Resultaten voor duitse herder info

duitse herder info
Duitse herder Woefkesranch.
De meest voorkomende kleuren zijn bruin tot gelig met een zwart dek. Het wit is geen aanvaardbare kleur voor de Duitse herder, nochtans worden zij nu gezien als een afzonderlijk ras, genoemd de Amerikaanse Witte Herder. De Duitse herder is een populair hondenras.
tweedehands auto
Een geschikte bench voor een Duitse herder.
Info In winkelmandje. Geschikte reisbenches voor een Duitse Herder. Een reisbench is ideaal voor wanneer u met uw Duitse Herder op reis gaat of vaak uw Duitse Herder vervoert. De reisbenches van Autobench.be zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg en gebruiksgemak.
live bands
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
Gevoeligheden welzijn Hoewel de Duitse Herder van nature een stevige hond is, krijgt ook de Duitse Herder zoals alle middelgrote en grote honden regelmatig te maken met heup en elleboogdysplasie, hypothyreoïdie en de ziekte van von Willebrand. Deze aandoeningen moeten dan ook de nodige aandacht krijgen en een goede screening en selectie van fokdieren zou het risico erop moeten verminderen.
kbc simulatie
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
Van nature zijn deze honden erfvast, wat betekent dat ze geen neiging vertonen tot weglopen. BIJZONDERHEDEN: de kleur wit is bij de Duitse Herdershond niet erkend, maar in Canada en de Verenigde Staten werd een witte Duitse Herdershond gefokt: de Amerikaans Canadese Witte Herder, kortweg de Witte Herder.
sea life blankenberge
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
bedrijfsfilm
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
Duitse herder Hoeve Hoogland.
Een Duitse herder reu wordt gemiddeld 62 cm hoog en de teven 57 cm Het is een krachtige en gespierde hond.De Duitse herder komt voor in drie vachtvariëteitenstokhaar: langstokharig en langharige. De Duitse herder komt voor in de kleuren zwart, ijzergrauw, askleur of éénkleurig, of regelmatige bruinegele, tot grauwwitte aftekening.
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct. Dit ras is een uitstekende waakhond, politiehond, legerhond, blindengeleidehond en zoek en reddingshond. Veel gezinnen koesteren de Duitse Herder als gezinshuisdier. Engelse Springer Spaniël Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Duitse Herder.
Welkomma.11di.12woe.13, en donderdag 14 juni van 10 uur tot 19 uur. na kort afspraak op tel. Bull terrier klein blijvend. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Duitse herder bruin. Duitse herder halflanghaar. Duitse herder korthaar. Duitse herder langharig. Bull terrier klein blijvend.
Ras informatie Duitse Herder MaxLuna.
Meer ras info. Zo houd jij je hond gezond! Hondenrassen die snel oververhit raken. Een wespensteek, wat nu? Heeft je hond last van artrose? Lees onze tips. Hartproblemen bij honden voorkomen. Heeft jouw hond genoeg beweging? Goede voornemens voor honden. Zo geef je jouw hond medicijnen. Houd je hond gezond fit. Zo wordt je hond gezond oud. Verzeker je hond. Vraag: Hond heeft jeuk onder kin. 6 redenen om je hond te verzekeren. 6 vragen over huisdierenverzekering. Vraag: Welke inentingen voor Hond. IJsjes en Honden. 15 Euro cadeau van Sterkliniek. Vraag: Trillende achterpoot. Giftig voor je hond. Wat hoort niet thuis in hondenvoer? Het belang van Omega-3 in hondenvoer. Een hond die schrokt? Koolhydraten in voeding huisdieren. Gevaarlijk eten voor je hond. Herken gezonde hondenvoeding. Chocolade en honden: een no-go. Kenmerken goede puppy voeding. Kookboek voor hondenkoekjes. Kerstdiner met je hond of kat. Vraag: Voedingsadvies hond. Waaks, intelligent en aanhankelijk. Geschikt met kinderen, geschikt met andere honden en geschikt met katten. link Link gekopiëerd. De Duitse Herder is de hond waarin de oerhond, de wolf, nog het meest naar voren komt.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
2 december om 0220.: Mijn Duitse herder faya heeft 17-10 6 mooie pups gekregen. Ik heb nog 1 reu en 2 teefjes beschikbaar. Ze mogen vanaf 12-12 het nest verlaten.Faya en ook de vader hebben een prima stamboom en zijn HD vrij en ED normaal. Het zijn alle twee heel rusige honden in huis en lief voor mensen en andere honden. Faya is buiten wel heel actief en zeer alert. De pups worden gechipt het DNA profiel word vastgesteld, ze worden ingeënt en ontwormt en voorzien van paspoort en stamboom.Ik ben geen handelaar of brood fokker en en vraag slechts 750 euro ik wil wel zeker weten dat ze een goed baasje krijgen wil daarom alleen verkopen als mensen ook bij mij zijn komen kijken. Voor info bel 0624705313 of 023-5841321.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom