Meer resultaten voor duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. duitse herder pups met stamboom. duitse herder prijs. duitse herder te koop met stamboom. duitse herder pups te koop fokker.
lening op afbetaling
Over mijzelf.
Jaren later, de kinderen waren jong, ik was thuis, de wens naar een hond bleef. Een Duitse herder had nog steeds mijn voorkeur, maar ik vond de achterkant steeds lager worden en was bang dat de hond te groot en te sterk voor de kinderen zou zijn. Besloten werd tot Lindy Bearded Collie, middelgroot, speels, enz. 3 Jaar later kwam Gita Cao da Serra de Aires er bij. Met haar wilde ik fokken, maar doordat zij aangereden werd en haar linkervoorpoot verloor ging dat niet door. Gita is in april 2005 overleden en Lindy in mei 2006. Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag.
malaga
duitse herder duitse herder fokker duitse herder aangeboden.
duitse herder kopen. duitse herder fokker. duitse herder aangeboden. duitse herder pups te koop, geboren 17 febr 2011, woefkesranch YouTube. Sad Cat 598294, views. Duitse herder pups gewoon mooi! Dirk Verhoeven 38849, views. heralex 0 tot 14 jaar, duitse herder Duration: 917. Yvonne K 29191, views. German Shepherd puppy obedience training 9 weeks old Valor K9 Academy, LLC Duration: 525. DHCN: Duitse Herder Club Nederland. pups verwacht bij of Farmerhouse Rûfan. verlate meldingen van nieuwe geboortes nog in mei. nieuwe herplaatser Roxy. pups geboren bij de Peelbloem. na een gezellige showdag natuurlijk ook de uitslagen. Foto's' uitslagen volgen nog, wel al de sfeerfoto's' geplaatst: ga er maar voor zitten: bijna 900 geslecteerd! Duitseherder Honden 2dehands.be. duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 19 december 2017 1830: Bree. Duitse herder pups. duitse herder pups te koop vanaf 550. Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden. Te koop aangeboden Ontzettend mooie gitzwarte raszuivere Duitse Herder pups rechte rug.
website analysis seo tool
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Raskenmerken Oudduitse Herder volgens de VOE. Op het eerste gezicht geeft de Oudduitse herder een intelligente en mooie indruk. Een mooie krachtige hond.
AngelofWassenaers-Over-ons.
In de winter van 2010 wordt onze Angel zelfs oma, want dan krijgt haar dochter Aiki op tweeeneenhalf jarige leeftijd, haar eerste nestje met tien Oudduitse Herder pups. Zo kunnen we ons een kleinschalig fokker van de Oudduitse Herder noemen!
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom