduitseherder.startze.nl.
Yaco van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deutscher Rassehunde Club. Registratie van oudduitse herderhonden in Nederland. Honden Service Over" Betuwe." STAP natuurlijk met uw hond. Honden Service Over" Betuwe." Hondensportvereniging KC Arnhem omstreken. Alles voor de hond. Dier Totaal Service. Duitse Herder Shop.
Oudduitse Herder Kennel van het Nemo's' Hof Home.
wat onze honden zeer op prijs stellen. Samen met Jef heb ik reeds 25 jaar ervaring met herders. lid geweest van hondenvereniging H.V.Ter Schelde te Temse. België, waar we aan zowel pups als wedstrijdspelers hebben les. Het was op een gehoorzaamheidswedstrijd dat ik een geweldige. herder zag: mooi uiterlijk, robuust, een rechte rug en een lange.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
De wollige, zachte ondervacht laat dan los en maakt plaats voor een dunnere zomervacht of een dikkere wintervacht. De dekharen verliest je Duitse Herder het hele jaar door. Wil je meer informatie over de vachtverzorging, neem dan contact op met een goede dierenspeciaalzaak of hondentrimmer. Gesloten, compacte tenen. Rechte, evenwijdige, droge voorbenen. Rug vanaf de schoft iets hellend.
AngelofWassenaers-Over-ons.
Toen wijzelf als gezin jaren geleden onze allereerste Duitse Herder Bo al op zes weken oude leeftijd konden ophalen bij een geïsoleerde boerderij via Herder Pups te koop uit een advertentie in de krant kwamen we er al snel achter dat het zo niet moet. Onze Bo had in haar prille jeugd geen goede socialisatie mee gekregen. Haar boers en zussen waren al weg uit het nest waardoor er zelfs niet eens van eigen soortgenoten geleerd kon worden. Zonder stamboom, enting, ontworming, voeding en enige andere informatie kregen we haar mee, binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Bo ontpopte zich al snel tot een vrij forse teef met vele mannelijke eigenschappen. Voor ons een heerlijke hond met een grote will to please, voor viervoeters wel wat minder sociaal. Of dit aan haar vroege jeugd en gemiste nestsocialisatie heeft gelegen laat zich raden. Als Bo in september 2004 overlijdt wordt het al snel veel te stil in huis. En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom