Op zoek naar werklijn duitse herder?

werklijn duitse herder
Kennel D'n' Deudrienger.
Klik op een document om deze uit te vergroten. Laat een berichtje achter in ons gastenboek. A t/m D. E t/m H. I t/m L. Brando v/d Arjanshoeve. Xarek v/d Schöbach Silva. 2011 Duitse Herder Kennel D'n' Deudrienger. Hosted by Ferraree Webhosting.
Homepage.
Vandaag 26 maart is Ochin Van De Blackheide voor de tweede maal gedekt door Nelson Van De Guderij. Nelson is een mooie zwarte reu met een stabiel karakter en goede driften. Pups worden verwacht rond 27 mei. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. stamboom vint u bij Mijn Honden.' Nelson Van De Gulderij. stamboom vindt u bij Nestplanning.' Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.
Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler: de 5 verschillen Rottweiler Start.
De Amerikaanse Rottweiler daarentegen heeft een veel smallere kop en een spitsere en langere neus die meer doet denken aan de kop van een Duitse Herder. Op de video hieronder worden de verschillen tussen de Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler nog eens op een rijtje gezet.
Vom Sennertal Maurik Hondenfokker.
Over Vom Sennertal. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift. Voor de fanatieke hondensporter en actieve hondenliefhebbers. Geef een review. Kun jij dit adres aanbevelen of heb je misschien commentaar?
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
GDS Working Lines www.domaine-main-dor.com.
NK KNPV PH1 stokstellen. Duitse herders met rechte rug DDR-CZ-KNPV bloedlijnen. Keiharde steller Vegas.Stamvader van onze werklijn. KNPV PH 2 oefening. Privat Vegas van Roosfaya mijn eerste Duitser PH1 CL 418. Domaine Main D ór Gebruikshonden van aparte klasse. Leistungshunde Zucht fur Polizei-Militair-Sport.
Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder Honden Forum.
Mijn rassen: Mechelse Herder. Aantal honden: 2. Als er gesproken wordt over Duitse en Mechelse herders uit werklijnen, zijn dit dan honden die niet gewoon" als huishond kunnen gehouden worden? Ik bedoel dan wel actieve" huishond, dus wandelen, fietsen, andere sporten zoals gehoorzaamheid enz.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Hondenforum duitse herder 1371 fokken HondenFan de website voor uw honden nieuws.
De werklijn zie je ook vaak in andere kleuren en met een rechte rug. Er wordt echter te vaak gezegd / gedacht als je een herder met rechte rug hebt is het een ODH maar niets is minder waar. je hebt heeel veel duitse herders met rechte rug, waaronder de duitse herder stokhaar, langstokhaar en langhaar.
von der Kaiserquelle.
Interesse in een Duitser herder pup die zowel een fantastische familiehond als een prima werker zal zijn? Neem dan contact op via het contactformulier. om een pup te reserveren. RASFOKKER VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Aangesloten bij V.V.D.H. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie. Als fokker van de rasvereniging VVDH streven wij naar het fokken van gezonde en belastbare honden. Elke teef wordt gedekt door een zorgvuldig geselecteerde reu, waarbij de bloedlijn, het karakter. én de uiterlijke kenmerken een belangrijke rol spelen bij de selectie. Duitse herdershonden houden ervan om te leren. De juiste training zorgt voor een sociale, betrouwbare, gehoorzame en zelfzekere hond. Zowel het baasje als de hond hebben baat bij regelmatige trainingssessies, wat hun onderlinge band. alleen maar zal versterken. Onze kennel zet zich in om te bewijzen dat zowel uit schoonheidslijnen.
Home.
Roedel Leffact.
Er zijn een aantal verschillen tussen de Oud Duitse Herder en de beroemde Duitse Herders zoals Rex, Snuf of Koton Jerry-Lee in K-9. Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn duitse herder
+  mechelse herder stamboom