Zoeken naar duitse herder werklijn te koop

duitse herder werklijn te koop
Wie zijn wij? Moezenbulte.
Graag sluiten wij ons aan bij de slogan: Duitse herdershonden fok is gebruikshonden fok. Wij wensen u veel plezier met onze site, en hopen u te mogen begroeten als U verder interesse heeft in de aanschaf van. een Duitse Herders hond.
kredieten samenvoegen
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland. We hebben haar Pien" genoemd. Met Pien is mijn passie voor de oudduitse herdershond en fokkerij begonnen. Pien is eind 2015 op ruim 125, jarige leeftijd ingeslapen. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld.,
corian werkblad
Duitse Herder Pups Beschikbaar Uit Zeer Goede Werklijn te Koop Aangeboden op Tweedehands.net.
Honden en Puppy's.' Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. Duitse herder pups beschikbaar uit zeer goede werklijn. 180 keer bekeken Status: Actief. minder dan 1 jaar. Duitse herder kennel van Goghland heeft nog pups beschikbaar uit de combinatie.,
schoonmaakbedrijven
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse herders zijn onze passie. Al bijna 20 jaar kweken we combinaties, waarin we zelf geloven. Wij doen niet aan massaproductie, maar af en toe is er een nest nieuwe pups beschikbaar. Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud.
yoast seo
duitse dog hond oud duitse herder.
Of Shinjis Star Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star. Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder volledig Oudduitse Herdershond en afgekort ODH en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing. AngelofWassenaer-ODH Fokker-Kennel van Oudduitse Herders. De Oudduitse Herder. dieren veel is gefokt, is deze afwijking vrij algemeen voorkomend geworden bij de Duitse Herder, en daardoor ook bij de Oudduitse Herder. De ouderdieren worden middels röntgenfotos via de PennHip methode, of op de klassieke methode beoordeeld. Er zijn dan 5 klassen van HD: HD A: de hond is volledig vrij van HD. HD B Tc: de hond is vrij van HD maar in overgangsvorm. HD C /: licht positief, er zijn op de foto's' aantoonbare verschijnselen van HD te zien.
zandstralen meubelen
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Duitse herder Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Duitse herder. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Duitse herder? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht?
website test
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder te koop 4 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
hypothecaire lening simulatie
Prijs Duitse Herder pup Prijzen Duitse Herder puppies Duitse Herder pups te koop.
U bent hier: Home Onze rassen Prijs Duitse Herder puppies te koop. De prijs van een Duitse Herder pupje. De prijs van een Duitse Herder pup is afhankelijk van.: Bekijk onze beschikbare duitse herders voor de actuele prijs. Bel ons even voor de actuele prijs: 32 015 75 59 42.
goedkope stroom gas
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De Duitse Herdershond is één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld. Duitse Herders worden o.a. ingezet als politiehond, speurhond, geleide hond, waakhond, verdedigingshond en gezinshond. De Duitse Herder, die van oorsprong uit Duitsland komt, is groot, gestrekt, krachtig en gespierd. Duitse Herder Showlijn of Werklijn?
vintage meubelen
Verwacht Duitse Herder Pups Benzoo.
Staat ter dekking: Duitse herder met stamboom ablitz. Duitse herder met stamboom ablitz vader: gideon gardéfense moeder: flora von der blitse dune in bezit van de volgende africhtingscertificaten: ipo iiidiverse wedstrijden op. Nestaankondiging: Raszuivere Duitse herderpups. Begin juni worden de 7 pups geboren, maak nu alvast uw belangstelling kenbaar. Op de fotos is de donker gepigmenteerde hond moederhond Kyra en. De advertentiesite voor dierenliefhebbers! Benzoo is de advertentiesite die eerlijke verkopers en kopers van dieren en dierbenodigdheden samenbrengt! Doorzoek al onze advertenties over aangeboden honden, katten, paarden en andere huisdieren binnen Nederland! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Help ons mee met het vergroten van onze naamsbekendheid door onze social media pagina's' te liken! Meest bekeken advertenties. grote parkieten en papegaaien 1062 bekeken. HENGSTENHOUDERIJ KRAMP 1035 bekeken. Gedragsdeskundige paard en mens. DE BEEKHOF hondenpension en trimsalon 666 bekeken. SEEGERS-HALLE 664 bekeken. MONDIAL 2019 Het wereldkampioenschap voor vogels. ZWART BONTE HENGST 141 bekeken. Mini Palomino / Dunolino Hengst te huur of te koop 122 bekeken.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Werklijnen Duitse en Mechelse herder.
Ik sluit me aan bij wat Marc_S zegt. Ik krijg binnenkort mijn eerst werklijn hond een Hollandse herder Inderdaad wél voor de africhting. Ik denk er klaar voor te zijn maar evengoed. loopt het angstzweet zo af en toe over mijn rug.
Langhaar Website Nederland Duitse Herder Werklijnen Stamboom.
Adobe Acrobat document 83.4 KB. VDH-bepalingen voor langstokharige Duitse Herdershonden per 1 januari 2011. Dit betekent, dat er officieel vanaf die datum met de langstokharige Duitse Herdershond mag worden gefokt. De honden dienen dan wel te voldoen aan de vereisten voor de Keurfok.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug