Zoeken naar duitse herder werklijn kennel

duitse herder werklijn kennel
bordeaux dog bordeaux dog pup duitse herder pups.
Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel. Duitse Herder puppyvoer Specifiek voer voor Duitse Herder pups Royal Canin.
auto verzekeren
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
sem seo sea
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Zelf aangekeurd als oud duitse herder voor de bloedvoering. Zelfs een dalmaat kun je zo neerzetten, en ja dan hebben die ook een glijbaanrug! En ik ken zat honden uit werk of oud duitse lijnen met minder hoeking waar echt super veel mis mee is! Daar komen gewoon de zelfde problemen voor. hd, ed, dm enz. De oud duitse of werklijn is echt niet gezonder dan de showlijn. Dat kan ook niet als ze nog steeds de zelfde bloedvoering hebben en afstammen van dezelfde stamouders. De fokker van onix doet er alles aan om zo gezond mogelijke honden op de wereld te zetten, met een gouden karakter en die ook nog voldoen aan de rasstandaard. Ze test op hd, ed, dm en dwerggroei. Ze werken allemaal met de honden en honden uit deze kennel zijn zelfs opgeleid tot hulphond.
abus draadloos alarmsysteem
Homepage.
De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Vandaag 26 maart is Ochin Van De Blackheide voor de tweede maal gedekt door Nelson Van De Guderij.
kredieten samenvoegen
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Als er maar voldoende met ze gedaan wordt! En niet iedere werklijn herder hoeft IPO te doen. Mijn reu is actief in de behendigheid en kan zich daar geweldig in uitleven. Is ook niet geschikt voor pakwerk. Daar was hij wel voor aangeschaft door de vorige eigenaar. Helaas zwaar mishandeld door vorige eigenaar en zeer ondervoed bij ons terecht gekomen Gelukkig woont hij nu bij ons en heeft hij inmiddels weer vertrouwen in de mens. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. BB trouwe ziel. Geplaatst December 31, 2010. Ik vind van de plaatjes de 1e heel erg mooi! Maar ik vind de bouw van de 2e veel beter. Bedankt voor de fotos! Ik wil er graag veel behendigheid ect mee gaan doen, het wordt zoiezo niet een gewone huishond. Of de hond wordt tenminste niet behandeld als een klein hondje die je 3x perdag uitlaat. De duitse herder zal waarschijnlijk wel in huis komen te wonen niet buiten in een kennel maar er zal dan heeel veel mee worden gedaan.
corian keuken
Vind duitse herder met stamboom in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
ter dekking duitse herder met stamboom. Ter dekking aangeboden duitse herder met stamboom h d en ed vrij is ook d en a getest zorgt voor mooie sterke pups ook gemakkelijk in omgang wilt u een dekking bel 05230 39 1381 of 0610 47 43 96 adres fort 20a 7924 r b veeningen.
schoonmaakbedrijven
Argentina Outlet demarque-et-vous duitse herder kennel black iris.
duitse herder en mechelse herder. mechelse herder x duitse herder. verschil oudduitse herder en duitse herder. oud duitse herder kennel. duitse herder mechelse herder. mechelse herder of duitse herder. duitse herder kennel black iris. verschil duitse herder en oudduitse herder.
yoast seo
Off the Faithfullhouse.
Af en toe hebben wij een nestje pups liggen waar natuurlijk hier ook al de info van te vinden zal zijn. Onze kennel is gericht op hobbyfok, en wel met de juiste doelstelling. om het Duitse Herder ras te verbeteren!
zandstralen meubelen
Herder uit werklijn HondenForum.
Als het echt een superpittige lijn zou zijn, dan zou de fokker dit wel meegeven. Bodhi is half werklijn, maar qua karakter vind ik hem 100% werklijn hoor. Ondanks dat hij best pittig is, is hij ook gewoon een lieve knuffel die thuis rustig is. 24 mei 2012 om 1213.: Bedankt voor jullie reacties., Onze Saarloos kan goed alleen zijn, hij kan in de kennel maar ook los in onze tuin als we weg zijn. s Avonds slaapt hij gewoon los in huis. Het klopt dat een Saarloos niet wil werken, hij heeft wel veel beweging nodig, maar buiten zijn wandelingen is hij erg lui maar donders slim. Vooral mijn man vindt het erg fijn om een hond te krijgen die graag in beweging wil komen. Hij mist dat omdat onze herder er niet meer is.
vintage meubelen
Kennel D'n' Deudrienger.
Klik op een document om deze uit te vergroten. Laat een berichtje achter in ons gastenboek. A t/m D. E t/m H. I t/m L. Brando v/d Arjanshoeve. Xarek v/d Schöbach Silva. 2011 Duitse Herder Kennel D'n' Deudrienger. Hosted by Ferraree Webhosting.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Duitse herder Startpunthonden.
Zij laten de pups in huis opgroeien en niet in een kennel oid. Ook zal een goede fokker kijken naar wat jullie met deze hond willen gaan doen en daar het karakter op uitzoeken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat deze fokkers bij de standaard Duitse herder lastig te vinden zijn.
fokkerij KIRIDESJA.
zie in overzicht dekreuen Deze kennel naam stond meer bekend op het gebied van het fokken van honden met de nadruk op het kynologisch vlak. Echter de honden welke wij gezamenlijk hebben gefokt waren honden zuiver geselecteerd op de werklijn, belastbaarheid en driften. Sinds 2001 fok ik dus duitse herder onder mijn eigen kennelnaam Kiridesja deze honden zijn alleen maar honden uit bewezen werklijnen.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug