Op zoek naar duitse herder pups stokhaar?

duitse herder pups stokhaar
Duitse herder pups in Bekkevoort Assent 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel duitse herder pups is helaas verwijderd. reuke en teefjes beschikbaar langharig en stokhaar ingeent, gechipt en ontwormd sociaal opgevoed info 0497/523694. Tip: Op 2dehands.be vindt u altijd een goed alternatief. Kijk hieronder voor vergelijkbare zoekertjes.
lenen
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen.
veranda
duitse herder duitse herder puppy duitse herder pups stokhaar.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom. Op dit moment zijn er nog twee langstokhaar Duitse Herder pups beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren. Naast stokhaar pups zaten er ook 2 langstokhaar Duitse herder pups in het nest.
schoonmaakbedrijven
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op dit moment zijn er nog twee langstokhaar Duitse Herder pups beschikbaar. Uit een geweldige combinatie zijn prachtige Duitse Herder puppies geboren. Naast stokhaar pups zaten er ook 2 langstokhaar Duitse herder pups in het nest. Hiervan hebben we nog één teefje en één reutje beschikbaar.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 13/09/2018. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
zeer mooie kindvriendelijke duitse herderpups volledig in orde 0474328787. 15 april 2018 1316: Lochristi Zeveneken. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom