Op zoek naar kweker mechelse herder?

kweker mechelse herder
Working Dog Kennel From Marrax Place.
Toggle navigation Marrax Place. Wie ik Ben. Graag wil ik me even voorstellen., Mijn naam is Marion Sallaerts en van kinds af ben ik al te vinden op het hondenterrein. Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's' mee. Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.
De Vrolijke Hollander.
Welkom op onze website! Sinds 1997 zijn wij in het bezit van de Hollandse Herder. Toen kwam namelijk mijn eerste hollander in mijn leven: Cees van het Pullenland, een geweldige hond! Een clown, maar wel een met karakter! Wij hebben destijds voor dit ras gekozen omdat ze nog zo dicht bij de natuur staan, je ermee kunt sporten en ik vond het leuk als mijn hond mee naar de paarden kon en wij bosritten konden maakten.
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij fokken stamboom mechelse herders uit degelijke en zorgvuldig gekozen bloedlijnen. Geschikt voor allerlei sporten IPO, KNPV, Agility, GG, dogfrisbee enz. Onze honden zijn geröntgend op HDED, en het DNA is vastgelegd bij de Raad. Type bedrijf: Hondenfokker. Van Metcol's' Home. Prinsenbaan 106 6104 BH Koningsbosch Meer informatie. Wij zijn een kleine hobbykennel en fokken Mechelse herders voor div. Type bedrijf: Hondenfokker. Leliënlei 28 2500 Koningshooikt België Meer informatie. Familiale Mechelse herder kennel met maximaal 2 nestjes per jaar. Onze honden worden in huis opgevoed. Ze zijn geschikt voor de zachtere sporten zoals, gehoorzaamheid, behendigheidspeuren, en als sportieve gezinshond. Het blijven echter Mechelaars! Type bedrijf: Hondenfokker. Buskruitstraat 58 3920 Lommel België Meer informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. From the House of Wolfs. Waldfeuchterbaan 42 6105 BM Maria Hoop Meer informatie. Mechelse Herder fokker Reddingshond Politiehond Puppies KNPV IPO Behendigheid.
Nolensplein.nl Dieren en Toebehoren.
Nog enkele boxen vrij voor volpension Op een leuke gezellige pensionstal in panningen Wij geven geen manege lessen dus je kan alti. Amerikaanse stafford puppies. Te koop Amerikaanse stafford puppies Heb nog 2 teefjes en6reutjes, Kleurenzwartwitblauwwit, gestroomlijnde, Pups mogen. Katten kruipzak merk Designed by Lotte.
zilverenloop.be.
Van de Zilveren Loop. Van de Zilveren Loop. In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
77 honden gered uit illegale kwekerij VTM NIEUWS.
Het zijn uiteenlopende rassen, zoals Duitse herders, Mechelse herders en Hollandse herders. We hebben ook elf katten en een aantal kittens in beslag genomen. Het gaat niet alleen om dierenmishandeling, maar ook om een schending van verschillende andere vergunningen." Dierenwelzijn had de kwekerij in Beselare al een tijdje in de gaten. Ook" de andere malafide hondenfokkers komen nog aan de beurt, want we hebben de capaciteit van het inspectieteam Dierenwelzijn verdubbeld." De fokker is een kweker van 51 jaar uit Rijsel.
Overzicht van alle erkende en niet erkende fokkers in Nederland.
Anatolische herder Kangal. Australian Cattle Dog. Bastaard / onherleidbaar ras. Berghond van de Maremmen. Biewer Yorkshire Terrier. Bouvier des Flandres. Engelse Springer Spaniel. Grote Zwitserse Sennenhond. Kerry Blue Terrier. Mastin de los Pirineos. Olde English Bulldogge. Oost Europese Herdershond VEO.
Vind mechelse herder op Marktplaats.nl.
Wij hebben 2 mechelse herders die in hun kennel wonen en waar wij mee trainen, wij zoeken een woning met ruime tuin waar we de kennels kunnen bouwen en een woning. Bench Schuin 107cm. Zwarte bench schuin met 2 beveiligde toegangsdeuren afmeting: 107 x 74 x 85cm. Deze bench heeft een schuine zijde zodat hij ook gemakkelijk in de meeste 5-deurs auto's' te vervoeren is. Onder andere geschikt voor hondenrassen zoals: airedale terrier, bearded collie, belgische herder, border collie., Nieuw: Hondenbeeldjes en asbeeldjes van meer dan 130 rassen! Hónderden honden beeldjes van meer dan 130 rassen, nieuw of vintage vindt u bij hondenkadowinkel bijdehondjes. Vrijwel al onze beeldjes zijn ook leverbaar als asbeeldje. Hierin kan een klein gedeelte as van een overleden dier worden bewaard. U kunt ook een beeldje laten bevestigen op een urnkistje of. X Mechelse herder pup. Stoere x mechelse herder pups. Moeder teef is mechelse herder vs berner senner vader reu is mechelse herder geboren op 05-05-2019.
Laekense herders van de Bleyckershond.
het 4 a 5 generatie's' duurt voordat er uit een inter-varieteitskruising met een mechelse herder weer puppen geboren worden die er uitzien als een Laekense herder? als je gedurende deze 4 a 5 generaties weer intervarieteit toepast je nog veel meer generaties nodig hebt?
Virzula Staffordshire Bull Terrier Kennel.
Ursulas ouders zijn hondeninstructeurs en hebben in België haar geboorteland hondenscholen gehad. Het opvoeden en opleiden van honden is er bij haar met de paplepel ingegoten. Als meisje van 12 jaar had zij haar eerste eigen hond, een Mechelse herder, wedstrijdklaar gemaakt voor het Belgische gehoorzaamheidsprogramma.
Kennel Mechelaar Fokken Mechelse Herder.
mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. kennel mechelse herder. stan van de leibeekhoeve. rumba v d leibeekhoeve. Sinds 1991 fokken wij Belgische Mechelaar, dit altijd van de beste bloedlijnen welke we zorgvuldig selecteren.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug