Zoeken naar duitse herder stamboom pups

duitse herder stamboom pups
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden. Ik heb deze hond niet alleen omdat wij het een mooi ras vinden, maar zeker ook vanwege de werkcapaciteiten waar deze honden om bekend staan.
lenen
Duitse herder pups Van de Mauritshoek Duitse herderkennel sinds 1968.
Meld u aan op Facebook, volg ons, like ons: Mauritshoe k Duitse Herders. Team van de Mauritshoek. Eregalerij vd Mauritshoek. Te verwachten combinaties. HSV De Griffioen, Wolvega. Honden laten africhten. Links / Vrienden. Duitse Herder pups. Geïnteresseerd in een Duitse Herder Pup? Erg lieve honden, gezond, met stamboom, goed gesocialiseerd.
online marketing bureau
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Op 23 maart 2019 is de vereniging gefuseerd met de zustervereniging de DHCN.
abus draadloos alarmsysteem
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
kredieten samenvoegen
Tweedehands duitse herder Zoekertjes.net.
Zeer sociaal met kinderen en andere honden. Ze bezit een stamboom en is vrijblijvend, samen met haar ouders te bezichtigen. Duitse herder pups. speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf?: 475 voorzien van alle vaccinatiesontwormings, kuren microchip met registratie Europees paspoortschriftelijke, gar.
corian prijs
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 8 januari 2019 1405: Bree. Overige categorie├źn in Honden. Bekijk 2dehands.be op.:
schoonmaakbedrijven
Duitse Herder Honden.be.
Bekijk of in de stamboom van de hond heupdysplasie voorkomt HD. Er mag officieel alleen gefokt worden met lijnen die HD-vrij zijn. Lees daarnaast het koopcontract grondig door, soms staat hier al informatie in over gebrekkige gezondheid van de pup. Bekijk in het dierenpaspoort of de pup gechipt en gevaccineerd is en neem eventueel een dieren gezondheidsverzekering bij je dierenarts. De Duitse Herder heeft een flinke dubbele vacht die wel wat onderhoud vergt.
page
Van de Lommerlinde: tips voor je pup.
Na een aantal maanden wordt u de officile stamboom L.O.S.H. Tips voor een nieuwe pup in huis.: Pups krijgen via de moederkoek en de eerste melk van de teef een hele batterij antistoffen tegenover verschillende ziektes mee. Deze maternale" immuniteit" beschermt de pups gedurende de eerste 5 8 weken.
SEO optimalisatie
Zwarte Duitse Herder pups met stamboom Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Zwarte Duitse Herder pups met stamboom is helaas verwijderd. Uit de combinatie Nelson van de Gulderij en Lexie Von Giliannes hebben wij nog 2 reutjes beschikbaar. Ze worden gechipt, gevaccineerd en meerdere keren ontwormd.
vintage meubelen
prijzen fokkers Fokken van honden Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Wat niet wil zeggen dat een broodfokker er geen geld voor kan vragen, ik ken iemand dat aan zijn Duitse Herder zonder stamboom in een winkel meer betaald heeft dan ik aan de mijne met stamboom van een degelijke fokker.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Mooie Duitse herder pups geboren op 16 februari. 2 reuen en 7 teven Vader; Ghazi von Nordsee Sturm Moeder; April Pups groeien op met kinderen Ze worden DIV keren ontwormd Worden nagekeken door de dierenarts, krijgen paspoort en stamboom mee Voor meer info.
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Zwitserse Witte Herders. Wij fokken met honden, die officieel onderzocht en goedgekeurd zijn op: HD, ED, CE, MDR1, DM, Hypofysaire Dwerggroei, erfelijke oogafwijkingen en doofheid. De honden waarmee wij fokken zijn goedgekeurd voor fokdoeleinden en wij fokken conform het fokreglement van de rasverenigingen. De pups krijgen een stamboom van St.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug