Op zoek naar duitse herder pups met stamboom?

duitse herder pups met stamboom
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud. Wij zorgen voor alle nodige inentingen, de elektronische microchip en het ontwormen. De pups verlaten de kennel met een schriftelijke garantie op de gezondheid en heupdisplasie. Momenteel zijn er nog enkele zeer mooie pups beschikbaar!
zonneboiler
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoe├źerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de ge├»nteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
de goedkoopste persoonlijke lening
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Lieve duitse herder teef van 2j Sint-Hubertus FCI stamboom. Lieve duitse herder teef van 2j Sint-Hubertus FCI stamboom We hebben haar zelf gefokt en in huis groot gebracht, ze kent zowel in huis als in. 14 augustus 2018 1229: Tessenderlo. Knappe Duitse herder pupjes beschikbaar. Hallowij, hebben toffe Duitse herder pupjes te koop. De pupjes zijn sociaal opgevoed en hebben reeds een basis puppytraining gekregen. 14 augustus 2018 0845: Hamme. Duitse herder pups. Wij hebben duitse herder pups te koop teefjes en reutjes. De pups zijn sociaal en kindvriendelijk opgevoed. De pups zijn verschillende malen. 14 augustus 2018 0734: Balen Olmen. Duitse herder pups. Nieuw nestje pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf 590 voorzien van nodige vaccinatiesontworming, kurenmic.,
studentenjob
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Rond 11 augustus verwachten wij raszuivere Duitse Herder pups met een rechte rug, beide ouders. Rond 11 augustus verwachten wij raszuivere Duitse Herder pups met een rechte rug, beide ouders met stamboom zijn sociale lieve honden, ze zijn HD-ED vr.
centrale voor kredieten aan particulieren
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Wij fokken enkel Duitse Herder Puppies uit de beste vaak Duitse bloedlijnen. Met als motto fokken" is verbeteren, niet vermeerderen" fokken wij zo nu en dan een nestje Duitse Herder Puppies uit de beste bewezen vaak Duitse bloedlijnen.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Eventjes laten weten dat Knight zijn IPO 2 heeft gehaald op 24/10/2015 met 84 93 80 door een incident tijdens het pakwerk zijn de punten niet normaal, maar dat leg ik je nog wel uit, en de zaterdag werd ik BOP 2 kampioen. Duitse Herder geboren op 02-06-2017.
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Ze komt uit ouders welke officieel zijn beoordeeld door de raad van beheer op de heupen, hd a en. Duitse herder pups met stamboomwerklijn. Te koop: duitse herder puppen met stamboom uit erkende duitse herder kennel vom" haus igvas" uit goede werklijnenrechte rug.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Duitse herder kennel Off the Faithfull House, pups met stamboom heeft nog teefjes te koop uit de volgende combinatie.: Aquita OTFH: IPO II, HD A en ED 0, Kkl norbergwaarde 40. Illiot van Kahinzoe: IPO III, HD A en ED 0, Kkl norbergwaarde 40.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom