Resultaten voor duitse herder pups rechte rug

duitse herder pups rechte rug
Oost Europese Herdershond VEO, duitse herder, rechte rug.,
Bijna 30 Jaar geleden kwamen er de Duitse Doggen de groote liefde van de vrouw des huizes erbij. Sinds enkele jaren hebben we Cairn Terriers die vonden we allemaal zo leuk dat we niet anders konden. De dochter des huizes groeide dus in hondengezelschap op en heeft de liefde voor de 3 rassen meegekregen. Toen onze eerste Oost Europese Herder op de leefstijd van 11 jaar stierf in het jaar 2009, is de hele familie er bijna onderdoor gegaan van verdriet.
lenen
Gezonde Duitse herder fokker HondenForum.
Maar bij de werklijn van de Duitse herder, die ik tegenkom, zie ik wel vaak rechtere ruggen. Shauni ChicaNiƱoSkyJinx 24 juni 2016 om 2125: wijzigen" quote" 0. Ik ken een kennel van duitec herders met rechte rug. Pittige honden maar zo moeten ze zijn! 24 juni 2016 om 2133: wijzigen" quote" 0. Willen ze perse een duitser? Shilo's' vind ik persoonlijk ook heel mooie herders maar ja ieder zijn eigen smaak." Vind het prachtige honden. Heb samen met iemand getraind met een Shilo, persoonlijk vind ik er weinig pit in zitten. Volgende forumvraag: voorzichtige aankondiging nieuw havanezer pupjegeboren. Zoeken op de HondenPage. Zoek je iets op de HondenPage? Vul dan hier jouw zoekwoorden in? Over de HondenPage. De hondenpage is de Grootste Nederlandstalige site over honden met meer dan 25.000 bezoekers per dag! Vriend worden van de HondenPage. 1 Het gezelligste hondenforum van Nederland en Belgiƫ. 2 Gecontroleerde fokkers en pups door het moderator team.
auto verkopen
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
De toekomstige vader en moeder van de pups zijn beid. Nestaankondiging prachtigeraszuiverehalf-en, langharige Duitse herder pups met rechte rug. Nestaankondiging prachtigeraszuiverehalf-en, langharige Duitse herder pups met rechte rug. In de eerste week van maart worden er bij ons op de boerderij.
schoonmaakbedrijf
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken. De meeste van onze pups gaan naar een gezin met kleine kinderen dus wij vinden karakter daarbij ook erg belangrijk.
De Duitse Herder www.vomhugelschloss.be.
Een Duitse herder was de eerste hond die blindengeleidenhond werd. Ze heette Buddy en werd door een Zwitserse vrouw opgeleid met een hondentrainer. Tijdens de groei van de hond is voldoende en gedoseerde beweging noodzakelijk om de weke delen goed te laten ontwikkelen. Met name rechtlijnige" beweging" is voor de ontwikkeling van de bekkenspieren belangrijk; dus met name in rechte lijn wandelen of zwemmen zijn erg geslaagd.
Over mijzelf.
Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag. Dit was hem, de herder die ik wilde en zo kwam Puck hier in 2002 als eerste ODH in huis. In 2004 kwam Kes er bij en in 2005 kwam Floor, de meute begon te groeien. We woonden toen nog in Amsterdam in een rijtjeshuis. In 2006 zijn we verhuisd naar Scharwoude, voor ons de ideale locatie. Genoeg grond voor loopvelden en een groot hondenhuis. De meute is daar verder gaan groeien en neemt inmiddels al mijn tijd in beslag. Soms is het zwaar, maar meestal geniet ik met volle teugen. Bezig zijn met dit prachtige ras, het maken van mooie en verantwoorde combinaties, het is mijn lust en mijn leven. Het blijft geweldig om te zien hoe snel de ontwikkeling gaat van een pasgeboren pup, naar een hondje van 8 weken. Ik heb met veel eigenaren van mijn pups nog contact en ben altijd blij om te horen hoe het met mijn nakomelingen gaat.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
duitse herder duitse herder puppy duitse herder rechte rug fokker.
duitse herder kennel belgie. duitse herder kweker. duitse herder met rechte rug. duitse herder halflang haar. duitse herder info. duitse herder pups rechte rug. duitse herder pups stamboom. duitse herder pups stokhaar. duitse herder pups korthaar. duitse herder pups limburg.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom