Op zoek naar mechelaar met stamboom?

mechelaar met stamboom
Donkere mechelse herder pups met stamboompart.liefhebber Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel donkere mechelse herder pups met stamboompart.liefhebber is helaas verwijderd. Wij zijn particulier liefhebber van de mechelaar en hebben een gelegenheidsnest met stamboom uit zeer mooie combinatie. Vader; kaptain van de utadreef von lausbuben, utadreef Moeder sky Vanterborcht oostmolen, jotunheim allas, duvetorre.
schoonmaakbedrijven
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
gisteren 1417: Wellen Herten. mechelse herder pups, mechelaar. Wij hebben een prachtig nestje mechelse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn me. 6 mei 2018 2024: Zonhoven. mechelse herder iolas van rudy stappers hoeve kampioen van b. mechelse herder iolas van rudy stappers hoeve kampioen van belgie van sta ter deking! werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaa. 6 mei 2018 1213: Dessel. mechelse herder pups uit super goede bloedlijn zeer donker. mechelse herder pups uit super goede bloedlijn zeer donker pups van rudy stappers hoeve deze super mooie pups mogen nu het nest verlaten voor. 6 mei 2018 1013: Dessel. Mechelse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 5 mannelijk, Kleur: Bruin, de pups zijn: geboren en op. 5 mei 2018 1409: Harelbeke Bavikhove. donkere mechelse herder pups met stamboompart.liefhebber. Gelegenheidsnestje mechelse herder pups beschikbaar met stamboom uit zeer mooie sint Hubertus combinatie.
lenen
Home.
Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte Mechelaar. Ook na aankoop van een pup kan je steeds met u vragen bij ons terecht.
lening
Gezocht: mooie Mechelaars! WOEF.
Heb jij een leuke, lieve, grappige of sportieve Mechelaar? Stuur dan snel een leuke foto van jouw beste buddy naar rasvandemaand@woef.be voor 28 september 9u. En vul onderstaande gegevens in. de naam van je hond.: waar hij vandaan komt Stamboom: ja of nee? hoeveel je voor hem hebt betaald.: gezondheid gezondheidsproblemen, ziektes.: hoe je de vachtverzorging ervaart veel kammen? of hij veel beweging nodig heeft.: of je hondenschool volgt.: waarom je precies voor dit ras koos.: hoe je hond is in de omgang met andere honden, vreemden, kinderen en andere huisdieren.:
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
mechelse herder / mechelaar pups. Wij hebben een prachtig nestje mechelse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn me. 14 april 2018 0916: Zonhoven. Heel mooie Mechelse herder pups. Mechelse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie mechelse herder dekreu staat ook ter beschikk. 13 april 2018 1648: Diest. mechelse herder pups met stamboom particulier liefhebber.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt.
Mechelaar Joefarm Roe Elgos Nelton Urosh.
Bent u in staat om als baas de touwtjes strak in handen te houden? In onze kennel kunt u terecht voor pups met een uitstekende stamboom. Toen Joe met zijn eerste Mechelse herder in de ringsport begon, was hij al snel gebeten door het ras. Hij behaalde uitzonderlijk goede resultaten met zijn hond. Het duurde dus niet lang voor er vraag was naar nakomelingen van de Mechelaar.
Opgeleide mechelse herders mechelaars te koop.
mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Wij hebben af en toe een nestje Mechelse herders. Wanneer we pups verwachten vind je ze bij de rubriek verwacht." Onze pups hebben een mooi gevulde stamboom. Ze worden ontwormd en gevaccineerd.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug