Meer resultaten voor duitse herder halflang haar

duitse herder halflang haar
langharige of halflangharige duitse herder. HondenForum.
ja eigenlijk is een langharige duitse herder, een fok fout, halflang mag, maar niet te lang. zelf heb ik een ras zuivere langharige duitse herder gehad, mocht niet er mee op de tentoonstelling komen, er komt altijd in het nest wel een langhaar tegen, moet wel in de achterban zitten, en ja dat wordt zoeken, zeker als je een ras zuivere wilt hebben met stamboom, want met een langharige wordt uiteraard niet speciaal gefokt.,
Boxsprings
duitse herder duitse herder puppy duitse herder halflang haar.
duitse herder halflang haar. LANGHARIGE DUITSE HERDER PUPS, Duitse herder pups Langhaar, Te Koop, langharige duitse herder., Langharige duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes langhaar Te Koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de pups op video.
online lening aanvragen
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
tms transport
LANGHARIGE DUITSE HERDER PUPS, Duitse herder pups Langhaar, Te Koop, langharige duitse herder.,
Langharige duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes langhaar Te Koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de pups op video. Langharige duitse Herder Pups Fokker kennel het Hezehof. De langharige duitse herder is afkomstig uit Duitsland.
aggregaten
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
De Duitse Herder Langhaar: lang stokhaar, m.a.w; de dekharen zijn langer dan 6 cm, waartussen de dikke ondervacht voorkomt. Kort haar komt voor op de snuit en poten. Deze honden hebben een mooie kraag en broek. DAGELIJKSE BEHANDELING: met grove kam en borstel de vacht verluchten.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse herder pups, belgische fokker. Op zoek naar een Duitse Herder? We hebben prachtige Duitse Herder pups, speelse, gezonde puppies. Prijs: vanaf 650 De pups verkeren in go. vandaag Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Duitse herder pups. Wij hebben mooie duitse herder pups te koop reutjes en teefjes.
Duitse Herder: Rasstandaard.
Home Duitse Herder Rasstandaard. Rasstandaard Duitse Herder. Rasstandaard met ingang van 1 januari 2010. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed bespierd, de knoken droog en totaalstructuur vast. Belangrijke verhoudingen in maat. De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 centimeter, bij teven 55 tot 60 centimeter.
Vom Haus Jera Lang stokhaar Duitse Herder.
Een Lang stok-haar Duitse herder heeft dezelfde raskenmerken als de kortharige Duitse herder, met dit verschil dat ze een vacht met lange in plaats van korte haren hebben. Dit is genetisch bepaald. De oud duitse herder komt van oorsprong uit de korthaar duitse herder, hiermee zijn ze verder gaan fokken.
Duitse herder pups reujes langhaar Te koop 2dehands.be.
Zeer mooie Duitse Herder pups. Wij hebben zeer mooie Duitse Herder pups ter beschikking. Er zijn zowel reutjes als teefjes, zie foto's, deze zijn van de pups zelf u kan ze. 4 juli 2018 1649: Pittem Egem. Duitse Herder pups.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom