Op zoek naar herder pups met stamboom?

herder pups met stamboom
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Zij hebben een FCI-stamboom uitgegeven door Sint Hubertus. Van een hond met stamboom ben je zeker dat hij raszuiver is. De hierbij horende specifieke raskenmerken, zowel qua uiterlijk als karakter en gedrag, worden op deze manier gewaarborgd. Voor het verkrijgen van zon stamboom dienen de ouderdieren getest te zijn op erfelijke afwijkingen en wordt het DNA van vader, moeder en alle pups nagekeken.
goedkoopste lening
Home.
Via een stichting, vakantieopvang, asiel, moeilijke honden en natuurlijk onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen, dit vonden wij allebei erg leuk om te doen. Na twee jaar dit gedaan te hebben zijn we overgestapt naar de KNPV. Aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie, zetten wij deze trend voort. Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders. In 2010 hadden we dan ook onze eerste Mechelse herder, maar in 2011 is Nina bij ons gekomen waardoor ik mijn droom kon waar maken.
tweedehands auto
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker. De fokkerij moet dan ook gebeuren volgens de vastgestelde normen voor het ras. De fokdieren moeten minstens voldoen aan een reeks basisvoorwaarden, vastgelegd in het basisfokreglement van de vereniging. De Kynologische Commissie volgt nauwgezet het fokgebeuren binnen de vereniging vvdh. Maandelijks worden lijsten van de beschikbare nesten en puppy's' gepubliceerd in het maandblad en ook ter beschikking gesteld van de geïnteresseerden. Fokken is niet vermeerderen maar verbeteren. Het fokken moet verantwoord gebeuren, zodat van elke worp redelijker wijze verwacht mag worden, dat er een opbouwende lijn zichtbaar zal zijn met betrekking tot het rasbeeld.
SEO checker
Tervurense Herders van de Pillendijk.
tutorial
Pups stamboom Mechelse herder 2dehands.be.
Sociale teefjes te koop geboren op 19 juli 018 De pupjes zijn in orde met hun spuitjes en in bezit van een erkende stamboom Sint Hubertus De p. 28 december 2018 1001: Geel. Mechelse herder Pups Sint Hubertus TE KOOP.
zoekt
Te koop WOEF.
Golden retrieverpups Stamb. St Hub 0474/26.98.71 www.broadwayfarm.be Ook hondenhotel. Chinese naakthondjes stamboom Sint-Hubertus tel 0486 63 61 51 www.ofthelovingdols.be. Mechelse herderpups stamboom Sint-Hubertus tel 0486 63 61 51 www.ofthelovingdols.be. Riesenschnauzer zwart met stamboom. 0477/462 462 Velpa Inferior. Duitse herderpups stamb.
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
De pups krijgen altijd een stamboom, een paspoort en koopcontract mee en zijn uiteraard gechipt, ingeënt en ontwormd. Onze pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Ze zijn gewend aan andere honden en een klein meisje van vier dat dol is op het kleine grut! Bekijk de fokker vermelding van Of Black and White Island. Oud duitse herder en Kooiker kennel. Wij zijn Teun en Elma Penning en wonen samen met onze kinderen in het Overijsselse dorp IJsselmuiden, nabij Zwolle.
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Of Blazing Amber. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders met een FCI stamboom en uit weloverwogen combinaties. Hondenfokker Meer info. Postbus 1166 3800 BD Amersfoort. Mechelse Herder kennel voor werk en sporthonden. Hondenfokker Meer info. Mechelse Herder Kennel Of Juco's' Place. Dovenetel 7322 DM Apeldoorn. We fokken FCI stamboom Mechelse Herder pups uit overwegende goede werklijnen.
Opgeleide mechelse herders mechelaars te koop.
mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Wij hebben af en toe een nestje Mechelse herders. Wanneer we pups verwachten vind je ze bij de rubriek verwacht." Onze pups hebben een mooi gevulde stamboom. Ze worden ontwormd en gevaccineerd.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Foto's' Duitse Herder Pups. Hieronder recente foto's' van het beschikbare reutje. Langstokhaar Duitse Herder Pups met stamboom te koop. Op dit moment zijn er nog langstokhaar Duitse Herder pups teefjes beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren.
Duitse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Duitse Herder Kennel van de Tempelhoeve. Reekstraat 16 6641 KK Beuningen. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.D.H. Hondenfokker Meer info. Laan van Scheltema 25 2548 AW Den Haag. Duitse Herder kennel.
Mechelse herder pups met stamboom, direct af te halen Honden.
stuur bericht over: Mechelse herder pups met stamboom, direct af te halen. max 500 karakters. Mechelse herder pups met stamboom, direct af te halen. Plaats gratis advertentie. Meer Mechelse herder Puppies. Belgische mechelse pups te koop Belgische mechelse pups te koop Ouders is geïmporteerd.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug