Op zoek naar mechelaar met stamboom?

mechelaar met stamboom
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
studentenjob mechelen
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
Nog 2 Hollandse herder pups beschikbaarallebei, vrouwtjesgeboren, op 11/5/2018 Ze zijn allemaal ingeentontwormd, en gechipt met een Belgisch p. mechelaar pups te koop. mechelse herder pus: geboren op 24/06/2018. Er zijn 3 reutjes en 6 teefjes. Ze worden gechipt, ingeënt, meerdere malen ontwormd en voorzien va. vandaag 0932: Evergem Sleidinge. Nog 4 mechelse herder teefjes met nvbk stamboom.
backlinks
Pups stamboom Mechelse herder 2dehands.be.
Ook ons Roxy en onze Rex zijn op 07 07 2018 de trotse ouders geworden van 9 mooie donkere en gezonde pupjes, 6 teefjes en 3 reutjes waarv. 8 juli 2018 1434: Dilsen-Stokkem Lanklaar. Nog twee mechelse herder teefjes met NVBK stamboom.
particulier auto leasen
Home.
Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte Mechelaar. Ook na aankoop van een pup kan je steeds met u vragen bij ons terecht.
Mechelaar Joefarm Roe Elgos Nelton Urosh.
In onze kennel kunt u terecht voor pups met een uitstekende stamboom. Toen Joe met zijn eerste Mechelse herder in de ringsport begon, was hij al snel gebeten door het ras. Hij behaalde uitzonderlijk goede resultaten met zijn hond Joe. Het duurde dus niet lang voor er vraag was naar nakomelingen van de Mechelaar Joe.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom zeer sociaal super mooie groote hond goede beet en schotvast super bewakingshond. 5 juni 2018 1835: Dessel. mechelse herder afgerichte politiehond nvbk C.3 met stamboom.
Opgeleide mechelse herders mechelaars te koop.
mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Wij hebben af en toe een nestje Mechelse herders. Wanneer we pups verwachten vind je ze bij de rubriek verwacht." Onze pups hebben een mooi gevulde stamboom. Ze worden ontwormd en gevaccineerd.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt.
Home.
Door zowel show als werk te combineren, probeer ik een zo compleet mogelijke Mechelaar naar het traditionele type te fokken. Stijn Van Hamme Eigenaar van de Kennel van de Vaardekenshoeve. Van de Vaardekenshoeve fokt op kwaliteit en niet op kwantiteit! Ondertussen is de kennelnaam in verschillende landen terug te vinden waaronder België, Canada, Curaçoa, Finland, Duitsland, Nederland, Italië, Verenigde Staten, Zweden, Noorwegen, Denemarken. Als pakwerker werk ik met veel verschillende rassen. Op deze manier kan ik de verschillende karakters onderscheiden. Dit is zeker een grote hulp om mensen te helpen een keuze te maken uit het nest. De eisen en verwachtingen van toekomstige eigenaars worden op voorhand zorgvuldig besproken. Zodat zij een voor hun geschikte pup vinden. Na verkoop maak ik ook graag tijd vrij, om mensen te helpen bij het opvoeden van hun pup. Alle pups en honden hebben een chip en zijn voorzien van een stamboom Sint-Hubertus.
Mechelse herder pups met stamboom particulier liefhebber Te koop 2dehands.be.
mechelaar pups te koop. mechelse herder pus: geboren op 24/06/2018. Er zijn 3 reutjes en 6 teefjes. Ze worden gechipt, ingeënt, meerdere malen ontwormd en voorzien va. vandaag 0932: Evergem Sleidinge. Nog 4 mechelse herder teefjes met nvbk stamboom. The Black Shadows.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug