Meer resultaten voor mechelaar pups met stamboom

mechelaar pups met stamboom
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
vandaag 1708: Diest. Hollandse/mechelse herder pups met nvbk stamboom. Hollandse/Mechelse herder pups nvbk stamboom. moeder HH, afstammeling van Eriem vh beenhouwerke, Vader MH, afstammeling van Robbyfarm. 24 maart 2019 0839: Lede Oordegem. mechelse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje mechelse herder pups te koop.
Mijn" honden gaan voor mij door het vuur" Bekkevoort Regio HLN.
De grootste trofee is ook de meest recente: Tim Ceusters won met zijn hond Kazan nog maar pas de Grote Prijs van het Nationaal Verbond Dienst Verdedigingshonden bij de beginners. Dat maakt hem zowat Belgisch kampioen. Vader Dirk is maar al te fier op zijn zoon. Zelf kreeg hij de microbe te pakken van zijn vader, want het kweken van honden is al drie generaties lang een hobby van de familie Ceusters. Dat vier honden uit Dirks kleine kennel in de top tien van het kampioenschap staan, kan geen toeval zijn. In de hondenhokken achter het huis aan de Steenberg kwispelen de reu Jari, kampioen Kazan en teefjes Bo, Ona en de paar maanden oude Trees. De pups van elk nieuw nest zijn gegeerd.
Mechelse herder Honden 2dehands.be.
Mechelse Herder pups te koop van eigen fok met Arfe stamboom aangevraagd. Kai x Zorah Geboren 30/11/2018. Beide ouders zijn stabiele socia. 30 april 2019 2117: Wervik. Mechelse herder reu nvbk. 10 maand met africhting arm bijter, sociaal, werkt graag. 30 april 2019 0108: Sint-Pieters-Leeuw. mechelse herder pups. Mechelse Herder pups te koop van eigen fok met Arfe stamboom aangevraagd. Beide ouders zijn stabiele sociale honden di. 27 april 2019 1012: Wervik. Belgische herderpups mechelaar Fci.
Dierenhof Debrabandere.
Wanneer de vraag wordt gesteld hoe en waar wij de kennis halen om met zoveel verschillende rassen om te gaan, is het een uitgemaakte zaak: 30 jaar x 365 dagen professioneel bezig zijn met honden en pups: het is een passie, je hebt het of je hebt het niet.
Mechelse herder haalt in VS tot 100.000 euro Het Nieuwsblad.
Amerikanen betalen waanzinnige prijzen voor goed afgerichte Mechelse herdershonden: tot bijna 100.000 euro. De Mechelaar is er als waakhond nu populairder dan de Duitse herder. Firma's' die zich specialiseren in de training van honden voor bewakingsopdrachten, kunnen de Belgian Malinois, zoals de honden in de Verenigde Staten heten, niet snel genoeg kweken of invoeren. Die firma's' vragen al snel 35.000 euro voor een streng afgerichte waakhond met een goede stamboom, meldt Discovery News.
index.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof Fokker, België, korthaar, Rechte rug, zwartzwartbruin, pupsteefreuinfo.,
De hoofddoelen hierbij zijn: de rasverschijning rastype, exterieur, anatomie, karakter en gezondheid. In geen geval mag het fokken ten koste gaan van een goed karakter, dan wel van het fysiek optimaal functioneren van de Duitse Herdershond. Ook het welzijn van de fokdieren en pups mag men nooit uit het oog verliezen. Goede huisvesting, verzorging, voeding en veel aandacht voor de dieren zijn onontbeerlijk. Fokken vereist zorg en liefde. Men fokt niet met reuen en teven voordat zij omstreeks twee jaar oud zijn en liefst op een aankeuring een keurklasse KKL1 of KKL2 behaald hebben. Wil de fokker voldoen aan de strengste verenigingseisen en in aanmerking komen puppybemiddeling door de rasvereniging, dan gelden de volgende voorwaarden.: de fokdieren beschikken over een goede lichamelijke conditie en gezondheid. zij hebben het diploma Uithoudingsvermogen U.V. Hierbij is tijdens een looptest getoond dat longen en hart goed funtioneren en dat de dieren lichamelijk fit zijn. de heupen zijn onderzocht op heupdysplasie. Hiertoe zijn de röntgenopnamen beoordeeld door officieel erkende onpartijdige instanties.
Mechelaar pups te koop.
kennel mechelse herder. mechelse herder te koop. kampioen van belgië nvbk. mechelse herder te koop. mechelaar pups te koop. mechelaar pups te koop. mechelse herder te koop. Momenteel geen pups. Graag afspraak voor bezoek via mail; info@leibeekhoeve.be. Mechelaar Van De Leibeekhoeve.
De KMSH.
Als enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI Fédération Cynologique Internationale, is de K.M.S.H. altijd bezig met het verbeteren van het honden fokken in België, met het welzijn van de hond als bestaansreden. Activiteiten van de KMSH. Zij is de houder van het Sint-Hubertus stamboek. Dit stamboek registreert alle zuivere rashonden die in de loop van het jaar geboren zijn en waarvoor de K.M.S.H. een stamboom afgeleverd heeft.
Kennel.
MH Kennel met uitstekende resultaten. De Pompenmaker 32, 5506 CN Veldhoven. T el: 040-2534022. i nfo@leserviteurpuissant.nl www.leserviteurpuissant.nl. Kennel Van" Tessinij's.' Kennel Van" het Berkenmeer Negundor." Eigenaar: Guido Bervoets. Mechelse herderpups voor sport en familie. Kuilbergenstraat 91, B-3511 Kuringen B. 0032 0 479519902. Eigenaars: Marc Heylen Jeannine Geentjes. pups beschikbaar, dekreu aanwezig. DingDongen 28, B-2275 Gierle B. Kennel Van" het Retrohof." Kennel Like" a Hurricane." Eigenaar: Geert Matthijs. Pups uit streng geselecteerde en gezonde MH's. Melkerijstraat 25, B-2280 Grobbendonk B. 0032 0 496 78 51 75. Eigenaar: Carmen van de Kamp Marinus Moerland. stamboom MH-pups uit werklijnen.
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelaar puppy's' te koop. Volwassen honden te koop. Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
4 prachtige puppies, 10 weken oud. Moeder is duitse herder. Vader is kruising tussen hollandse. 4 prachtige puppies, 10 weken oud. Moeder is duitse herder. Vader is kruising tussen hollandse en mechelse herder. 3 reutjes en 1 teefje licht gekleurd.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom