Meer resultaten voor herder pups

herder pups
Ticolana's' Australian Shepherds Australische herder pups.
Er zijn geen puppy's' aanwezig. We verwachten lente 2016 een nestje australian shepherd pups. Reserveringen worden pas aangenomen als het nest geboren is dus hou de website in de gaten. Klik op onderstaande foto om pups uit onze vorige nesten te bekijken.
fortis
LANGHARIGE DUITSE HERDER PUPS, Duitse herder pups Langhaar, Te Koop, langharige duitse herder.,
Langharige duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes langhaar Te Koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de pups op video. Langharige duitse Herder Pups Fokker kennel het Hezehof. De langharige duitse herder is afkomstig uit Duitsland.
auto verkopen
Anatolische herder pups te koop, anatolische pup kopen, turkse pups.
Middelgrote Pups Rassen. Grote Pups Rassen. Anatolische herder pups te koop. Anatolische herder pups te koop. Anatolische herder pups te koop. Anatolische herder pups te koop bij het Hezehof. Turkse herder pups te koop. Anatolische herder pups te koop: reutjes en teefjes.
sporting charleroi
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd.
Waar vind ik Duitse Herder Blauw pups te koop? DogCatandCo.
Voeding voor de Duitse Herder.: Net als andere hondenrassen hebben ook de Duitse Herder pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Duitse Herder pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
11 mei 2018 2119: Lier. Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, 3 vrouwelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn.: 11 mei 2018 1400: Harelbeke Bavikhove.
ROYAL CANIN Duitse Herder Junior.
German Shepherd Junior draagt bij om de botten en gewrichten van Duitse Herder pups te ondersteunen dankzij een aangepast calcium en fosforgehalte. Daarnaast helpt deze exclusieve samenstelling een optimaal lichaamsgewicht te behouden. Deze formule helpt de natuurlijke weerstand van de Duitse Herder pup te ondersteunen.
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De langharige Duitse herder werd voor het eerst voorgesteld in Hanover in 1882, en de kortharige variëteit werd eerst voorgesteld in Berlijn in 1889. Informatie over de Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de duitse herder pups.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
intelligent is en gemakkelijk op te leiden. niet onnodig blaft. én bovendien voldoet aan de standaardnormen van de Witte Zwitserse Herder.: zwarte neus, sterke pigmentatie. mooie, harmonische bouw. opstaande, niet te grote oren, enz. Onze natuurlijke, diervriendelijke kweekmethode is uniek in Europa.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.

Wij zijn uitgekomen bij dit fantastisch ras toen we opzoek waren naar een hond voor Gilles. We zochten een herder die graag wilt werken, maar die toch rustiger is dan de Mechelaar. Na wat zoeken en bezoeken kwamen we bij de Hollander uit.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 10/08/2018. reu: Vood del Seprio ROI15/45835 IPO 3 Aangekeurd HD B ED Norm. teef: Myra van Rowey LOSH 135805 IPO 1 HD Norm. Verwachte werpdatum 23/06/2018. De pups zullen het nest verlaten rond 11/08/2018.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom