Meer resultaten voor erkende fokkers mechelse herders

erkende fokkers mechelse herders
Ministerieel Besluit van 03/03/2015 tot uitvoering van het fokkerijbesluit van 19 maart 2010 met betrekking tot de fokkerij van honden.
De Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, Joke SCHAUVLIEGE. Lijst van de rassen van honden waarvoor de genetische diversiteit in het gedrang is, vermeld in artikel 2 1 Australische herder 2 Belgisch griffonnetje 3 bichon frisé 4 bordercollie 5 boxer 6 Brussels griffonnetje 7 cavalier King Charles spaniel 8 golden retriever 9 Groenendaelse herder 10 Ierse setter 11 klein Brabandertje 12 labrador retriever 13 Laekense herder 14 Mechelse herder 15 nachtvlinderhondje variëteit phalène 16 rottweiler 17 schipperke 18 sint-Hubertus 19 Tervuurse herder 20 Vlaamse koehond 21 vlinderhondje variëteit papillon Gezien om gevoegd te worden bij het ministerieel besluit van 3 maart 2015 tot uitvoering van het Fokkerijbesluit van 19 maart 2010 met betrekking tot de fokkerij van honden.
Bureau
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
auto verkopen
Mechelse herders van de boarebreker.
Welkom bij van de boarebreker. Mijn naam is Beschuyt Steve, ik ben al jaren bezig met honden vooral mechelse herders. Daarom heb ik besloten om mij nu ook met het fokken van Mechelse herders bezig te houden. De Mechelse herders van mijn kennel komen uit de toplijnen van Belgie.
persoonlijke beschermingsmiddelen
Welkom bij de V.V.D.H.
Wij proberen als Rasvereniging steeds garant te staan voor de beste pups. Het spreek vanzelf dat wij enkel pups aanprijzen die via onze erkende fokkers verkocht worden. Hieronder kan u de volledige lijst terugvinden van onze keurfokkers, erkende fokkers en buitenlandse fokkers, lid van onze vereniging.
feest met kinderen
Even voorstellen Van de Brookhook.
Ik ben een kleinschalige fokker van de Welsh Corgi Pembroke waarbij gezondheid en karakter als belangrijkste eigenschappen worden gezien. De pups groeien binnen in huis op samen met de andere honden en er wordt veel aandacht besteed aan de socialisatie.
AdWords
Werkhondenkennel van Rosan.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Cookie Hannes Via Facebook zag ik dat deze leukerd nog een nieuw en goed huisje zocht. Ik wilde hem graag adopteren en een nieuwe kans geven op een gelukkig leventje. Bennis Bennis heeft een huisje bij ons gekregen en het bevalt hem heel goed!
Malinois Mechelaar Sweet Vulcan mechelse herder belgische herder.
Home.
Welkom bij de Belgische Herder Club Nederland. De Vereniging is erkend door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland vanaf 18 maart 2010 en behartigt de belangen van alle variëteiten Belgische herders: de Groenendaeler, de Tervuerense, de Mechelse en zeker niet te vergeten de Laekense Herder die onze speciale aandacht heeft.
Overzicht van alle erkende en niet erkende fokkers in Nederland.
Millingen aan de Rijn. Nieuwerkerk a/d Ijssel. Sas van Gent. Filter op Land. 276 fokkers gevonden Wis alle filters. Overzicht van alle fokkers.: Kennel van Majori's' Donk. Kennel van Tilburg's' Roem. Millingen aan de Rijn, Nederland. Karin van Twisk Exalto.
de NVBH.
Aanmelden geboorte verkort. Aanvraag pE of pW. Aanvraag Elite A of Elite B. Groenendaeler, Laekense herdershond, Mechelse herdershond, Tervuerense herdershond. Privacy Policy NVBH. Uitspraak Tuchtcollege van de Kynologie. Het Laatste Nieuws. Uitslagen Winner Amsterdam 15-12-2018. Uitslagen Holland Cup Amsterdam 14-12-2018.
Arrack's' Home Home.
Op 29 september behaalde Femke met Jackie op de keuring KNPV Object bewakingshond een certificaat met Lof met 395 punten max 406. Op 6 oktober behaalde Marc met b-Takoda op de keuring KNPV PH-1 een certificaat met Lof met 425 punten max 435.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom