Resultaten voor duitse herder halflang haar

duitse herder halflang haar
Top Duitse Herder Kennel Kennel Van Corsalabroek Rasbeschrijving.
Rasbeschrijving Duitse herdershond. FCI-Standard: 166 / 07. Oorspronkelijke naam: Deutscher Schaferhund. Land van oorsprong: Duitsland. Groep 1: Herders en Veedrijvershonden behalve Zwitserse Sennenhonden. Sectie 1: Herdershonden Met werkproef. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast.
tweedehands auto
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
live bands
Tweedehands duitse herder Zoekertjes.net.
Haar vader, Jack, is zware botten prachtige zwart en rood, die is zacht en gehoor. Duitse Herder pupjes. Duitse Herder pupjes Mooie Duitse Herder pupjes bel voor uitgebreide info, of bekijk onze prachtige site. zeer mooie kruising duitse herderx cane corso pups.
Lange termijnsparen
bobstora.com.
Schwarzen zwart, Gelbbache black and tan, Harzerfuchs rood, alledrie lijken ze op een echte herder met stokhaar of halflang haar, met staande of tiporen. Strbel, bouvierachtig, ruw en zwartharig. Tiger, bluemerle variant. Alt Deutsche Schafpudel, lijkend op de schapendoes. Wrtenberger Htehund, lijkend op een wetterhoun, zonder de krulstaart. Stumper, honden met een aangeboren stompstaart. Het karakter van deze herdershonden is over het algemeen veel zachter dan die van de Duitse Herder.
silhouette cameo
Duitse Herders Lang Stokhaar.
Bianca fokt af en toe een nestje Duitse Herders lang stokhaar. Anais was onze eerste Duitse Herder lang stokhaar. Zij heeft een keer een prachtig nestje gehad waar we Treasure uit hebben gehouden. Oude foto van Anais met enkele van haar puppies in de sneeuw.
bewakingscamera
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
De Duitse Herder Langhaar: lang stokhaar, m.a.w; de dekharen zijn langer dan 6 cm, waartussen de dikke ondervacht voorkomt. Kort haar komt voor op de snuit en poten. Deze honden hebben een mooie kraag en broek. DAGELIJKSE BEHANDELING: met grove kam en borstel de vacht verluchten.
Oud Duitse Herdershond rasbeschrijving Puppies Doggy.net.
De voetzooltjes zijn stevig, de nagels donker en sterk. Beharing: De Oud Duitse Herdershond heeft een dichte dubbele vacht van middelgrof bovenhaar en een dichte zachtere ondervacht. Hoofd en snuit, achterkant van de oren en voorkant van de benen zijn bedekt met glad en lang haar.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
Duitse herder pups te koop langhaar YouTube.
duitse herder 6 maand Duration: 212. barboe zaza 18425, views. Zeer mooie duitse herder pups in het Bolkshof Duration: 047. Dirk Verhoeven 10908, views. Oud Duitse Herder speelt met Parson Pup BhodiDex Duration: 214. Marja Dex 4526, views. duitse herder Duration: 539.
Adopteer.be.
Braque de l'Ariège.' Braque du Bourbonnais. Bruno de Jura. Cao da Serra da Estrela. Cavalier King Charles Spaniël. Coton de Tuléar. Curly Coated Retriever. Duitse Staande Hond draadhaar. Duitse Staande Hond korthaar. Duitse Staande Hond langhaar. Duitse Staande Hond ruwhaar.
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
Aan de achterzijde van de benen is het haar langer tot aan het polsgewricht. Lang haar is een diskwalificerende fout. Gevoeligheden welzijn Hoewel de Duitse Herder van nature een stevige hond is, krijgt ook de Duitse Herder zoals alle middelgrote en grote honden regelmatig te maken met heup en elleboogdysplasie, hypothyreoïdie en de ziekte van von Willebrand.
Typeaanduiding van de vacht.
De ondervacht is daarentegen dichter en wolliger dan de bovenvacht. Indien de vacht gaat wisselen en de hond zodoende in de verharing komt dan is ontwollen de trimtechniek die hierop toegepast kan worden. Voorbeelden zijn: Duitse herder, Siberische Husky., Korthaar of gladhaar.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom