Op zoek naar duitse herder pups rechte rug?

duitse herder pups rechte rug
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Sterke, zwaar gebouwde rechte honden. Deze honden moesten zelfstandig kunnen werken, hard zijn en aan alle weersomstandigheden weerstand kunnen bieden. Vaak hadden deze honden een dikke ondervacht, noodzakelijk voor de strenge winters in het oostelijk deel van Duitsland. In het westen keek men ook naar het uiterlijk vooral de geel/zwarte Duitse Herder was populair immers, West Duitsland was niet in oorlog en er was geen noodzaak om honden te fokken om de grenzen te bewaken. In het westen van Duitsland zag je dan ook een andere lijn van honden ontstaan. Honden met een afvallende croupe, een schoonheidsideaal, iets wat je niet zag bij het DDR-type. Hoe goed fokkers aan beide zijden van de muur hun best ook deden, nog steeds werden er uit 2 Stokharige ouders één of meerdere Langhaarpuppen geboren. Deze pups kregen vaak geen stamboom en werden niet zelden goedkoper verkocht.
audio hifi
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken. De meeste van onze pups gaan naar een gezin met kleine kinderen dus wij vinden karakter daarbij ook erg belangrijk.
kredieten
Duitse herder pup met rechte rug Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. Duitse herder pup met rechte rug. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Prachtige langharige Duitse herder pups met rechte rug. 67500, Enter, OV. Duitse herder pups.
nordvpn
Duitse herder pups/puppies met rechte rug Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Honden Herdershonden en Veedrijvers. Duitse herder pups/puppies met rechte rug. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. 15000, Almere, FL. Prachtige Duitse Herder Met Stamboom. 85000, Domburg, ZE. Duitse herder wolfsgrauw pups.
auto verzekeren
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl. Extra langhaar herder pups oud duits x duits met rechte rug! Extra langhaar zeer mooi gekleurde herder pups te koop.papa is een prachtige oud duitse langhaar herder met stamboom en mama is een kruizing langhaar duitse herder x goudgestroomde hollandse stokhaar herder.mama heeft een prachtige zeer aparte kleur en is goudgestroomd met mooie lange haren en is door ons.
aanmelden google
Oost Europese Herdershond VEO, duitse herder, rechte rug.,
Wel, sinds ongeveer 45 jaar worden we begeleid door Duiste Herders de grote liefde van de heer des huizes. Bijna 30 Jaar geleden kwamen er de Duitse Doggen de groote liefde van de vrouw des huizes erbij. Sinds enkele jaren hebben we Cairn Terriers die vonden we allemaal zo leuk dat we niet anders konden. De dochter des huizes groeide dus in hondengezelschap op en heeft de liefde voor de 3 rassen meegekregen. Toen onze eerste Oost Europese Herder op de leefstijd van 11 jaar stierf in het jaar 2009, is de hele familie er bijna onderdoor gegaan van verdriet.
AngelofWassenaers-Over-ons.
Toen wijzelf als gezin jaren geleden onze allereerste Duitse Herder Bo al op zes weken oude leeftijd konden ophalen bij een geïsoleerde boerderij via Herder Pups te koop uit een advertentie in de krant kwamen we er al snel achter dat het zo niet moet. Onze Bo had in haar prille jeugd geen goede socialisatie mee gekregen. Haar boers en zussen waren al weg uit het nest waardoor er zelfs niet eens van eigen soortgenoten geleerd kon worden. Zonder stamboom, enting, ontworming, voeding en enige andere informatie kregen we haar mee, binnen vijf minuten stonden we weer buiten. Bo ontpopte zich al snel tot een vrij forse teef met vele mannelijke eigenschappen. Voor ons een heerlijke hond met een grote will to please, voor viervoeters wel wat minder sociaal. Of dit aan haar vroege jeugd en gemiste nestsocialisatie heeft gelegen laat zich raden. Als Bo in september 2004 overlijdt wordt het al snel veel te stil in huis. En dan ga je op zoek naar een nieuw maatje. We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
De nagels donker en sterk. Boven en onderbeen zijn van ongeveerd dezelfde lengte en staan in een rechte hoek tegenover elkaar. De dij, van de zijkant gezien is breed, boven en onder goed gespierd. Boven en onderbeen hebben bijna dezlfde lengte en vormen een hoek van ca. De spronggewrichten zijn goed ontwikkeld en krachtig, de middenvoet staat recht onder het spronggewricht. Zijn gesloten, met goed gebogen tenen. De zolen zijn dik en stevig, de nagels donker en krachtig. De Oudduitse Herder is een draver. De gang is elastisch, zonder moeite, gelijkmatig en ritmisch, maximaal vooruitkomend met zo weinig mogelijk passen. Tijdens het lopen beslaat hij een hoop grond door lange stappen met voor en achterpoten. In draf neemt hij nog meer grond met langere passen en beweegt sterk en makkelijk met coördinatie en balans, zodat de gang lijkt op een gelijkmatige beweging van een goedgesmeerde machine. De voeten blijven dicht bij de grond zowel bij het naar voren reiken als bij de achterwaartse afzetting. Om zulk een ideale beweging te verkrijgen moet er een goede ontwikkeling zijn van spieren en gewrichten. De achterhand levert via de rug een sterke afzet, die het hele dier lichtjes oplicht en het lichaam vooruitstuwt.
Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH?
Volgens mij is de titel al erg vanzelfsprekend, ik vraag mij af of jullie fokkers kennen/zijn waardoor de Duitse herders weer richting een rechte rug gaan. Ik ben nieuw op dit forum en zal mij even kort voorstellen. Mijn naam is Kylian, ik ben 22 jaar oud en woon nog mijn ouders thuis met m'n' broertje van 18. Wij zijn altijd Duitse herderfan geweest. Eerst hadden wij Enzo, hij kwam uit een werklijn. Daarna kwam Dino, die kwam van een boerderij. 2 hele leuke honden! Tot 15 september hadden wij een super vrolijke, lieve, geweldige Duitse herder, Hero.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom