Zoeken naar erkende fokkers mechelse herders

erkende fokkers mechelse herders
Kennel Van Goeden Huize Kennel Van Goeden Huize.
Op deze site van werkhondenkennel Van Goeden Huize willen wij u kennis laten maken met onze Mechelse Herders en hun nakomelingen. U kunt een kijkje nemen in onze fotogalerij waarin honderden fotos en filmpjes u een goed beeld zullen geven van de socialisatie en sporten van al onze honden.
Mechelen
Home.
van de Vaardekenshoeve. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden.
opkoper auto
Kennel Mechelse herder.
Wij selecteren onze teven en reu's' op een stabiele karakter, sociaal gedrag en veel will to please. We kunnen al direct de aanschaf van een Mechelse herder heel in het bijzonder aanbevelen aan al wie een waak of verdedigingshond wil hebben of als sportbeoefening een hond wil africhten.
taxibedrijf
Werkhondenkennel van Rosan.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.
index.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Reuen. Utamarou des Deux Pottois. Gucci von den Lausbuben. Mechelse Herder Teven. Krinka van de Utadreef. Hexy van de Utadreef. Ixtream van de Utadreef. Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef.
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
Mechelse herders van de boarebreker.
Mijn naam is Beschuyt Steve, ik ben al jaren bezig met honden vooral mechelse herders. Daarom heb ik besloten om mij nu ook met het fokken van Mechelse herders bezig te houden. De Mechelse herders van mijn kennel komen uit de toplijnen van Belgie.
Mechelse Herder fokkers Honden Page.
Mechelse Herder fokkers. fokkers Mechelse Herder fokkers. Hieronder vind je een overzicht van alle Mechelse Herder fokkers op de HondenPage. Kennel Van Goeden Huize. Wij fokken heel gedreven en zorgvuldig, honden die voor allerlei sporten KNPV/IPO, Agility, FlyballGG, e.d, maar ook als huishond te gebruiken zijn. Wij fokken goed gezonde en sociaal prettige werkhondenhooguit, 1 a 2 nestjes per jaar. Wij zijn ingeschreven bij de Raad van Beheer, lid van KNPV, Ned.Ver.Belgische Herders en de Ned.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom