Resultaten voor duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. duitse herder pups met stamboom. duitse herder prijs. duitse herder te koop met stamboom. duitse herder pups te koop fokker.
survival shelters
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker.
lenen
Van Corminahof.
De kennel is gelegen in een rustige omgeving waar wij hobbymatig Duitse herders fokken voor sport, bewaking en gezinshond. Onze herdershonden komen voort uit de door ons geselecteerde bloedlijnen welke beantwoorden aan de hedendaagse rasstandaard en hun naam eer aan doen. Met zorg en aandacht zijn wij steeds bezig combinaties zorgvuldig te selecteren. Onze Duitseherdershonden worden getraind in verschillende diciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook.: Sociaal en een stabiel karakter. Onze werkhonden zijn allen vrij van HD-ED en hebben een vaste rug.
dakwerken mechelen
De rug van de duitse herder HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. De rug van de duitse herder. HondenForum Archief De rug van de duitse herder. 11 april 2013 om 2312: wijzigen. Dit is zoals moeder natuur het wilt! Een wolf rechte rug. En dit is wat de mens mooi" vind."
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.
Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH?
Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte. Fokken van de Duitse Herder. Fokken met Duitse Herders Moderators: Castor, weerwolf, Kali. Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? Pagina's: 1 Omlaag. Auteur Topic: Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? gelezen 1992 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Zijn er hier fokkers bekend welke de rechte ruggen weer terug brengen bij de DH? Gepost op: november 06, 2016, 080323: pm. Volgens mij is de titel al erg vanzelfsprekend, ik vraag mij af of jullie fokkers kennen/zijn waardoor de Duitse herders weer richting een rechte rug gaan.
Oost Europese Herdershond VEO, duitse herder, rechte rug.,
Wel, sinds ongeveer 45 jaar worden we begeleid door Duiste Herders de grote liefde van de heer des huizes. Bijna 30 Jaar geleden kwamen er de Duitse Doggen de groote liefde van de vrouw des huizes erbij. Sinds enkele jaren hebben we Cairn Terriers die vonden we allemaal zo leuk dat we niet anders konden. De dochter des huizes groeide dus in hondengezelschap op en heeft de liefde voor de 3 rassen meegekregen. Toen onze eerste Oost Europese Herder op de leefstijd van 11 jaar stierf in het jaar 2009, is de hele familie er bijna onderdoor gegaan van verdriet.
AngelofWassenaers-Over-ons.
In de winter van 2010 wordt onze Angel zelfs oma, want dan krijgt haar dochter Aiki op tweeeneenhalf jarige leeftijd, haar eerste nestje met tien Oudduitse Herder pups. Zo kunnen we ons een kleinschalig fokker van de Oudduitse Herder noemen!
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom