Zoeken naar duitse herder met rechte rug

duitse herder met rechte rug
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
duitse herder pups met stamboom. Millingen aan de Rijn. Mooie Duitse Herder pups met stamboom. oud duitse herder pups wolfsgrauw met rechte rug stokhaar. Lieve Duitse herder pups. duitse herder pups aangeboden. Duitse herder pups, ouders hd en ed vrij.
tweedehands auto
Duitse herder Een leergierige en veelzijdige hond.
Met een schofthoogte tussen de 60 en 65 cm bij reutjes en 55 tot 60 bij teefjes behoort de Duitse herder tot de middelgrote tot grote hondenrassen. Zijn goed geproportioneerde lichaam weerspiegelt zijn leven als een werkhond. Hij is sterk en heeft een krachtige spiermassa, maar maakt alsnog een atletische en wendbare indruk. Zwaarlijvigheid wordt afgewezen. Hij heeft een elegante en veerkrachtige gang. De hond heeft een wigvormige kop die in een harmonische verhouding tot het lichaam staat, een rechte neusbrug en altijd een zwarte neus.
matras
Duitse Herder.
Af en toe fokken wij een nestje Duitse Herders als hier voldoende vraag naar is. Gelukkig hebben wij trouwe eigenaren die onze nakomelingen loven om hun karakter en uiterlijk. Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren.
sociale lening simulatie
Duitse herder Yvonne van der Meer.
en de rug tot aan de punt van de staart licht gebogen en niet onderbroken rugbelijning. Huid Duitse herder De huid is los aanliggend zonder evenwel plooien te vormen. Beharing Duitse herder. De Duitse herdershond wordt in twee haarvariëteiten gefokt: stokhaar en langstokhaar, beide met.
kortingscode zalando
De Duitse Herder Doggo.nl.
De langharigen hadden en hebben echter een groot aantal fans en deze liefhebbers kwamen in 1984 in Duitsland tot het oprichten van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland, met als doel de langstokhaar weer populair te maken. Eén van de variëteiten die op deze manier ontstond is de Oudduitse Herder, een langharige Duitse Herder met een rechte rug.
Playlists
Duitse herder Herdershonden.nl.
De Oudduitse herder is voortgekomen uit de Duitse herder en in veel opzichte hetzelfde. Verschillen tussen de twee rassen zitten met name in de vacht en ruglijn. De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder.
Roedel Leffact.
Er zijn namelijk 2 lijnen; de werklijn Duitse Herder en de showlijn Duitse Herder. De werklijn is herkenbaar aan de rechte rug en het langhaargen is dominant en de showlijn aan de aflopende rugbijvoorbeeld gebruikt in films. Helaas worden verschillende lijnen wel eens gemixt in de fokkerij om de aflopende rug op niveau te krijgen c.q. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing.
De rug van de duitse herder HondenForum.
Hesci 12 april 2013 om 0402: wijzigen. Als je voor een rechte rug wilt gaan dan kom uit de op de oudduitse herder. Deze wordt gefokt op o.a. de rechte rug." Er zijn genoeg duitse herder MET een rechte rug.
De Oudduitse Herder.
Het verschil met de Duitse Herder is zijn lange haar, maar ook is zijn ruglijn recht, en niet schuin aflopend zoals momenteel de Duitse Herder gefokt wordt. Naast de zwart-bruine kleurstelling van de Duitse Herder, komt de Oudduitse Herder ook voor in andere kleurstellingen, te weten, zwart, grauw, grijs blauw, en combinaties hiervan. Door het gebruik is het temperament doorgaans iets minder fel dan bij de Duitse Herder. Hij is wat beheerster en rustiger van aard, reageert niet fel op een bevel, maar bekijkt de situatie eerst, alvorens te reageren. Tegenover vriendelijke benadering is hij dan ook zacht en past hij zich goed aan. Bij een agressieve benadering zal hij zijn baas en familie, welke hij beschouwt als zijn roedel, wel zonder meer verdedigen! De naam OudDuitse Herder is dan ook ontstaan omdat men de oude kenmerken kleur, haarlengte en rechte rug weer terug bracht in de populatie.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
De wollige, zachte ondervacht laat dan los en maakt plaats voor een dunnere zomervacht of een dikkere wintervacht. De dekharen verliest je Duitse Herder het hele jaar door. Wil je meer informatie over de vachtverzorging, neem dan contact op met een goede dierenspeciaalzaak of hondentrimmer. Gesloten, compacte tenen. Rechte, evenwijdige, droge voorbenen. Rug vanaf de schoft iets hellend.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Mooie pup bij ons geboren. Goede omgang met andere diertjes. Heel kindvriendelijk en zeer speels. Heeft de nodige documenten. gisteren 1015: Puurs Breendonk. ilse de mey. 1 reuke en teefjes beschikbaar 2 k ingeënt, gechipt en ontwormd sociaal opgevoed komen kijken kan op afspraak info 0497/523694. gisteren 0801: Bekkevoort Assent. Ze worden in huislijke kring grootgebracht! Wij bieden U een prachtig nestje aan Ze zijn reeds zelfstandig, eten goed en mogen het nest verla. 29 december 2018 2300: Nevele. Langharige Duitse Herder pups zwart. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8. 28 december 2018 1716: Harelbeke Bavikhove. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, 2 vrouwelijk, de pups zijn: geboren en op. 28 december 2018 1715: Harelbeke Bavikhove. geb op de boerderij oud duitse herder pups. geboren op 19/10/18 beide ouders zijn bij ons op de boerderij aanwezig de oud duitse herder heeft een rechte rug ze zijn kortharig en stokhari.
oudduitse herder.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en langstokharige beharing. herplaatsing duitse herder langhaar.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom