Resultaten voor duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker

Jan Piet Eschauzier heeft zich aangemeld als nieuwe fokker. Oudduitse Herder Kennel De Koekenberg. De DHCN heet Jan Piet van harte welkom en wenst hem en Faya veel geluk. Wandeling Haringvlietstrand op 30 maart. Het Haringvlietstrand is achter de Deltawerken, waardoor het water zoet is.
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
De nagels donker en sterk. Boven en onderbeen zijn van ongeveerd dezelfde lengte en staan in een rechte hoek tegenover elkaar. De dij, van de zijkant gezien is breed, boven en onder goed gespierd. Boven en onderbeen hebben bijna dezlfde lengte en vormen een hoek van ca. De spronggewrichten zijn goed ontwikkeld en krachtig, de middenvoet staat recht onder het spronggewricht. Zijn gesloten, met goed gebogen tenen. De zolen zijn dik en stevig, de nagels donker en krachtig. De Oudduitse Herder is een draver. De gang is elastisch, zonder moeite, gelijkmatig en ritmisch, maximaal vooruitkomend met zo weinig mogelijk passen. Tijdens het lopen beslaat hij een hoop grond door lange stappen met voor en achterpoten. In draf neemt hij nog meer grond met langere passen en beweegt sterk en makkelijk met cordinatie en balans, zodat de gang lijkt op een gelijkmatige beweging van een goedgesmeerde machine. De voeten blijven dicht bij de grond zowel bij het naar voren reiken als bij de achterwaartse afzetting. Om zulk een ideale beweging te verkrijgen moet er een goede ontwikkeling zijn van spieren en gewrichten. De achterhand levert via de rug een sterke afzet, die het hele dier lichtjes oplicht en het lichaam vooruitstuwt.
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Brando.
H ij is mooi. van bouw, rechte rug, breed hoofd, lange kraag en een mooie volle staart. B rando is soepel en lenig in zijn gangen, is gek met zijn bal en dol op zwemmen, speelt en beschermt zijn roedel en is goed waaks.
Oud Onze Duitse honden Herder Oudduitse honden Herders van Of Of Shinjis Shinji's' Star. Star.
Dagboek Of Shinji Star pups week 4. Dagboek Of Shinji Star pups week 5. Dagboek Of Shinjis Star pups week 6. Dagboek Of Shinjis Star pups week 7. Dagboek Of Shinjis Star pups week 8. Dagboek Of Shinjis Star pups week 9. Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse Herdershonden Of Shinjis Star.
Uitgelicht! De Oudduitse Herder Dierenarts Deventer: Hogehondstraat 115 0570-623433, de dierenkliniek van Deventer.
Na een tip van Sikke Minnema, zijn we ons gaan verdiepen in de Oudduitse herders. We zijn bij het zoeken naar een pup terecht gekomen bij Oudduitse Herder kennel Dorpzicht in Daarle. En na de kennismaking met de fokker en hun prachtige honden waren we helemaal verkocht.
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Handicare trapliften heeft voor iedere trap en elke situatie een traplift. Wij verkopen en verhuren nieuwe en tweedehands trapliften voor zowel rechte trappen als trappen met bochten. Lachgas, lachgastanks in alle maten. Nu 10% korting op je eerste bestelling! Welkom bij budget balloons! Waar de verkoop van lachgas vaak omringd is door onduidelijkheden, staan wij voor duidelijkheid. We voeren 1 prijs per kilo, je plaatst een bestelling en het lachgas komt zo snel mogelijk uw kant op! Betrouwbaar en goedkoop. Advertenties gerelateerd aan duitse herder pups. Advertenties gerelateerd aan duitse herder pups. Pagina 1 van 2 3 3. Inloggen met Facebook. Inloggen met Google. Of log in met je e-mailadres. Nog geen account? Audio, Tv en Foto. Banden en Velgen. Carrosserie en Plaatwerk. Motor en Toebehoren. Interieur en Bekleding. Diensten en Vakmensen. Huis en Tuin. Auto en Vervoer. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Huizen te Koop.
Breeders.royalcanin.be.
Le site Royal Canin Breeders est actuellement inaccessible au public. Pendant la période estivale, nous vous informerons dès que le site Web sera à nouveau en ligne. Nous mettons tout en uvre pour remédier à ce problème dans les meilleurs délais.
Hondenvrienden.be oud duitse herder fokker.
Een teefje oudduitse herder geboren 22 augustus 2016met, Stamboom Silver sable. Geslacht: Re: oud duitse herder fokker. Reactie 14 Gepost op: november 06, 2016, 201612.: Wat leuk nieuws! her pawprints is in our hearts forever. Re: oud duitse herder fokker.
Of Koda's' Place.
Maar nooit richting vers vlees helaas. Toen wij onze toenmalige Duitse Herder in 2008 moesten in laten slapen omdat haar rug en heupen helemaal stuk waren hoefde het niet meer voor mijn vrouw. Dus even geen hond meer. Dit was gelukkig maar voor korte duur. Voor dat verhaal zie onder HOME Wie zijn wij. Een puppy hadden we op het oog, maar de fokker had één wens en dat was dat haar pups vers vlees gingen krijgen.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
De kop, de snuit, de rug van de oren alsook de voorkant van de ledematen hebben een korte en rechte vacht. De hals heeft manen die de borst bereiken. De beharing is langer op de achterste ledematen gaande tot aan het spronggewricht en een dichte broek vormend op het achtwerk. Tinten zwart met kastanje, verguld kastanje, rood-bruin, wolfsgrauw, zilver en crème zijn even gewenst als tinten rood, donkerbruin, blauw of zwart. De neus, de randen van de oogleden en de lippen zijn donkerzwart. De Oudduitse herder moet altijd de indruk geven langer dan hoog te zijn.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop. Onze nieuwe reutjes en teefjes zijn oud genoeg om een baasje voor het leven te vinden. 23 april 2019 1833: Diest. duitse herder pups Korthaar en Langhaar. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 23 april 2019 1317: Zonhoven. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 19 april 2019 1501: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 2 april 2019 1059: Bree. Overige categorieën in Honden. Cavalier King Charles Spaniel. Bekijk 2dehands.be op.: Registreren en inloggen. Zoek in alle afdelingen. Gratis af te halen. Meer van ons. ebay classifieds group. Veilig kopen en verkopen.
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Pluijmen Slot is geboren op 18 maart 2017 bij Adriana van Zanten een bevriende Duitse Herder Langhaar fokker. Ze woont permanent bij Petra, haar pleeggezin, waar ze het geweldig naar haar zin heeft en een enorm terrein tot haar beschikking heeft.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom