Zoeken naar duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker
Werkstuk over De duitse herder Huiswerk Leerlingen.com.
Geschiedenis van de Duitse herder. Het ras dat in de eerste wereldoorlog voor de Duitsers voor de Duitsers van onschatbare waarde bleek te zijn werd door terugkerende soldaten mee terug genomen naar Groot-Brittanni en de Verenigde Staten. Goede vertegenwoordigers van het ras zijn betrouwbaar en intelligent. Ongebreideld fokken leidde tot overmatige felheid of nervositeit. Koop dus alleen puppys van een betrouwbare fokker. Veel beweging en regelmatig borstelen, de Duitse herdershond reageert uitstekend op africhting. Staart: hangt minsten tot aan de hakken met een lichte bocht erin. Lichaam: gespierd met een diepe borstkas en een brede rechte rug.
Pensioensparen
Of Shinji's' Star Oudduitse Herdershonden Of Shinji's' Star.
Via deze website willen wij Ronald en Saskia van Bruggen u laten kennismaken met de Oudduitse Herder en dan met name de Oudduitse Herder afkomstig uit de Oostduitse lijn en de werklijn. De Oudduitse Herder is een middelgrote hond met een rechte rug en langstokharige beharing.
fietsroutes gps
Hondenvrienden.be oud duitse herder fokker.
Geslacht: Re: oud duitse herder fokker. Reactie 1 Gepost op: oktober 27, 2016, 115916.: Ik volg al een tijdje Van het wolvennest. Lijkt me wel een goeie fokker maar ik heb me er nog niet in verdiept. Re: oud duitse herder fokker.
matras
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Mama is een black tann, en papa is een wolfsgrauwe duitse herder en beiden hebben een super rechte rug en de heupen zijn niet doorgezakt beide aanwezig er zijn 3 reutjes 1 zwart, 1 black. Mooie Duitse Herder pups uit top combinaties.
seo specialist
PEETERS KIM Royal Canin Breeders.
Sinds 2012 ben ik gebeten door het hobbyfokken Ik heb altijd Duitse herders gehad maar toen ik kennis maakte met mijn eerste Oudduitse herder was het liefde. De rechte rug vind ik persoonlijk mooier en zo lief sociaal Echt een gezinshond Omdat er in Belgi├ź niet veel fokkers van zijn fok ik nu ook met gelegenheid een nestje met liefde en plezier. Contacteer de fokker.
Meghan
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Re: Duitse Herder fokker. Bericht door Onix Do 23 Jul 2015, 1416.: Lizzy schreef: Als ik zoiets zie, ben ik gelijk uitgegeten. En hier wil ik wel even op reageren, dit is nl mijn hond. In de showstand. Hij wordt bewust zo neegezet omdat dit nu eenmaal gewenst is op show. Daar kan ik ook niks aan doen. Als hij loopt heeft hij gewoon een rechte rug!
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Hoge schoft, rechte rug, goede lengte en ligging van de croupe. Correct gehoekte voor en achterhand, uitstekende borstverhoudingen, recht front. Recht tredend toont hij krachtig, vloeiend gangwerk, MZB uitgesproken; lost op commando. Bijzondere voordelen: harmonieus opgebouwde, volgzame reu met sterke driften.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Raskenmerken Oudduitse Herder volgens de VOE. Op het eerste gezicht geeft de Oudduitse herder een intelligente en mooie indruk. Een mooie krachtige hond.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
geboren op 19/10/18 beide ouders zijn bij ons op de boerderij aanwezig de oud duitse herder heeft een rechte rug ze zijn kortharig en stokhari. 27 december 2018 2201: Hamont-Achel. Duitse herder pup te koop. Mooi gekleurde duitse herder pups te koop bij particulier.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Wij zijn op zoek naar een permanent gastgezin voor dit Duitse Herder Langhaar teefje. Wij hebben haar geïmporteerd uit Duitsland omdat we hopen dat haar bloedlijnen een meerwaarde kunnen bieden aan onze fokkerij. Maar bovenal gunnen we haar een geweldig leventje in een fijn gezin met een eigen baas die volop tijd heeft om haar op te voeden tot een super lieve, gehoorzame dame.
Welkom.
Wij zijn Eric en Lily ten Brucke en wij wonen in het mooie landelijke Drenthe. Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken.
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen. Met zorg en aandacht zijn wij steeds bezig combinaties zorgvuldig te selecteren. Onze Duitseherdershonden worden getraind in verschillende diciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook.: Sociaal en een stabiel karakter. Onze werkhonden zijn allen vrij van HD-ED en hebben een vaste rug.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom