Op zoek naar duitse herder rechte rug fokker?

duitse herder rechte rug fokker
Duitse Herder.
Deze mensen komen dan ook graag terug voor een nieuwe hond. Wij fokken Duitse Herders met een rechte rug en alle gezondheidstesten die van toepassing zijn voor de Duitse Herder zijn gedaan op de ouder dieren. Wij fokken niet via de eisen van de rasvereniging qua africhting maar passen wel de gezondheidsonderzoeken toe en proberen qua uiterlijk en gezondheid een zo goed mogelijke hond te fokken.
opkoper auto
De rug van de duitse herder HondenForum.
puppy advertentie toevoegen. Fokker advertentie toevoegen. De rug van de duitse herder. HondenForum Archief De rug van de duitse herder. 11 april 2013 om 2312: wijzigen. Dit is zoals moeder natuur het wilt! Een wolf rechte rug. En dit is wat de mens mooi" vind."
hergroepering kredieten
Onze kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Ze zijn aangekeurd door de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus en hebben een FCI-stamboom. Onze Duitse Herders behoren tot de werklijn wat maakt dat zij een rechte rug hebben en minder problemen aan de heupen en ellebogen. Wij fokken volledig zwarte herders.
luchthavenvervoer lokeren
Oudduitse herder fokker van" Chika's' Erf" rasstandaard oudduitse herdershond ODH club.
De nagels donker en sterk. Boven en onderbeen zijn van ongeveerd dezelfde lengte en staan in een rechte hoek tegenover elkaar. De dij, van de zijkant gezien is breed, boven en onder goed gespierd. Boven en onderbeen hebben bijna dezlfde lengte en vormen een hoek van ca. De spronggewrichten zijn goed ontwikkeld en krachtig, de middenvoet staat recht onder het spronggewricht. Zijn gesloten, met goed gebogen tenen. De zolen zijn dik en stevig, de nagels donker en krachtig. De Oudduitse Herder is een draver. De gang is elastisch, zonder moeite, gelijkmatig en ritmisch, maximaal vooruitkomend met zo weinig mogelijk passen. Tijdens het lopen beslaat hij een hoop grond door lange stappen met voor en achterpoten. In draf neemt hij nog meer grond met langere passen en beweegt sterk en makkelijk met cordinatie en balans, zodat de gang lijkt op een gelijkmatige beweging van een goedgesmeerde machine. De voeten blijven dicht bij de grond zowel bij het naar voren reiken als bij de achterwaartse afzetting. Om zulk een ideale beweging te verkrijgen moet er een goede ontwikkeling zijn van spieren en gewrichten. De achterhand levert via de rug een sterke afzet, die het hele dier lichtjes oplicht en het lichaam vooruitstuwt.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.
AngelofWassenaers-Over-ons.
In de winter van 2010 wordt onze Angel zelfs oma, want dan krijgt haar dochter Aiki op tweeeneenhalf jarige leeftijd, haar eerste nestje met tien Oudduitse Herder pups. Zo kunnen we ons een kleinschalig fokker van de Oudduitse Herder noemen!
duitse herder duitse herder fokker duitse herder pups met rechte rug.
We komen terecht bij de Oudduitse Herder, een ras met een prachtige imposante uitstraling; stevig postuur, rechte rug, langer haar en minder scherpe kantjes dan de Duitse Herder. duitse herder pups met stamboom. duitse herder prijs. duitse herder te koop met stamboom. duitse herder pups te koop fokker.
De Duitse Herder www.vomhugelschloss.be.
Een Duitse herder was de eerste hond die blindengeleidenhond werd. Ze heette Buddy en werd door een Zwitserse vrouw opgeleid met een hondentrainer. Tijdens de groei van de hond is voldoende en gedoseerde beweging noodzakelijk om de weke delen goed te laten ontwikkelen. Met name rechtlijnige" beweging" is voor de ontwikkeling van de bekkenspieren belangrijk; dus met name in rechte lijn wandelen of zwemmen zijn erg geslaagd.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  Mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom