Meer resultaten voor duitse herder rechte rug fokker

duitse herder rechte rug fokker
OudDuitse Herderkennel Farmerhouserufan Brando.
H ij is mooi. van bouw, rechte rug, breed hoofd, lange kraag en een mooie volle staart. B rando is soepel en lenig in zijn gangen, is gek met zijn bal en dol op zwemmen, speelt en beschermt zijn roedel en is goed waaks.
kleine versterker audio
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Fokker vom schwarzen Traum, Uwe Heidergott, vutter en drijvende kracht inzake de inprenting en training van pups. Fokgedachte ras Oud duitse herdershond. teefje Jolie vom Möhnesee. Van meet af aan hadden wij als fokkers een duidelijke voorstelling van de fokkerij. De fokdieren worden niet in kennels gehouden en ook de oude fokdieren brengen de rest van hun leven bij ons door. Opzet: de west-lijn met de oost-lijn DDR-lijn kruisen omdat met ervan uitgaat dat de oost-lijn DDR-lijn de werklijn en de west-lijn de schoonheidslijn is. Daarbij moeten echter het karakter en de anatomie van de Oud duitse herdershond behouden blijven en zo mogelijk verbeterd worden. De fokdieren mogen geen Tsjechische lijnen hebben of algemeen geen lijnen die niet tot het ras van de Oud duitse herdershond behoren. Veel collega-fokkers wekken de indruk dat de west-lijn geen rechte rug heeft, maar alleen de oost-lijn DDR.
print dekbed
Hondenvrienden.be oud duitse herder fokker.
Een teefje oudduitse herder geboren 22 augustus 2016met, Stamboom Silver sable. Geslacht: Re: oud duitse herder fokker. Reactie 14 Gepost op: november 06, 2016, 201612.: Wat leuk nieuws! her pawprints is in our hearts forever. Re: oud duitse herder fokker.
poort
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Deze prachtige kerel heb ik met hulp van bevriende fokker Jolante Kornak in Polen gevonden. Zijn stamboom is bijna volledig Oudduits. Je vind er nauwelijk Duitse Herder langstockhaar voorvaders in. Hij heeft dan ook een volledige rechte rug. Verder heeft hij een super relaxt karakter, een prachtige bouw en een stevige bone.
check seo
PEETERS KIM Royal Canin Breeders.
Sinds 2012 ben ik gebeten door het hobbyfokken Ik heb altijd Duitse herders gehad maar toen ik kennis maakte met mijn eerste Oudduitse herder was het liefde. De rechte rug vind ik persoonlijk mooier en zo lief sociaal Echt een gezinshond Omdat er in België niet veel fokkers van zijn fok ik nu ook met gelegenheid een nestje met liefde en plezier. Contacteer de fokker.
belfius hypothecaire lening simulatie
Duitse Herder fokker Barfplaats.nl.
Re: Duitse Herder fokker. Bericht door Onix Do 23 Jul 2015, 1416.: Lizzy schreef: Als ik zoiets zie, ben ik gelijk uitgegeten. En hier wil ik wel even op reageren, dit is nl mijn hond. In de showstand. Hij wordt bewust zo neegezet omdat dit nu eenmaal gewenst is op show. Daar kan ik ook niks aan doen. Als hij loopt heeft hij gewoon een rechte rug!
baby speelgoed
Of Koda's' Place.
Maar nooit richting vers vlees helaas. Toen wij onze toenmalige Duitse Herder in 2008 moesten in laten slapen omdat haar rug en heupen helemaal stuk waren hoefde het niet meer voor mijn vrouw. Dus even geen hond meer. Dit was gelukkig maar voor korte duur. Voor dat verhaal zie onder HOME Wie zijn wij. Een puppy hadden we op het oog, maar de fokker had één wens en dat was dat haar pups vers vlees gingen krijgen.
kredietcheck persoon
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Raskenmerken Oudduitse Herder volgens de VOE. Op het eerste gezicht geeft de Oudduitse herder een intelligente en mooie indruk. Een mooie krachtige hond.
reachtruck certificaat
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
vintage meubelen
Oud Duitse Herder Hond-kat.nl.
033 844 00 33. Puppy cursus individueel. Back to Basic in de praktijk; sociale wandeling. Aanvraagformulier Giants pup. Een goede fokker. Oud Duitse Herder. Aanvraagformulier Giants pup. Een goede fokker. Maine Coon katten. Een nieuwe huisgenoot. Test brokken vs vlees.
Lening Online Afsluiten
Welkom.
Wij zijn Eric en Lily ten Brucke en wij wonen in het mooie landelijke Drenthe. Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken.
chiptuning
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Duitse herder pups, belgische fokker. Op zoek naar een Duitse Herder? We hebben prachtige Duitse Herder pups, speelse, gezonde puppies. Momenteel 1 mannetje dadelijk beschikbaar. 6 mei 2019 1457: Sint-Katelijne-Waver Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Duiste herder pups. We verkopen een nestje duitse herder pups.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom