Meer resultaten voor duitse herder info

duitse herder info
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
Gevoeligheden welzijn Hoewel de Duitse Herder van nature een stevige hond is, krijgt ook de Duitse Herder zoals alle middelgrote en grote honden regelmatig te maken met heup en elleboogdysplasie, hypothyreoïdie en de ziekte van von Willebrand. Deze aandoeningen moeten dan ook de nodige aandacht krijgen en een goede screening en selectie van fokdieren zou het risico erop moeten verminderen.
credit hypothecaire
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De honden worden gemiddeld 13 jaar oud en zijn erg trots, ze hebben een zacht karakter en hebben een prachtige kleur, ze zijn groot en trots! De Duitse herder is een lieve hond met een zacht karakter, het is een hond die erg moedig is.
dakwerker gezocht
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
speelgoed tractor
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
incasso amsterdam
Duitse Herder Stockfoto's' en beelden Getty Images. foto-logo-simplified-white. foto-logo-simplified-white.
6.529 Duitse Herder Foto's' en beelden. Alleen voor redactioneel gebruik. Met zorg geselecteerd. Embed een beeld, video of slideshow Kom meer te weten. Voeg materiaal toe om een slideshow te maken. U zoekopdracht heeft geen enkel resultaat opgeleverd. Video van Rumble.
dakwerken Limburg
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In 1999 stonden Duitse Herders op de derde plaats in de lijst met de Top 50 rassen van de American Kennel Club. De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct. Dit ras is een uitstekende waakhond, politiehond, legerhond, blindengeleidehond en zoek en reddingshond. Veel gezinnen koesteren de Duitse Herder als gezinshuisdier.
vintage meubelen
Duitse Herder.
Open weekeind nu vrij.01 en zaterdag 02/03 van 10 uur tot 19 uur zondag 03/03 van 13 uur tot 18 uur welkom door gans onze puppy toonzaal! Amerikaanse cocker spaniel. Bull terrier klein blijvend. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Duitse herder kortharig. Duitse herder langharig.
laarne
Duitse herder Honden Rasinformatie Omlet.
Verdien 1 Upload uw foto. Recente beoordelingen voor Duitse herder. Er zijn nog geen beoordelingen voor dit ras. Klik hier om een beoordeling te schrijven. Ontvang de Omlet nieuwsbrief! Registreer nu, en ontvang alle info over aanbiedingen, nieuwtjes en nog veel meer!
leningen
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Te koop duitse Herder reu van 11 maanden. Is zindelijk kan heel goed met kinderen. Geen probleem hond. Speelt leuk met andere honden. Voor info graag Pb.
Hormann
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.
Free
Duitse herder Alle hondenrassen.
De hond wordt ook vaak gebruikt in televisieseries of films zoals onder andere Rin Tin, de eerste bekende Duitse herder als televisieheld in een Amerikaanse televisieserie, bij Commissaris Rex waarin de Duitse Herder de rol speelt van een Duitse politiecommissaris, in K9, The Legend, Snuf de hond, Hills have Eyes en in Love leads the way.
topping
De Duitse Herder.
De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Duitse Herder kennel. Van De Blackheide. De Duitse Herder. Past een DH bij mij. Eerst een woordje uitleg over de rasstaandaard volgens FCI. Deze afkorting staat voor Fédération Cynologique Internationale is de overkoepelende organisatie in de West-Europese hondensport.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom