Zoeken naar werklijn Duitse Herder

werklijn Duitse Herder
Over ons.
We hadden al langer een eigen mening over hoe een Duitse Herder uit de werklijn moet zijn en met Kimble wilde we een eerste nestje doen en zo is ook de naam van onze Kennel ontstaan. Kimble is inmiddels 9 jaar en ligt nu lekker bij de kachel.
online lening aanvragen
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De Duitse Herdershond is één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld. Duitse Herders worden o.a. ingezet als politiehond, speurhond, geleide hond, waakhond, verdedigingshond en gezinshond. De Duitse Herder, die van oorsprong uit Duitsland komt, is groot, gestrekt, krachtig en gespierd. Duitse Herder Showlijn of Werklijn?
google adwords
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Zelf aangekeurd als oud duitse herder voor de bloedvoering. Zelfs een dalmaat kun je zo neerzetten, en ja dan hebben die ook een glijbaanrug! En ik ken zat honden uit werk of oud duitse lijnen met minder hoeking waar echt super veel mis mee is! Daar komen gewoon de zelfde problemen voor. hd, ed, dm enz. De oud duitse of werklijn is echt niet gezonder dan de showlijn.
social media marketing plan
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
www.informatique75019.com
King Ra'Zac' Wolfsgrauwe Werklijn Duitse HerdersKing Ra'Zac.'
fokkerij KIRIDESJA.
Echter de honden welke wij gezamenlijk hebben gefokt waren honden zuiver geselecteerd op de werklijn, belastbaarheid en driften. Sinds 2001 fok ik dus duitse herder onder mijn eigen kennelnaam Kiridesja deze honden zijn alleen maar honden uit bewezen werklijnen. Voor actuele nesten verwijs ik u naar de rubriek Nesten, hierin staan de nesten waarvan eventuele pups te koop komen of verwacht worden.
Verwacht Duitse Herder Pups Benzoo.
of plaats zelf een advertentie. Verwacht Duitse Herder Pups. Gebruikshondenkennel von Spitzbubezwinger Fokker van Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Maria Bruynseels Bavo Piron Bevelse Steenweg 53 B-2270 Herenthout België Tel: 014/51 38 94. Staat ter dekking: Duitse herder met stamboom ablitz.
Duitse Herder Kennels.
Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B. 014/513894 of 0498/339657. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark." Africhtingslijnen, temperamentvol, sociaal. Oranjedijk 20, 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden. Kraaienstraat 16, 2623 HS Delft.

Wij streven naar het fokken van gezonde, eerlijke en belastbare honden. Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest.
Nieuwe pagina 2. FayZah's' Farm: Duitse Herder Duitse Herder langstok Oudduitse Herder.
Wij zouden het heel leuk vinden als u een pootje zet in ons. Zahreh, Fayza, Wlf, Ashmi, Chawna, Gypsy., Waar gesproken wordt over de Duitse Herdershond heb ik het over. de Duitse Herder Korthaar, de Langstok, en de Oud Duitse Herder.,
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Gelukkig heeft de Oudduitse herder een zeer brede genenpoel en kan mits wat opzoekwerk en gezondheidstesten nog verantwoorde combis gemaakt worden. Anders was ik hier nooit aan begonnen. Bij sommige fokkers en/of rasverenigingen wordt bij het fokken uitsluitend gelet op de eigenschappen die de te fokken hond vooral moet hebben. Bij de Duitse herders bijvoorbeeld is daardoor een werklijn en een showlijn ontstaan.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Duitse herder Startpunthonden.
Dan is de Duitse Herder echt ideaal! We hebben altijd al een Duitse Herder gehad en toen ik was geboren zat is zelfs op de rug van onze hond! We hebben altijd al een Duitse Herder gehad, en nu ben ik 14.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn Duitse Herder
+  mechelse herder stamboom