Resultaten voor duitse herder stamboom pups

duitse herder stamboom pups
PUPS.
Nest herhaling is gelukt tussen Fly vom Kandockhof en Drago vom Patriot. Ze Zijn geboren op 15.09.2012. 5 reus 3 teven. Er zijn reeds enkele foto's' te zien op Facebook op pagina van Erpabo. Eerste foto's' van Pups van 2012.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
De LSOHV is een Nederlandse vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras. Op 23 maart 2019 is de vereniging gefuseerd met de zustervereniging de DHCN.
Track Mobile Plantcrusher., Vom Haus Acker.
Bauxite is widely applicated in both metal field and nonmetal field. Bauxite mine is the best material for producing aluminum. In nonmetal field, bauxite is mainly used as refractories, abrasives, and the raw materials for high alumina cemen. Founded in 1987, VMN has stridden forward with steady pace in the mill field for nearly 3 decades and has gradually established a complete system for research, production, sales and services, thus becoming the champion of China's' mine machine manufacturing industry and shining brightly in the international market. Our Social Links. Add: No.416 Jianye Road, South Jinqiao AreaPudong, New Area, Shanghai, China. Tel: 86-21-58386189, 58386176. E-mail: email protected. Copyright 2019.Company VMN All rights reserved. xml version1.0" encodingutf-8? Top 4 augustus 2018 Vom Haus Acker. Duitse herders Gediplomeerd en ministrieel erkend kennel. Home German Shepherds. VOM HAUS ACKER. Veneze Toro dekte Heli Vom Schacher. Nog enkele pups te koop.
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Zoek Zoek puppies. Giftig voor honden. Waakbord maken Nieuw! Herken gezonde pups. Terug naar alle puppyadvertenties. Nieuwste puppy advertenties.: Duitse herder /Wolfsgrauw pups. Voor de duidelijkheid: de laatste pup neem ikzelf Update: de Black tann reu is gereserveerd. Update: de blacktann teefje is gereserveerd. Update: 1 Wolfsgrauwe teefje is gereserveerd. Update: de Wolfsgrauwe reu is gereserveerd. Voor de duidelijkheid: de laatste pup neem ikzelf Update: de Black tann reu is g. Voor de duidelijkheid: de laatste pup neem ikzelf Update: de Black tann reu is gereserveerd. Update: de blacktann teefje is gereserveerd. duitse herder pups. Wij hebben een nestje zeer mooie duitse herder pups. Enkel teefjes beschikbaar. De pups zijn nu oud genoeg en mogen het nest verlaten. Ze zijn voorzien van een europees paspoort, zijn ingeent en ontwormd, gechipt en nagekeken door onze dierenarts. De ouders zijn be. Wij hebben een nestje zeer mooie duitse herder pups. Enkel teefjes beschikbaar. De pups zijn nu. Wij hebben een nestje zeer mooie duitse herder pups. Enkel teefjes beschikbaar. De pups zijn nu oud genoeg en mogen het nest verlaten. Ze zijn voorzien van. Prachtige langharige Duitse herderpups met rechte rug. Te koop prachtigelangharige, Duitse herder pups.
duitse herder duitse herder fokker duitse herder aangeboden.
Zoeken naar duitse herder aangeboden. maltezer pups te koop. duitse herder kopen. duitse herder fokker. duitse herder aangeboden. Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl. Duitse Herder kennel van Langelo-Honesch. Watermolenweg 4C 7481 VL Haaksbergen. We fokken sociale herders, zeer geschikt als gezinshond en volgens de richtljnen van de Raad van Beheer. Hondenfokker Meer info. Duitse Herder Kennel van Liedehof. Zuiderweg 6 1165 NA Halfweg. Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch. De meest voorkomende kleuren zijn bruin tot gelig met een zwart dek. Het wit is geen aanvaardbare kleur voor de Duitse herder, nochtans worden zij nu gezien als een afzonderlijk ras, genoemd de Amerikaanse Witte Herder. De Duitse herder is een populair hondenras. Vind duitse herder in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl. Eerste foto zijn teefjes tweede foto reutjes.de pups zijn ingeent ontwormd en gechipt.met paspoort.door. Prachtige zwarte Duitse Herder pups! ouders ed/hd vrij. Te koop aangeboden: ontzettend mooie raszuivere duitse herder pups! Rechte rug nog maar 1 schitterende gitzwarte pup beschikbaar.Reutje beide ouders zijn bij ons aanwezig en uiteraard te bewonderen.
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse Herder pups te koop. Duitse herders zijn onze passie. Al bijna 20 jaar kweken we combinaties, waarin we zelf geloven. Wij doen niet aan massaproductie, maar af en toe is er een nest nieuwe pups beschikbaar. Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud.
Waar vind ik Duitse Herder pups te koop? DogCatandCo.
Hierboven vindt u de fotos van onze pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. RAS: Duitse Herder. Bent u van plan om een Duitse Herder pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Duitse Herder pups te koop. Origine van onze pups.: Het nestje Duitse Herder pups te koop zijn afkomstig van. Een Belgische erkende professionele kweker.
Duitse Herder Honden.be.
Bekijk of in de stamboom van de hond heupdysplasie voorkomt HD. Er mag officieel alleen gefokt worden met lijnen die HD-vrij zijn. Lees daarnaast het koopcontract grondig door, soms staat hier al informatie in over gebrekkige gezondheid van de pup. Bekijk in het dierenpaspoort of de pup gechipt en gevaccineerd is en neem eventueel een dieren gezondheidsverzekering bij je dierenarts. De Duitse Herder heeft een flinke dubbele vacht die wel wat onderhoud vergt.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
Stamboom www.steadylines.be.
Nut van een stamboom. Een stamboom wordt vaak beschouwd als een" nutteloos stukje papier, alleen maar bestemd voor snobs. De via het nutteloos" stukje papier" verkregen informatie zal nochtans voor de volgende 10 à 15 jaar van groot belang zijn voor het gastgezin" van de hond. Als men besluit tot de aankoop van een Duitse Herder, een Poedel of een Labrador over te gaan is dat omwille van de specifieke kenmerken van dit ras grootte, beharing, lange oren.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Golden Retriever kennel Van de Distelheide.
We fokken enkel met honden die over een sint hubertus stamboom beschikken. We hebben wel de besloten om voortaan geen stambomen meer aan te vragen voor onze pups. We zijn niet meer van de jongste en de hele procedure voor het aanvragen van stambomen is te tijdrovend en ingewikkeld geworden.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug