Op zoek naar mechelaar met stamboom?

mechelaar met stamboom
Henricus Mechelaar 1750? Genealogische data Golse Genen Genealogie Online.
Typ in het invoerveld de beginletters van de voor of achternaam minimaal 3 letters. Er verschijnt dan een lijst met namen uit de publicatie. Klik nu op de gewenste naam om de persoon te selecteren. De publicatie Genealogische data Golse Genen is samengesteld door J. Eijsermans neem contact op. Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen.: Eijsermans, Genealogische" data Golse Genen, database, Genealogie Online: benaderd 26 juli 2020, Henricus" Mechelaar 1750.
kennel mechelse herder pups te koop.
Mechelse Herder kennel van de Maanwacht.
Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Â. Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte partner. Â.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Deze hond staat steeds klaar, is trouw en wil niets liever dan samenwerken met zijn baas. De ideale waakhond. Tegen vreemde mensen, andere honden of vreemde dieren gedraagt de Mechelse Herder zich meestal wantrouwig, soms zelfs agressief. Hij heeft alles gehoord en bij een vreemd geluid reageert hij door te blaffen.
Home.
Via een stichting, vakantieopvang, asiel, moeilijke honden en natuurlijk onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen, dit vonden wij allebei erg leuk om te doen. Na twee jaar dit gedaan te hebben zijn we overgestapt naar de KNPV. Aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie, zetten wij deze trend voort. Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders.
HONDENCLUB OUDENAARDE, hondentraining Zwalm, Duitse Herder, Mechelaar, Dobermann, Rottweiler, Boxer, Bouvier, Rottweilerclub Vlaamse Ardennen, waakhondentraining, Politiehonden, verdedigingshonden, Si
Wie is welkom? Iedereen met een hond die behoort tot de lijst van FCI Gebruikshonden, zijnde: Kelpie, Groenendaeler, Mechelaar, Laekense Herder, Tervueren, Bouvier des Ardennes, Bouvier de Flandres, Duitse Herder, Dobermann, Boxer, Rottweiler, Riesenschnauzer, Hovawart, Beauceron, Briard, Picardische Herder, Pyrenese Herder, Border Collie, Airedale Terrier, CZ Wolfshond, Zwitserse Witte Herder, Berner Sennenhond, Hollandse Herder.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
VTS 01 1 mechelse herder kampioen van belgie van rudy stappers hoeve YouTube.
mechelse herder iolas van beenhouwerke kampioen van belgie van eigenaar rudy stappers hoeve sta ter deking. mechelse herder kampioen van belgie iolas van het beenhouwerke sta ter deking werd op 19.09.2010 belgies kampioen met de eigenaar rudy stapers en terecht gewonnen en in 2011 2.plaats van kampioenschap van belgie en 3.de plaats va.n kampioenschap van alle provincies en 2.de plaats van kampioenschap van de kempen en 3.de plaas van kampioenschap van belgie 2012 staat ter dekkeing niet tekoop is een zeer mooie donker rode mechelaar. heeft een schofthoogte van 65 cm. is geboren 27-08-2005. is een zeer harde steller. supersnel hond is een zeer goede revierder.zoeker is een zeer goede super apporteerder /zoeker. is zeer scherp bij de kist super bewaker en de man! heeft een zware volle duw beet! is zeer belastbaar! is in de praktijk een zeer goede hond, die zijn mannetje staat! is gerontgend en 100% goed! en met stamboom is een zeer complete hond! zeer goede bloedlijn vanbeenhouwerke deze hond iolas geeft goede pups door wij hebben er nu ook pups van te koop INFO BEL RUDY STAPPERS HOEVE tel 0032475237468.
Familienaam Mechelaar Wie onderzoekt wie? Stamboom Forum.
Geen van de Stamboom Forum gebruikers heeft aangegeven te zoeken naar deze Mechelaar! Onderzoekt u deze naam? Voeg deze familienaam dan toe aan het Wie" onderzoekt wie" register! Via deze pagina kunt u de profielen van de Stamboom Forum gebruikers doorzoeken op de namen die zij onderzoeken. Op dit moment bevat het Wie onderzoekt wie? register 120.961 familienamen. Familienaam Zoeken Opties verbergen Opties tonen. Vul een tweede familienaam die ook in het profiel moet voorkomen.: Zoekmethode: Start met Onderdeel van Exact.
Dackx Perle de Tourbiere Vererving ruimschoots bewezen Dackx Perle de Tourbière.
uit de verschillende bloedlijnen. Er is KI-sperma van Dackx beschikbaar! Keuring 2007: PH I 419 CL. Dameswedstrijd 2009: 4e plaats 403 pnt zonder waterwerk. 5-kringen Limburg 2009: 2e plaats 427 pnt. Neem vrijblijvend contact met ons op. 3640 Kessenich België.
De KMSH.
Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Info Baby Dog. Sinds haar oprichting in 1882, streeft de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw één hoofddoel na: het in stand houden en het verbeteren van de hondenrassen in België. Als enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI Fédération Cynologique Internationale, is de K.M.S.H. altijd bezig met het verbeteren van het honden fokken in België, met het welzijn van de hond als bestaansreden.
De Ware Vrienden van het Archief.

Contacteer ons

+  herder pups met stamboom
+  herdershonden pups
+  kweker duitse herder
+  kweker mechelse herder
+  mechelaar met stamboom
+  duitse herder werklijn kennel
+  duitse herder werklijn te koop
+  duitse herder stamboom pups
+  duitse herder rechte rug