Resultaten voor duitse herder pups stokhaar

duitse herder pups stokhaar
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. duitse herder pups met rechte rug stokhaar. Prachtige Duitse Herders. Duitse Herder pups. Prachtige Duitse Herder Pups. Prachtige Duitse herder pups. Mooie oud duitse herder pups. duitse herder pups met stamboom. Millingen aan de Rijn.
rasvereiniging voor oudduitse herder ind Belgie, pubbemiddeling, nestplaning, dekreuen, gecontroleerde fokkers en veel infomatie over het ras.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Langhaar; lang stokhaar daarvan zijn de dekharen langer dan 6 cm, tussen het dekhaar zit de ondervacht. In de verharingsperiode is de vacht veel verzorging nodig, anders ontstaan er klitten. Duitse Herder pups. Voor een hond geldt een draagtijd van 57-72 dagen, gemiddeld gaat men uit van 62 dagen.
Duitse Herdershond Stokhaar.
De rasvereniging; Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden is bezig met de gezondheid van de Duitse herdershond, stokhaar. Dit is een onderdeel van het verenigingsfokreglement van elke rasvereniging. Hierin stellen zij de volgende onderzoeken verplicht voor de ouderdieren: Heupdysplasie en Elleboogdysplasie.
Argentina Outlet duitse herder kennel duitse herder kennel zauberwald.
mechelse herder kruising duitse herder. kruising duitse herder mechelse herder pups. De Duitse Herder Doggo.nl. Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
Als hobby Fokker fokten we elk jaar een of twee nestjes duitseherders. We streven een goede werkhond te fokken die kan dienen als gezelschapshond sporthond of diensthond. Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie.
vandemarohoeven, Oudduitse herder kennel.
Pups van bevriende fokkers. Dierenartsenpraktijk De Meemortel Onze praktijk behandelt zowel landbouwhuisdieren als gezelschapsdieren. Naast algemene behandelingen is een belangrijk onderdeel van ons werk het maken van rntgenfoto's' van fok en sporthonden. Nieuwe foto's' Jutta Janou. Oudduitseherder kennel Vandemarohoeven. Ruim twintig jaar geleden begon ik met het fokken van Tervuerense herders. Ik boekte met dat ras prachtige resultaten. Tien jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de langstokhaar Duitse herder.
Duitse herder info van Belgisch erkend fokker Woefkesranch. Expand. Expand. Expand. Expand. Expand. Search. Toggle Menu. Toggle Menu Close. Search. Toggle Menu Close. Expand. Expand. Expand. Expand. Expand.
Dit ras werpt constant wat haar af. Dagelijkse borstelen, tenzij enkele haren in huis geen probleem zijn. Zij zouden zelden, slechts één tot twee maal per jaar moeten worden gebaad om het uitdrogen van de huidolie te vermijden. Duitse herder pups.
Duitse Herdershond Langstokhaar fokkers Honden Page.
Ons streven is verantwoorde fok met gezonde ouderdieren, volgens de regels van de ARCD e.V. Gezonde pups die voldoen aan de rasstandaard, qua anatomie / bouw en karakter. Af en toe n nestje prachtige Langstok Oud Duitse Herder pups uit weloverwogen combinaties.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
duitse herder.
Meer resultaten voor duitse herder. maltezer pups te koop. duitse herder kopen. duitse herder fokker. Duitse herder Herdershonden.nl. De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
Duitse Herders Lang Stokhaar.
Dat zijn de Ierse Wolfshond Nora, de jack russel Bob en de Duitse Herders lang stokhaar Google, Treasure, Blaze en Doutzen. Onze honden leven daarbij ook probleemloos tussen onze verschillende andere dieren zoals paarden, kippen en katten. Bianca fokt af en toe een nestje Duitse Herders lang stokhaar en Ierse Wolfshonden. Anais was onze eerste Duitse Herder lang stokhaar.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom