Resultaten voor werklijn duitse herder

werklijn duitse herder
Kennel D'n' Deudrienger.
Klik op een document om deze uit te vergroten. Laat een berichtje achter in ons gastenboek. A t/m D. E t/m H. I t/m L. Brando v/d Arjanshoeve. Xarek v/d Schöbach Silva. 2011 Duitse Herder Kennel D'n' Deudrienger. Hosted by Ferraree Webhosting.
https://www.accuut.nl/
Homepage.
Vandaag 26 maart is Ochin Van De Blackheide voor de tweede maal gedekt door Nelson Van De Guderij. Nelson is een mooie zwarte reu met een stabiel karakter en goede driften. Pups worden verwacht rond 27 mei. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. stamboom vint u bij Mijn Honden.' Nelson Van De Gulderij. stamboom vindt u bij Nestplanning.' Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder.
online-retailer.nl
Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler: de 5 verschillen Rottweiler Start.
De Amerikaanse Rottweiler daarentegen heeft een veel smallere kop en een spitsere en langere neus die meer doet denken aan de kop van een Duitse Herder. Op de video hieronder worden de verschillen tussen de Amerikaanse Rottweiler en Duitse Rottweiler nog eens op een rijtje gezet.
dekbedovertrekken ikea
Vom Sennertal Maurik Hondenfokker.
Zoek een adres. Terug naar de resultaten. Dit is mijn bedrijf. Postbus 5 4020 BA Maurik Nederland Telefoon: 06 30962762 Bezoek de website. Bekijk deze locatie op de kaart. Bekijk op de kaart. Over Vom Sennertal. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift.
ergo pensioensparen
Duitse herder Standaard Boekhandel.
Dit boek behandelt de Duitse herdershond in al zijn facetten. De vrij recente ontwikkeling van dit door mensenhanden gecultiveerde ras. De Duitse herder is niet alleen een werkhond bij uitstek, maar ook een fijne gezinshond. De Duitse herder is uitermate geschikt om aan diverse sporten mee te doen.
freeware
GDS Working Lines www.domaine-main-dor.com.
NK KNPV PH1 stokstellen. Duitse herders met rechte rug DDR-CZ-KNPV bloedlijnen. Keiharde steller Vegas.Stamvader van onze werklijn. KNPV PH 2 oefening. Privat Vegas van Roosfaya mijn eerste Duitser PH1 CL 418. Domaine Main D ór Gebruikshonden van aparte klasse. Leistungshunde Zucht fur Polizei-Militair-Sport.
koers bitcoin
Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder Honden Forum.
Als er gesproken wordt over Duitse en Mechelse herders uit werklijnen, zijn dit dan honden die niet gewoon" als huishond kunnen gehouden worden? Ik bedoel dan wel actieve" huishond, dus wandelen, fietsen, andere sporten zoals gehoorzaamheid enz. Of moeten deze honden zich echt kunnen uitleven in de africhting? Het zijn geen honden om voor de kachel te leggen. Als de eigenaar echter gewoon lekker actief is met zijn honden en de honden kan prikkelen door bv. met hen te speuren, gehoorzaamheid of behendigheid te doen, is africhting helemaal niet persé nodig. Ik vind wel dat de eigenaren zich moeten verdiepen in driften en hoe ermee om te gaan, dit soort honden zijn toch vaak wat bijteriger" dan de doorsnee hond. Dat moet je wel in goede banen kunnen leiden. Danco 16-02-1996 30-12-2006 Snoepie 03-07-1994 03-07-2008 Nika 07-07-1999 10-08-2009 Marouck 24-08-2002 22-05-2012 Numa 11-05-2011 2017. Titel: Re: Werklijnen Duitse en Mechelse herder.
bedrijfskrediet
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
glasplaat
Hondenforum duitse herder 1371 fokken HondenFan de website voor uw honden nieuws.
De werklijn zie je ook vaak in andere kleuren en met een rechte rug. Er wordt echter te vaak gezegd / gedacht als je een herder met rechte rug hebt is het een ODH maar niets is minder waar. je hebt heeel veel duitse herders met rechte rug, waaronder de duitse herder stokhaar, langstokhaar en langhaar.
installateur verwarming
von der Kaiserquelle.
Interesse in een Duitser herder pup die zowel een fantastische familiehond als een prima werker zal zijn? Neem dan contact op via het contactformulier. om een pup te reserveren. RASFOKKER VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Aangesloten bij V.V.D.H. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie. Als fokker van de rasvereniging VVDH streven wij naar het fokken van gezonde en belastbare honden. Elke teef wordt gedekt door een zorgvuldig geselecteerde reu, waarbij de bloedlijn, het karakter. én de uiterlijke kenmerken een belangrijke rol spelen bij de selectie. Duitse herdershonden houden ervan om te leren. De juiste training zorgt voor een sociale, betrouwbare, gehoorzame en zelfzekere hond. Zowel het baasje als de hond hebben baat bij regelmatige trainingssessies, wat hun onderlinge band. alleen maar zal versterken. Onze kennel zet zich in om te bewijzen dat zowel uit schoonheidslijnen.
norea
Home.
sea
Roedel Leffact.
Er zijn een aantal verschillen tussen de Oud Duitse Herder en de beroemde Duitse Herders zoals Rex, Snuf of Koton Jerry-Lee in K-9. Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films.

Contacteer ons

+  duitse herder pups met stamboom
+  duitse herder prijs
+  duitse herder te koop met stamboom
+  duitse herder pups te koop fokker
+  duitse herder puppies
+  duitse herder kopen met stamboom
+  herder pups
+  erkende fokkers mechelse herders
+  duitse herder pups met rechte rug
+  duitse herder pups erkende fokker
+  werklijn duitse herder
+  mechelse herder stamboom