Op zoek naar duitse herder pups stokhaar?

duitse herder pups stokhaar
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van: Duitse Herder. Terug Beschikbare Pups 8. LAND VAN HERKOMST: Duitsland. De Duitse Herdershond of Deutsche Schaferhund, Alsatian was altijd al een prima herders en werkhond. Maar vooral nu blijkt hoe veelzijdig dit ras is. Het ras is gefokt uit een onbekend aantal verschillend Duitse Herdershonden.
Louisiana
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
De huid is los aanliggend zonder evenwel plooien te vormen. De Duitse herdershond wordt in twee haarvariëteiten gefokt: stokhaar en langstokhaar, beide met. Stokhaar met onderwol: het dekhaar moet zo mogelijk dicht, op correcte wijze hard en vast. Aan de kop is het haar, met inbegrip van de binnenzijde van de oren, aan de.
lenen
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Langstokhaar Duitse Herder Pups met stamboom te koop. Op dit moment zijn er nog twee langstokhaar Duitse Herder pups beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren. Naast stokhaar pups zaten er ook 2 langstokhaar Duitse herder pups in het nest.
Autolening
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 19/10/2018. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
duitse herder duitse herder puppy duitse herder pups stokhaar.
Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen. duitse herder duitse herder puppy duitse herder pups stokhaar. Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Prachtige Duitse Herder pups. Wij hebben zeer mooie Duitse Herder pups ter beschikking. Er zijn zowel reutjes als teefjes, zie foto's, deze zijn van de pups zelf u kan ze. 28 mei 2018 2233: Pittem Egem. duitse herder pup langharig eigen kweek.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom