Meer resultaten voor Mechelse herder pup met stamboom

Mechelse herder pup met stamboom
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Bij ons is n prachtig zeldzaam nestje pups geboren met enkele blauwe pups tussen. Bij ons is n prachtig zeldzaam nestje pups geboren met enkele blauwe pups tussen. De liefhebber van deze prachtige exemplaren weet dat deze niet veel voor. 12 september 2018. Mechelse herder x Windhond pup reutje. De leukste en grootste pup van het nest mechelse herder x windhond zoekt nog een nieuw huisje!
website checker
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Of Blazing Amber. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders met een FCI stamboom en uit weloverwogen combinaties. Hondenfokker Meer info. Postbus 1166 3800 BD Amersfoort. Mechelse Herder kennel voor werk en sporthonden. Hondenfokker Meer info. Mechelse Herder Kennel Of Juco's' Place.
Sleepworld
Hond Wikipedia.
Honden die niet tot een specifiek ras behoren, worden als bastaardhond, straathond of als rasloos bestempeld. Top tien van hondenrassen in België. gerangschikt volgens het aantal geboorten in 2005 44. Duitse herder: 1.878. Mechelse herder: 1.682. Golden retriever: 898. Vlaamse koehond: 881.
ING
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk.
goedkope wasmachine
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
Hollandse/Mechelse herder pups nvbk stamboom. moeder HH, afstammeling van Eriem vh beenhouwerke, Vader MH, afstammeling van Robbyfarm. 24 maart 2019 0839: Lede Oordegem. mechelse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje mechelse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn me. 20 maart 2019 1626: Zonhoven. mechelse herder pups. ilse de mey. 2 teefjes beschikbaar mechelse, herder. gechipt, 2x gevaccineerd en meermaals ontwormd. europees paspoort, garantie. komen kijken kan op. 19 maart 2019 1538: Bekkevoort Assent. Fci mechelse herder pups. fci puppies met dna, paspoort, alle inentingen, ontworming, etc geschikt voor elke actieve bestemming werklijnen met bewezen karakter. 3 maart 2019 1157: Sint-Pieters-Leeuw. Mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy. Mechelse herder pups van kampioen van belgie iolas van rudy stappers hoeve super goede bloedlein nu pups te koop! zeer mooie donkeren pup.
refurbished iphone 7
16 puppies voor Mechelse herdershond Ichtegem Het Nieuwsblad.
Zowel moeder Crocky als de puppies zijn gezond. Baasje Godelieve Marreel houdt al twintig jaar Mechelse herders, maar dit had ze nog nooit meegemaakt. Vorig jaar had moeder Crocky al eens elf gezonde puppies. Wat er met de puppies zal gebeuren, weet ze nog niet.
goochelaar
Opgeleide mechelse herders mechelaars te koop.
mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. mechelse herder te koop. mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Wij hebben af en toe een nestje Mechelse herders. Wanneer we pups verwachten vind je ze bij de rubriek verwacht." Onze pups hebben een mooi gevulde stamboom.
groepsaccommodatie brabant
mechelse herder HondenForum.
Zonder stamboom wel. 2 weken later konden we een Mechelaar krijgen MET stamboom voor 280. De stamboomprijzen van de Mechelaars liggen niet zo heel hoog hoor. 17 oktober 2010 om 1116: wijzigen. hier een mechelse herder met stamboom voor 300 euro pup.
Bureaustoel
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Wij fokken in een lijn van werkhonden, waakhonden, africhting voor pakwerk, Bewaking of politiehond, Maar ook in de lijn van een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker. Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte Mechelaar. Ook na aankoop van een pup kan je steeds met u vragen bij ons terecht.
bandelettes bestellen
Belgische Herdershond, Groenendaeler.
Tegenwoordig onderscheiden we 4 variëteiten: de Groenendaeler, de Laekense herder, de Mechelse herder en de Tervuerense herder. Ze verschillen van elkaar door kleur en vachtsoort. Wist je dat lang niet alle honden die je op straat tegenkomt een officiële stamboom hebben? Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Belgische Herder is een vierkant gebouwde hond, die door zijn harmonische verhoudingen en zijn fier gedragen hoofd de indruk moet geven van sierlijke kracht. De gewenste hoogte is gemiddeld 62 cm voor de reuen en 58 cm voor de teven. De Groenendaeler is langharig en helemaal zwart. Hij mag een klein beetje wit op de voorborst en de tenen hebben. Samen met de wollige ondervacht biedt de dichte beharing een uitstekende beschutting tegen weersveranderingen.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Mechelse Herder Kennels.
Fokken alleen met werklijnen vanuit Perle de Tourbière. Soesterweg 30, 3812 BA Amersfoort. Mechelse Herders Van" Goeden Huize." Kennel Van" t Haagse Bloed." Eigenaar: Marja Hartendorp. Vrije, sociale pups uit degelijke IPO/KNPV lijnen. Breitnerhof 131628, XL Hoorn. Eigenaar: Marielle v/d Kooij. Fokt op werklust, snelheid en sociaal karakter. Wilgenhof 35, 2641 TR Pijnacker. Kennel Like" a Hurricane." Kennel Perle" de Tourbière." Eigenaar: Carmen van de Kamp. Stamboom MH-pups uit karaktervolle werklijnen, dekreuen beschikbaar v.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom