Resultaten voor duitse herder rechte rug

duitse herder rechte rug
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Die door zijn bijzondere kleuren veel belangstelling heeft van mensen. We zijn echt zijn trotse baasjes! Over het ras. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
google's
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Raskenmerken Oudduitse Herder volgens de VOE. Op het eerste gezicht geeft de Oudduitse herder een intelligente en mooie indruk. Een mooie krachtige hond. Hij zit stevig in elkaar en is gespierd zonder zwaarte, in proportie en vormt een harmonieus en elegant geheel. Ondanks zijn grote hoogte zijn zijn bewegingen vloeiend en trots. Men merkt door zijn aandachtige en heel levendige blik zijn toewijding voor werk op. Een zekere gereserveerdheid is aanvaardbaar tot zolang deze niet wordt vergezeld van agressiviteit. Karakter en temperament. Intelligent, opmerkzaam, waakzaam, moedig, soepel en zeker van zichzelf. Hoofd en schedel. In proportie ten opzichte van zijn lichaam, nooit te zwaar, te fijn of te lang, en voldoende breed tussen de oren. Het voorhoofd is licht gewelfd; zonder of met een weinig uitgesproken groef in het midden van het voorhoofd.
tanken
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop. Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups.
seo specialist nederland
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herder is een imposante, krachtige hond met een uitstraling van intelligentie en schoonheid. Ondanks de grootte 65 cm is zijn gang moeiteloos en trots. De Oudduitse herder is goed in verhouding gebouwd met een rechte rug, tot een harmonieuze hond.
vpns
Samenvatting 1005FBDDIE 1005FBDDIE 10 Jan 2018 StuDocu.
Mechelaar veel fysieke eigenschappen van Duitse herder, maar is kleiner en lichter; stevig, maar niet ruw of grof; kortharig en zeer korte beharing op buitenzijde oor, onderkant poten en het hoofd; kleur is vaalgeel met donkere schijn charbonné; een zwart masker; 2 Groot-Brittannië: 9.
schuldsaldoverzekering
Onze kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ze zijn aangekeurd door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en hebben een FCI-stamboom. Onze Duitse Herders behoren tot de werklijn wat maakt dat zij een rechte rug hebben en minder problemen aan de heupen en ellebogen. Wij fokken volledig zwarte herders. Onze puppys worden bij ons in huis geboren en groeien op tussen onze kinderen en andere dieren. Als gedragsdeskundigen hechten we veel belang aan een goede socialisering. Het belang van een goede socialisering. We onderwerpen onze pups vanaf de geboorte aan verschillende puppytesten. Daarnaast besteden we zeer veel tijd aan een goede socialisering vanaf zeer jonge leeftijd. De pups worden geboren in onze speciale studio. Vanaf 3 à 4 weken gaan ze naar buiten. Ze spelen met onze kinderen, gaan op bezoek bij onze buren in het rusthuis en rijden mee met de wagen. We wandelen ook veel met onze puppys: zowel op de straat als in de natuur. Ten slotte bezoeken ze ook ons trimsalon, waar ze geborsteld, gewassen en gedroogd worden. Deze Duitse Herders zijn allround honden, ideaal geschikt om in een actief gezin terecht te komen.
seo expert
De Duitse Herder.
Het organiseren van activiteiten en erkende wedstrijden op het gebied van de jacht. Ras: Duitse Herder. F.C.I.-klassificatie: groep 1 herders en veedrijvershonden sectie 1 herdershonden met werkproef. Gebruik: veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Leeftijd: 12-13 Jaar. De Duitse Herdershond is van origine een herdershond voor het hoeden van schapen. Nog steeds vinden in Duitsland jaarlijks kampioenschappen voor hoedende Duitse Herdershonden plaats. Het motto van Von Stephanitz, de oprichter van de Verein für Deutsche Schäferhunde 1899 was: geschiktheid voor het werk is het enige criterium voor schoonheid. Met dit kynologische concept, dat voortbouwde op de werkeigenschappen, van het ras, legde hij de basis voor het meest geliefde ras ter wereld. De Duitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 cm, bij teven 55 tot 60 cm. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. De Duitse herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn.
emma matras kopen
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Wellicht wat generaties terug maar uiteindelijk kom je altijd terug bij de stokhaar Duitse Herder. Qua hond zit er in dat opzicht dus geen verschil. Het is dus ook een broodje aap verhaal dat wanneer je fokt met twee langstokhaar Duitse Herders je automatisch een Oudduitse Herder zal krijgen. Er zijn mensen die zeggen dat de Oudduitse Herders een rechte rug hebben en de langstokhaar Duitse Herders niet.
seo sem
Duitse Herder Standaard Woefkesranch Putte, Belgie.
U bent hier: Home Uitgebreide informatie Duitse Herder Standaard van de Duitse Herder. Standaard van de Duitse Herder. De Duitse Herdershond is middelgroot, iets lang gestrekt, krachtig en goed gespierd. Zijn knoken zijn droog en hij is stevig gebouwd. De verhouding tussen hoogte en lengte, en de stand en ligging van de ledematen hoeking zijn zo op elkaar afgestemd, dat een ruim uitgrijpend, langdurig gangwerk is gewaarborgd.
aanmelden google
Prachtige half langharige Duitse herder pups met rechte rug Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Prachtige half langharige Duitse herder pups met rechte rug. Te koop prachtigehalf, langharige duitse herder pups met een sterke, rechte rug. Bij ons op de boerderij is een nestje langharige. Bekijk alle advertenties van nl. Duitse herder pups. Lang en half lang harige Duitse herder pups.
hoe lang moet een pizza in de oven
Hochwertige Badmöbel und Design-Bäder Burgbad.
Bel Cala 1.0 Cala 2.0 Coco Crono Diva 2.0 Eqio Essento Iveo Junit Mya Orell Oteo Pli rc40 room concept RL40 Room Light Senza Sinea Sinea 2.0 SYS30 Aqua SYS30 Diago SYS30 Echo SYS30 Flex SYS30 Sana WCs Yso Yumo. Portrait und Historie. German Design Award. Messen und Events. burgbad AG 2019. Alle Rechte vorbehalten.
ruimen
De rug van de duitse herder HondenForum.
Duitse herders uit werklijnen hebben rechte ruggen. De glijbaanruggen zie je bij de kynologische lijnen. Hoewel die dat ook niet allemaal hebben. Ik vind het ook niet mooi zo'n' glijbaanrug, kan nooit gezond zijn volgens mij. Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over De" rug van de duitse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. pagina 1 van 2 1 2. Volgende forumvraag: Aanschaf Labrador. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en België. 2 Gecontroleerde fokkers en pups door het moderator team.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug