Op zoek naar duitse herder pups stokhaar?

duitse herder pups stokhaar
Duitse Herder.
Andere rasnamen: Duitse Herder Duitse Herdershond. De Duitse Herder komt in drie verschillende vachtsoorten voor: stokhaar, lang stokhaar of langhaar. Deze laatste is vaak ongewenst. De vacht kan zwart, ijzergrauw, as kleurig of eenkleurig zijn, met regelmatige bruine, gele tot licht grauwe aftekeningen.
vetverbranders
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
leningen
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Langhaar; lang stokhaar daarvan zijn de dekharen langer dan 6 cm, tussen het dekhaar zit de ondervacht. In de verharingsperiode is de vacht veel verzorging nodig, anders ontstaan er klitten. Duitse Herder pups. Voor een hond geldt een draagtijd van 57-72 dagen, gemiddeld gaat men uit van 62 dagen.
Hormann
Duitse herder Woefkesranch.
Duitse herder pups te koop. Dit nestje is verkocht, volgend nestje is geboren, beschikbaar 20/4/2019 Cette portée est vendu, nouvelle niché est née, disponible vers 20 April This litter is sold, new litter is born, available 20 April 2019 Duitse herder Berger Allemand German Shepherd Herkomst: Eigen kwekerij Origine: Notre élevage!
online lening
Duitse Herders Lang Stokhaar.
Dat zijn de Ierse Wolfshond Nora, de jack russel Bob en de Duitse Herders lang stokhaar Google, Treasure, Blaze en Doutzen. Onze honden leven daarbij ook probleemloos tussen onze verschillende andere dieren zoals paarden, kippen en katten. Bianca fokt af en toe een nestje Duitse Herders lang stokhaar en Ierse Wolfshonden. Anais was onze eerste Duitse Herder lang stokhaar.
marketing
Duitse Herder Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
In 1999 stonden Duitse Herders op de derde plaats in de lijst met de Top 50 rassen van de American Kennel Club. De Duitse Herder is een herdersras en staat bekend om zijn moed, loyaliteit en waakinstinct. Dit ras is een uitstekende waakhond, politiehond, legerhond, blindengeleidehond en zoek en reddingshond. Veel gezinnen koesteren de Duitse Herder als gezinshuisdier.
dakwerken Limburg
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
VOOR EN NADELEN VAN DE VACHT: vrijwel geen klitvorming, dus niet zoveel onderhoud nodig. In de verharingsperiode bezorgt deze hond echter veel haaroverlast, ook al doet men er veel aan. De Duitse Herder Langhaar: lang stokhaar, m.a.w; de dekharen zijn langer dan 6 cm, waartussen de dikke ondervacht voorkomt.
heftruck en reachtruck vacatures
Haarvarianten Kennel von Jabora.
Voor wat betreft de haarvarianten zie je tegenwoordig grotendeels nog drie groepen Duitse Herders, namelijk de stokhaar, de langstokhaar en de langhaar. Volgens de Rasstandaard is stokhaar met onderwol de correcte beharing van de Duitse Herder. Het dekhaar moet zo mogelijk dicht, op correcte wijze hard en vast aanliggend zijn.
onesie mannen
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
Pups van bevriende fokkers. Dierenartsenpraktijk De Meemortel Onze praktijk behandelt zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Naast algemene behandelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk het maken van rntgenfoto's' van fok en sporthonden. Nieuwe foto's' Jutta Janou. Oudduitseherder kennel Vandemarohoeven. Ruim twintig jaar geleden begon ik met het fokken van Tervuerense herders. Ik boekte met dat ras prachtige resultaten. Tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de langstokhaar Duitse herder.
Software's
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Momenteel hebben we een nest met Duitse Herder pups uit een veelbelovende combinatie. Als je een Duitse Herder pup met stamboom uit KEURFOK wil reserveren uit dit nest neem dan even contact op. Er is nog een reutje beschikbaar. De pups mogen het nest verlaten. Het reutje is een Duitse Herder pup met stokhaar.
SEO optimalisatie
licg.nl Duitse Herder.
Lees voor u een hond aanschaft het Praktisch document De aanschaf van een hond. Let goed op als u een Duitse Herder pup wilt aanschaffen. Pups die via de rasvereniging worden aangeboden, zijn in elk geval gefokt volgens het fokreglement van de vereniging.
chiptuning
Pupinfo LSOHV.
Formulieren en Folders. De pagina pupinfo geeft u een overzicht van alle te verwachten nestjes Oudduitse Herders en Duitse Herder LangStokhaar. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier. Bij de nestjes wordt een keurklasse A, B of C genoemd. Uitleg over de gehanteerde keurklasse klik hier. Daarnaast wordt bij een combinatie gekeken naar de mate van verwantschap tussen de beide ouders. Dit wordt uitgedrukt in de verwantschapscoëfficiënt welke bij elke combinatie wordt genoemd. Hier hanteren wij een zo laag mogelijke waarde met als bovengrens een waarde van maximaal 8%. Voor meer uitleg over de gehanteerde Verwantschapscoëfficiënt klik hier. Heeft u nog vragen over de aanschaf van een pup of bent u er nog niet helemaal uit en wilt u meer algemene informatie neem dan eens contact op met onze onafhankelijke pup adviseur Rien Zetzema. De geplande nestjes staan op volgorde van de verwachte geboorte.: Oudduitse Herder Kennel Vedauwoo. Enjoy-Bella van de Seeduynen. Do fan Annes hiem. Eind november is Enjoy-Bella van de Seeduynen gedekt door Do fan Annes hiem. Op 26 januari zijn er 9 pups geboren, 4 reuen en 5 teven in de kleuren zwart en zwart/bruin.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom