Resultaten voor herdershonden pups

herdershonden pups
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Zodra de pups oud genoeg zijn mogen ze naar buiten en kunnen ze naar hartelust in onze tuin ravotten. Natuurlijk ontvangen we zoveel mogelijk bezoek van de toekomstige nieuwe eigenaren zodat er voldoende gelegenheid is de pups te zien opgroeien.
kelder
Ziektes en gezondheidsproblemen bij de Duitse herder Startpunthonden.
Als ik aan een ander hond denk om te nemen als eerste hond zo als golden retriever of flate coated die zijn wel gezins honden maar elke keer bij het bezoek aan de pups is er geen klik ik val gewoon voor duitse herder.
kortingscode zalando
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.
seo specialist
Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon. Zwitserse Witte Herder kennel Crystal Moon.
Door de wetgeving waarbij pups pas op een leeftijd van 15-16 weken naar het buitenland mogen verhuizen na een rabisvaccinatie en 21 dagen incubatietijd, hebben wij helaas moeten besluiten geen pupjes meer naar het buitenland te laten verhuizen. Philippi Do not use or reproduce anything from the Crystal Moon website without written permission.
huwelijks
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 26 december 2018 1410: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379.
axa
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Verzorging pups puppies. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. VDHVereniging van fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden.
von der Kaiserquelle.
Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Foto's' Duitse Herder Pups. Hieronder recente foto's' van het beschikbare reutje. Langstokhaar Duitse Herder Pups met stamboom te koop. Op dit moment zijn er nog langstokhaar Duitse Herder pups teefjes beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren.
Kaukasische Owcharka-Hoeve Hoogland.
De schouderhoogte bij reuen is minimaal 65 cm en bij teven 62 cm.Men geeft de voorkeur aan honden met een schouderhoogte van 70 cm.De Kaukasische herder heeft een grove rechte haren en een goed ontwikkelde onder vacht.Ze worden gefokt in verschillende nuances wolfsgrauw met lichte tot roodachtige schakering.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Diest Duitse herder pups. Duitse herder, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zindelijk. Duitse herder pups.
Tervuerense herder Hondencentrum.
Training Tervuerense herder. Het is zeer belangrijk dat je hem van pups af aan goed socialiseert door hem kennis te laten maken met onbekende plaatsen, dieren, mensen, en verschillende situaties. Deze ontmoetingen of plaatsen moeten wel positief verlopen, let hier op.
Laekense herder Belgische HerderBelgische Herder.
Doordat een Laekense herder niet uit zichzelf verhaart zal je dus, mits het tijdig trimmen, weinig haren in huis vinden. De Laekense is een echte herderhond, maar in vergelijking met de andere variëteiten van de Belgische herder, is hij iets rustiger in gedrag. Maar als alle herdershonden is hij: gericht op de baas, slim en gemakkelijk lerend.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug