Meer resultaten voor mechelse herder stamboom

mechelse herder stamboom
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Mechelen
Pups stamboom Mechelse herder 2dehands.be.
Mechelse herder pups met fci. erkenningsnummer HK10212361 MALINOIS PUPPIES geboren 13/08/2018 fci st hubertus stamboom met DNA 6 reutjes en 2 teefje ouders werkhond. 14 augustus 2018 1105: Sint-Pieters-Leeuw. Mechelse herder pups. Raszuivere Mechelse herder pups met alle eigenschappen die ze moeten bezitten.
Mechelen
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
goedkoop
Vind mechelse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Verder kijken met de Marktplaats app. Help en info. mechelse herder stamboom. duitse herder met stamboom. mechelse herder pups. boerboel met stamboom. mechelse herder pup. mechelse herder honden. Heel Marktplaats 5 resultaten voor mechelse herder met stamboom. Groep en Rubriek.
fluo
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom zeer sociaal super mooie groote hond goede beet en schotvast super bewakingshond. 17 augustus 2018 1402: Dessel. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom.
Mechelse Herder Kennels.
Eigenaar: Carmen van de Kamp. Stamboom MH-pups uit karaktervolle werklijnen, dekreuen beschikbaar v. Parallelweg West 18 4104 AZ Culemborg. Mechelse herders uit de beste bloedlijnen. Hoogstraat 43, 3931 GA Venlo Tegelen. 06 28 846302. Kennel Perle" de Tourbière." Eigenaar: Jan Tinnemans.
Vind mechelse herder met stamboom in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Wordt verwacht mh pups met stamboom pups van beide ouders doen het zeer goed in de sport beide ouders hebben enorme werkdrift beide ouders zijn vaderhond is arco van de zilverloop moederhond is makecha's' kija voor vragen voor copy stamboom geen probleem hd a ed vrij rug vrij dna profiel als de pups. Mechelse Herder pups met FCI erkende stamboom.
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond denkt er niet aan om weg te lopen. Een Mechelse herder is een hond die zich kan aanpassen aan kinderen mits constante supervisie en door hem van jongs af een specifieke opvoeding te geven. Een Mechelse herder heeft nood aan een goede opvoeding en de juiste begeleiding.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom