Resultaten voor duitse herder halflang haar

duitse herder halflang haar
Duitseherder Honden 2dehands.be.
9 april 2018 2112: Lier. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 7 april 2018 1147: Bree. Duitse Herder pups.
leiding geven
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
FIETSLEASE
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door éénkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan.
lenen
Duitse herder pups: langhaar Te koop 2dehands.be.
Duitse herder pups halflang harig nieuw nestje. Onze pups zoeken een liefdevol huisje ze sociaal huiselijk opgevoed prijs vanaf: 650, voorzien van alle vaccinatiesontworming, kurenmicroch., gisteren 0926: Rijkevorsel. Duitse Herder pups. De pups worden gevaccineerd, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort.
LANGHARIGE DUITSE HERDER PUPS, Duitse herder pups Langhaar, Te Koop, langharige duitse herder.,
Langharige duitse herder pups reutjes en Duitse herder pups teefjes langhaar Te Koop in het Hezehof van eigen fok. Bekijk hier de pups op video. Langharige duitse Herder Pups Fokker kennel het Hezehof. De langharige duitse herder is afkomstig uit Duitsland.
Duitse Herder: Rasstandaard.
Home Duitse Herder Rasstandaard. Rasstandaard Duitse Herder. Rasstandaard met ingang van 1 januari 2010. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed bespierd, de knoken droog en totaalstructuur vast. Belangrijke verhoudingen in maat. De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 centimeter, bij teven 55 tot 60 centimeter.
Vachttypes.
De broek en staart hebben meer haar. De bovenvacht is dicht en goed gesloten. Voorbeeldhonden zijn Siberische husky, Duitse herder., Normaal stokhaar honden hebben een blokverharing. De dekharen van honden met een lang stokhaar vacht zijn altijd langer dan zes cm.
langharige of halflangharige duitse herder. HondenForum.
ja eigenlijk is een langharige duitse herder, een fok fout, halflang mag, maar niet te lang. zelf heb ik een ras zuivere langharige duitse herder gehad, mocht niet er mee op de tentoonstelling komen, er komt altijd in het nest wel een langhaar tegen, moet wel in de achterban zitten, en ja dat wordt zoeken, zeker als je een ras zuivere wilt hebben met stamboom, want met een langharige wordt uiteraard niet speciaal gefokt.,

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom