Zoeken naar erkende fokkers mechelse herders

erkende fokkers mechelse herders
Of Home. juco's' Place Mechelse herder kennel.
Te koop / Gastgezin. Welkom op de site van de Mechelse Herder Kennel Of" Juco's' Place." Wij Iris, Rene en onze 2 kinderen plus de honden wonen in Apeldoorn. In de afgelopen jaren hebben we verschillende honden in huis gehad. Via een stichting, vakantieopvang, asiel, moeilijke honden en natuurlijk onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen, dit vonden wij allebei erg leuk om te doen.
De ideale start voor uw pup.
Geboorte verwacht eind augustus. Nieuws: Nieuw fokbeleid en nieuwe regeling stambomen door KMSH voor Vlaamse fokkers, vanaf het najaar 2017. Alle nieuwe reglementen kunt u hier lezen. Laatste update in de kijker: 6 augustus 2018. Hoe mijn passie voor honden is ontstaan. Mijn liefde voor honden begon reeds in de wieg. Voor zover ik mij kan herinneren, ben ik opgegroeid met honden. Ik was enig kind en mijn beste vriend was Mira, een Mechelse herder.
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Mooie Duitse herder pups geboren op 16 februari. 2 reuen en 7 teven Vader; Ghazi von Nordsee Sturm Moeder; April Pups groeien op met kinderen Ze worden DIV keren ontwormd Worden nagekeken door de dierenarts, krijgen paspoort en stamboom mee Voor meer info.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
Ministerieel Besluit van 03/03/2015 tot uitvoering van het fokkerijbesluit van 19 maart 2010 met betrekking tot de fokkerij van honden.
De Vlaamse minister van Omgeving, Natuur en Landbouw, Joke SCHAUVLIEGE. Lijst van de rassen van honden waarvoor de genetische diversiteit in het gedrang is, vermeld in artikel 2 1 Australische herder 2 Belgisch griffonnetje 3 bichon frisé 4 bordercollie 5 boxer 6 Brussels griffonnetje 7 cavalier King Charles spaniel 8 golden retriever 9 Groenendaelse herder 10 Ierse setter 11 klein Brabandertje 12 labrador retriever 13 Laekense herder 14 Mechelse herder 15 nachtvlinderhondje variëteit phalène 16 rottweiler 17 schipperke 18 sint-Hubertus 19 Tervuurse herder 20 Vlaamse koehond 21 vlinderhondje variëteit papillon Gezien om gevoegd te worden bij het ministerieel besluit van 3 maart 2015 tot uitvoering van het Fokkerijbesluit van 19 maart 2010 met betrekking tot de fokkerij van honden.
Hondenvrienden.be Fokkers Mechelse Herders.
Bedankt voor jullie reacties. Ik heb inmiddels ook op de website van NVBK gekeken. Weer enorm veel info om door te nemen. NVBK heeft geen FCI erkende stambomen. dus denk ik dat mondio er al niet inzit Gelogd. Geslacht: Re: Fokkers Mechelse Herders.

Mechelse herder pups. Nessa Het Roze Rouge. Pien Van Den Grotenhout. Wie zijn wij? Wij zijn de familie Malfait Vandemaele uit Ledegem, West-Vlaanderen. Wij zijn hobbykweker en zijn in bezit van enkele prachtige rashonden namelijk Mechelse herder, Beauceron, bruine Labrador en Jack Russel.
Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herders Herdershonden vzw. Koninklijke Unie der Clubs voor Belgische Herdershonden vzw. css3menu.com. K.U.C.B.H. vzw.
Aanvraag lidmaatschap of link op website. Websites leden Leden Fokkers. Van de Duvetorre. Nu online, de sportkalender K.U.C.B.H. klik hier om de kalender in PDF formaat te downloaden. Algemene Leden Vergadering 20.05.2016. Wegens onvoorziene omstandigheden kan de Algemene Leden Vergadering, voorzien op 20.05.2016 om 19u.
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
X-mechelse herders.
De laatste decennia heeft de Mechelse Herder in de KNPV een vooraanstaande positie ingenomen als het werkpaard bij uitstek. Anders dan bij de andere africhtingsdisciplines heeft met name de niet-raszuivere variant van de Mechelse Herder hier zijn waarde bewezen. Kijkt men naar de actuele keuringsuitslagen, dan komt deze Mechelse Herder met grote voorsprong op de eerste plaats.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn duitse herder
+  mechelse herder stamboom