Resultaten voor duitse herder met rechte rug

duitse herder met rechte rug
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop. Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups.
Het verhaal van de Oudduitse Herder Amarok Shepherds.
Zij hadden geen baat bij de kortharige, geel/zwarte Duitse Herder die we vandaag kennen als de politiehond bij uitstek. Hun honden hadden lang haar nodig, met dikke ondervachten om in alle weersomstandigheden de kuddes te bewaken. De Oudduitse Herder werd 400 jaar lang gefokt op eigenschappen als zelfstandigheid, sterke gezondheid en een rechte rug.
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
De wollige, zachte ondervacht laat dan los en maakt plaats voor een dunnere zomervacht of een dikkere wintervacht. De dekharen verliest je Duitse Herder het hele jaar door. Wil je meer informatie over de vachtverzorging, neem dan contact op met een goede dierenspeciaalzaak of hondentrimmer. Gesloten, compacte tenen. Rechte, evenwijdige, droge voorbenen. Rug vanaf de schoft iets hellend.
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
duitse herder pups met stamboom. Millingen aan de Rijn. Mooie Duitse Herder pups met stamboom. oud duitse herder pups wolfsgrauw met rechte rug stokhaar. Lieve Duitse herder pups. duitse herder pups aangeboden. Duitse herder pups, ouders hd en ed vrij.
oudduitse herder verschil duitse herder.
duitse herder fokker. langharige duitse herder pups te koop. langharige duitse herder pups. duitse herder pups te koop particulier. puppy duitse herder. duitse herder pups te koop fokker. kruising duitse herder labrador pups. duitse herder pups te koop met stamboom.
Duitse Herder.
Af en toe fokken wij een nestje Duitse Herders als hier voldoende vraag naar is. Gelukkig hebben wij trouwe eigenaren die onze nakomelingen loven om hun karakter en uiterlijk. Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren.
GDS Working Lines www.domaine-main-dor.com.
Real working lines from the Best KNPV-West-CZECH-former DDR working lines for Lawenforcement-Family protection-Militairy Services. Privat Vegas PH1 Stokstellen. Stamvader van oze Kennel Bloedlijn over Inox-Nick-Ralf. Axel Domaine Main D ór roepnaam Aras. NK KNPV PH1 stokstellen. Duitse herders met rechte rug DDR-CZ-KNPV bloedlijnen.
Webklik.nl Oudduitse herder.
De kracht van de achterhand wordt doorgegeven aan de voorhand, door de lende, rug en schoft. De voorbenen moeten dicht langs de grond naar voren reiken, in harmonie met die van de achterhand. De voeten komen dicht bij elkaar maar raken of kruisen elkaar niet. De voorbenen functioneren van het schoudergewricht tot de grond in een rechte lijn. Van achter gezien functioneren de achterbenen van het heupgewricht tot de grond in een rechte lijn. GANGFOUTEN GECONSTATEERD VANAF DE VOORKANT, OPZIJ OF VAN ACHTEREN WORDEN ALS FOUT BEOORDEELD. De Oudduitse herder is er in diverse kleurvariaties.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
De herdershonden van zowel de west als de oost-lijn hebben een rechte rug! Inprenting van de pups van Oud duitse herdershonden. De inprenting van de pups verloopt bij ons zonder dwang of geweld. Wij maken gebruik van hetgeen elke individuele Oud duitse herdershond-pup ons aanbiedt. Bij het inprenten van onze pups werken wij o.a. volgens het Super Dog-programma dat door het Amerikaanse leger werd ontwikkeld binnen het kader van een fokprogramma voor honden. Dit programma is gebaseerd op de inschatting dat ongeveer 65 procent van de latere prestatiekracht van een hond door training en voeding en slechts 35 procent genetisch wordt bepaald. Hoe wij de inprenting van pups zien en hoe wij deze met de Oud duitse herdershond-pups in de eerste 15 weken hanteren, vindt u onder het navigatiepunt Inprenting van pups.
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
Onze eerste gezamenlijke langharige Duitse herder was Robin. De eisen welke wij aan onze herders stellen, is op een gedeelde 1e plaats het karakter en de gezondheid. Een fraai uiterlijk met een rechte rug en een half langharige vacht heeft onze voorkeur.
De rug van de duitse herder HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. De rug van de duitse herder. HondenForum Archief De rug van de duitse herder. Sem en yinz. 11 april 2013 om 2312: wijzigen. Dit is zoals moeder natuur het wilt! Een wolf rechte rug. En dit is wat de mens mooi" vind." Sorry ik kwam dit tegen. En ik vind het zo misselijkmakend! Genoeg discussies hier over geweest. De hond lijkt wel verlamd vanaf de achterkant! Ik kan toch niet begrijpen wat hier mooi aan gevonden word! Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over De" rug van de duitse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken. Charlotte, Marcel, James, Arthur Grace. 11 april 2013 om 2322: wijzigen. Volgens hetgeen ik altijd heb gehoord zijn ze DH zo gaan fokken omdat ze met schuine rug staan als ze ergens op gefocust zijn.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De Oudduitse herder is voortgekomen uit de Duitse herder en in veel opzichte hetzelfde. Verschillen tussen de twee rassen zitten met name in de vacht en ruglijn. De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom