Zoeken naar mechelse herder pup met stamboom

mechelse herder pup met stamboom
Openbare groep Mechelse Herder Pups te koop Facebook.
E-mailadres of telefoonnummer. Mechelse Herder Pups te koop. Zoeken in deze groep. Word lid van deze groep om berichten en reacties te plaatsen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Ondertussen zijn onze 2 nestjes er al. 1ste nest is van 20 april en de 2de nest van 3mei. Meer info via pb. Op 28 maart zijn deze pups geboren. Eentje reutje houden we zelf. De andere pup is een teefje. Ze zijn op 28 maart geboren dus mag ze na 23 mei weg. Ze zijn geënt gechipt en ontwormt. Groeien in huiselijke sfeer op. De pups komen uit een werklijn. Met beide ouders zitten we in de sport knpv en hebben beide diverse certifaten gehaald.
Mechelse Herder kennels in Nederland Doggo.nl.
Mechelse Herder kennels in Nederland. Kennel de Stroete. Willembarendszstraat 1 7122 WS Aalten Meer informatie. Beveiligingsbedrijf met o.a. Type bedrijf: Hondenfokker. Of Blazing Amber. Almere Meer informatie. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders met een FCI stamboom en uit weloverwogen combinaties. Type bedrijf: Hondenfokker. Mechelse Herder Kennel Of Juco's' Place. Dovenetel 7322 DM Apeldoorn Meer informatie. We fokken FCI stamboom Mechelse Herder pups uit overwegende goede werklijnen. We zullen 1 á 2 nestjes per jaar fokken. De pups worden goed gesocialiseerd. Type bedrijf: Hondenfokker. Van het Eldenseveld. Sassenheimstraat 39 6843 MJ Arnhem Meer informatie. Mechelse Herder Werkhonden kennel. Type bedrijf: Hondenfokker. Rhederweg 194 9695 CK Bellingwolde Meer informatie. Alcosetha's' is een Mechelse Herder kennel. Wij fokken Mechelse Herders in huiselijke kring, zo nu een dan een nestje. Al onze puppen worden verkocht met Stamboom HD garantie en koopcontract en een extra gezondsheids verklaring. Type bedrijf: Hondenfokker. Zwaluwlaan 12 5427 VS Boekel Meer informatie. Mechelse herder kennel Doumanjis. Ik ben een hobby fokker en fok af en toe een nestje mechelse herder pups met stamboom.
De KMSH.
Sinds haar oprichting in 1882, streeft de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus vzw één hoofddoel na: het in stand houden en het verbeteren van de hondenrassen in België. Als enige Belgische instelling die erkend wordt door de FCI Fédération Cynologique Internationale, is de K.M.S.H. altijd bezig met het verbeteren van het honden fokken in België, met het welzijn van de hond als bestaansreden. Activiteiten van de KMSH. Zij is de houder van het Sint-Hubertus stamboek. Dit stamboek registreert alle zuivere rashonden die in de loop van het jaar geboren zijn en waarvoor de K.M.S.H. een stamboom afgeleverd heeft.
Mechelse herders, Kennel Van den Grotenhout.
Hij verdient zijn pluimen als waakhond, verdedigingshond, drugshond, sporthond, speurhond, lawinehond enz. De Mechelaar is ht voorbeeld van de moderne werkhond. Mits voldoende beweging en training is de Mechelse herder ook geschikt als huishond. Door zijn temperament heeft hij het wel nodig dat zijn baas veel met hem bezig is en hem de nodige aandacht schenkt.
Vind mechelse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
herder met stamboom. mechelse herder stamboom. mechelse herder pups. mechelse herder pup. Heel Marktplaats 12 resultaten voor mechelse herder met stamboom. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 10. Honden Dekreuen 2. Zo goed als nieuw 0. Een week 1.
dieren Mechelse herder pups met stamboom Zoekertjes.net.
Mechelse herder pups met stamboom. E-mail sturen naar ph selder. Andere advertenties van ph selder. Alle advertenties uit Limburg. Alle advertenties uit Meijel. Mechelse herder pups met stamboom. 350, Snel geld nodig? chip herder huishond ipo knpv mechelse mechelseherder pup stamboom.
Of Home. juco's' Place Mechelse herder kennel.
Selecteer een pagina. Mechelse Herder Kennel Of Juco's' Place. Welkom op onze vernieuwde website. Kijk gerust rond en als u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons. Wie zijn wij. Wij zijn Iris, Rene, Judy en Cody Clifford en we wonen in Apeldoorn. In de afgelopen jaren hebben we verschillende honden in huis gehad. Via een stichting, vakantieopvang, asiel, moeilijke honden en natuurlijk onze eigen honden. In 2010 zijn we met de IPO sport begonnen. Na twee jaar dit gedaan te hebben zijn we overgestapt naar de KNPV. Aangezien onze beide grootouders vroeger in de KNPV hebben gezeten en veel honden hebben afgericht voor de politie, zetten wij deze trend voort. Aangezien ik Iris al jaren in mijn hoofd had om een kennel te willen hebben, zijn we overgestapt naar Stamboom Mechelse herders.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Hond Wikipedia.
Honden die niet tot een specifiek ras behoren, worden als bastaardhond, straathond of als rasloos bestempeld. Top tien van hondenrassen in België. gerangschikt volgens het aantal geboorten in 2005 44. Duitse herder: 1.878. Mechelse herder: 1.682. Golden retriever: 898. Vlaamse koehond: 881.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen. Wij fokken uitsluitend met Mechelse Herders. Onze Mechelaars zijn getest op Heup en Elleboogdysplasie Als ook zal er van de puppy's' een DNA genomen worden voor de echtheid van de afstamming Wij streven er naar om een stabiele, betrouwbare Mechelaar te fokken, die aan uw zijde kan staan in elke omstandigheid. Wij fokken in een lijn van werkhonden, waakhonden, africhting voor pakwerk, Bewaking of politiehond, Maar ook in de lijn van een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker. Wij staan steeds ter uwer beschikking voor uw vragen over de Mechelaar, begeleiding of advies, en gaan graag met u op zoek naar een geschikte Mechelaar. Ook na aankoop van een pup kan je steeds met u vragen bij ons terecht.
Pups Mechelse herder 2dehands.be.
pups te koop. pups te koop mechelse herder. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 6 zoekertjes voor pups." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 1 Prijs o.t.k. van tot OK. Ja 1 Ja 1. Nee 5 Nee 5. Vrouwtje 1 Vrouwtje 1. 0-3 maanden 1 0-3 maanden 1. 3-12 maanden 1 3-12 maanden 1. Toon Zoekertjes 6. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Mechelse herder pups te koop. Beide ouders aanwezig. Mechelse herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie mechelse herder dekreu staat ook ter beschikk. vandaag 1708: Diest. Hollandse/mechelse herder pups met nvbk stamboom. Hollandse/Mechelse herder pups nvbk stamboom. moeder HH, afstammeling van Eriem vh beenhouwerke, Vader MH, afstammeling van Robbyfarm. 24 maart 2019 0839: Lede Oordegem.
2.500 Honden en Pups te Koop of Gratis Afhalen! Tweedehands.net.
Particulier Mannetje Labrador minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 1.200, Geel Belgi. Heel mooi blauw jack russel pupje. Heb hier een prachtig blauw tricolor jack russel teefje ze is kortharig ze is 10 weken en is in orde m. Particulier Vrouwtje Jack Russell minder dan 1 jaar Zonder stamboom. Mooie Chihuahua pups nog 1 reutje beschikbaar. Hallo wij hebben nog nestje mooie chihuahua pups die nog een goeie thuis zoeken ze zijn speels en hebben een super ka. Particulier Meerdere dieren Chihuahua minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 475, Langdorp Belgi. Hondje te koop. Een heel lief pup van 6 a7 maanden. ik heb deze hond gevonden en een maand voor gezorgd. Particulier Vrouwtje Overige honden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 100, Diksmuide Belgi. Miniature/Dwerg Pinscher puppies met stamboom. Dwergpinscher pups, 05/03/2020, black and tan, kleine gestalte, ouders aanwezig en met stamboom, dna test, in h. Particulier Meerdere dieren Overige rashonden minder dan 1 jaar Met stamboom. Puppy dwergpincher te koop is 4 maanden oud heel lief spleet veel heeft alle vaccinaties gekregen. Particulier Mannetje Overige rashonden minder dan 1 jaar Zonder stamboom. 230, Wondelgem Belgi. Ik ben op zoek naar een nieuw hondje.

Contacteer ons

+  duitse herder rechte rug fokker
+  duitse herder kennel belgie
+  duitse herder kweker
+  duitse herder met rechte rug
+  duitse herder halflang haar
+  duitse herder info
+  duitse herder pups rechte rug
+  duitse herder pups stamboom
+  duitse herder pups stokhaar
+  duitse herder pups korthaar
+  duitse herder pups limburg
+  mechelse herder pup met stamboom
+  mechelaar pups met stamboom