Zoeken naar duitse herder kennel belgie

duitse herder kennel belgie
Kennel D'Alleche' Home.
De volgende jaren doen we geen nestje meer. Indien je op zoek bent naar een Duitse Herder. Gelieve dan de volgende website te bezoeken.: Hierop vindt u steeds een up-to-date lijst van beschikbare pups en betrouwbare fokkers, die fokken volgens de VVDH richtlijnen.
kartonnen enveloppen
Duitse Herders van Ingjo Home.
Wij wonen met onze honden in het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland, vlakbij Belgie. De zee is een 3 km van onze woning en we hebben hier ons eigen trainingscentrum voor honden, dus heel veel ruimte. Onze eerste Duitse herder, Daulokke's' Coste werd in 1997 geboren in Denemarken en heeft bij ons in 2003 haar eerste nestje mogen krijgen.
taxi Tilburg

Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest. In 2008 zijn we begonnen met Kennel Van de Gulderij en ons eerste nest. Sinds 2016 zijn we met kennelnaam Van de Gulderij VVDH keurfokker.
slotenmaker muiden
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.
add prefrontaal
Nieuwe Oud-Duitse Hallo pagina Herders en 3. in welkom. Belgi.
De Oudduitse herdershond is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing en geeft op het eerste gezicht een impressie van intelligentie en schoonheid, kortom een mooie krachtige hond. Sterk gebouwd met schoonheid en elegantie: een uitgebalanceerd geheel.
fotoboek maken
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In 1999 stonden Duitse Herders op de derde plaats in de lijst met de Top 50 rassen van de American Kennel Club. De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct. Dit ras is een uitstekende waakhond, politiehond, legerhond, blindengeleidehond en zoek en reddingshond.
Social Media bureau
Erijane witte herder kennel Erijane.
Witte Herder Kennel. Witte herders in het water. Witte herder pup. Witte herders in de sneeuw. Erijane witte herder kennel. Welkom bij de grote hobby van Erik en Janet Zuidema. De website is onlangs geheel vernieuwd en we hopen dat u deze met veel plezier zult doorlezen.
foto op hout
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat en is nu met pensioen na 4 nesten vinden wij het welletjes Cayla-Indy heeft ook een fokcertificaat.
aov
Duitse Herder Puppy Puppy Duitse Herder. Duitse Herder Puppy.
Duitse Herder pups te koop in Nederland. duitse herder pup kopen. www duitseherders be. duitse herder puppies te koop. duitse herder kopen. fokker duitse herder. duitse herder fokkers belgie. duitse herder kennel. langharige duitse herder. fokkers duitse herder. duitse herder pups kopen.
dartpijlen 30 gram
Geschiedenis van de Duitse Herder, Woefkesranch Putte, Mechelen, Belgie, Hondenkennel, kwekerij.
Hij beantwoordde aan het ideaal dat Von Stephanitz voor ogen had: een mooie, ongekunstelde, wolfachtige hond met uitstekende werkeigenschappen. Von Stephanitz aarzelde niet, maar kocht de hond en lijfde hem in zijn kennel in door hem een nieuwe naam te geven: Horand von Grafrath. Deze reu werd de stamvader van een van de beroemdste bloedlijnen in de kynologie. Nog in diezelfde maand richtte Von Stephanitz de Verein fur Deutsche Schaferhunde op. Zelf nam hij binnen de vereniging de taak van voorzitter op zich, een functie die hij weer dan 30 jaar zou vervullen. In 1900 werd het stamboek voor Duitse Herdershonden geopend, waarin Horand von Grafrath als eerste werd ingeschreven. Het zal duidelijk zijn dat Von Stephanitz een van de grondleggers van de Duitse Herdershond was, samen met zijn vriend Arthur Meyer. Zijn boek Der Deutsche Schaferhund in Wort and Bild De Duitse Herdershond in woord en beeld, een bock van ruim 800 pagina's, is de grootste monografie die ooit over een ras is geschreven. Verder was Von Stephanitz in ieder geval de grootste propagandist van de Duitse Herder.
arbeidsdeskundig
Werkhonden kennels.
Oud Duitse Herder oudduitseherder.startze.nl.
Yaco van de Ooghduyne Pietertjeshoeve. Deutscher Rassehunde Club. Registratie van oudduitse herderhonden in Nederland. Honden Service Over" Betuwe." STAP natuurlijk met uw hond. Honden Service Over" Betuwe." Hondensportvereniging KC Arnhem omstreken. Alles voor de hond. Dier Totaal Service. Duitse Herder Shop.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom