Meer resultaten voor werklijn Duitse Herder

werklijn Duitse Herder
De Duitse Herder www.vomhugelschloss.be.
De Duitse herder is een herdershond die zoals de naam al doet vermoeden van oorsprong uit Duitsland komt. Het is een echte gebruikshond voor diverse doeleinden, maar ook geschikt als gezinshond. De Duitse Herdershond is groot, gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast.
twilight-entertainment.nl
Duitse Herder Kennels.
Maatsteeg 9, 4023 CM Rijswijk Gld. 0345-558978 / 06-30962762. Kennel vom" Haus Westland." Kennel Von" Spitzbubezwinger." Yolanda de Jonge. Pups alleen uit Keurfok werkhonden. Peperboomstraat 3, 3151 RN Hoek van Holland. Bruynseels / fokker: B. Duitse Herdershonden over sociale werklijnen.
SEO Page Optimizer United Kingdom
Homepage.
In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw.
seo & sea
Het HondenForum Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder.
Ook de sterke verdedigingsdrift en het snel opgewonden zijn van die honden is niet altijd even handig in de gehoorzaamheid. Dat is waarom veel mensen dan voor een bordercollie of een Belgische herder uit niet werklijn gaan. Die zijn perfect voor gehoorzaamheid omdat ze niet echt scherp zijn.
Home.
Als u een pup koopt. Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Veelal gaat de voorkeur uit naar de zwartbruine of zwartgele Duitse Herder, zoals je die vaak om je heen ziet en zoals mensen die in hun jeugd of in het heden hebben mogen aanschouwen in films als Rin-Tin-Tin" en Commissaris" Rex.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom