Resultaten voor duitse herder rechte rug

duitse herder rechte rug
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Hij heeft een zachtaardig en evenwichtig karakter, een rechte rug en Langstokhaar. Er zijn vele kleur variƫteiten: Zwart-bruin Black Tan Geel-bruin, Zwart en Wolfsgrauw komen het meeste voor. Deze herder stamt van oorsprong af van de Duitse Herder Langstokhaar. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond.
luchthavenvervoer
AngelofWassenaers-Over-ons.
En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. Vrij snel na het overlijden van Bo komt onze Oudduitse Herder Angel als een puppy engeltje op ons pad.
stapelbedden
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Op zoek naar een Duitse Herder? We hebben prachtige Duitse Herder pups, speelse, gezonde puppies. Prijs: vanaf 650 De pups verkeren in go. 17 augustus 2018 1537: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Duitse herder pups te koop. Wij hebben Duitse herder pups beschikbaar.
partytent
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.
auto verzekeren
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. duitse herder pups met stamboom. duitse herder prijs. duitse herder te koop met stamboom.
hypothecaire lening
De rug van de duitse herder HondenForum.
Hesci 12 april 2013 om 0402: wijzigen. Als je voor een rechte rug wilt gaan dan kom uit de op de oudduitse herder. Deze wordt gefokt op o.a. de rechte rug." Er zijn genoeg duitse herder MET een rechte rug.
Oost Europese Herdershond VEO, duitse herder, rechte rug.,
Wel, sinds ongeveer 56 jaar worden we begeleid door Duiste Herders de grote liefde van de heer des huizes. Bijna 30 Jaar geleden kwamen er de Duitse Doggen de groote liefde van de vrouw des huizes erbij. Sinds enkele jaren hebben we Cairn Terriers die vonden we allemaal zo leuk dat we niet anders konden. De dochter des huizes groeide dus in hondengezelschap op en heeft de liefde voor de 3 rassen meegekregen. Toen onze eerste Oost Europese Herder op de leefstijd van 11 jaar stierf in het jaar 2009, is de hele familie er bijna onderdoor gegaan van verdriet.
Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH?
Volgens mij is de titel al erg vanzelfsprekend, ik vraag mij af of jullie fokkers kennen/zijn waardoor de Duitse herders weer richting een rechte rug gaan. Ik ben nieuw op dit forum en zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Kylian, ik ben 22 jaar oud en woon nog mijn ouders thuis met m'n' broertje van 18. Wij zijn altijd Duitse herderfan geweest. Eerst hadden wij Enzo, hij kwam uit een werklijn. Daarna kwam Dino, die kwam van een boerderij. 2 hele leuke honden! Tot 15 september hadden wij een super vrolijke, lieve, geweldige Duitse herder, Hero.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug