Op zoek naar duitse herder fokker rechte rug?

duitse herder fokker rechte rug
Over mijzelf.
Jaren later, de kinderen waren jong, ik was thuis, de wens naar een hond bleef. Een Duitse herder had nog steeds mijn voorkeur, maar ik vond de achterkant steeds lager worden en was bang dat de hond te groot en te sterk voor de kinderen zou zijn. Besloten werd tot Lindy Bearded Collie, middelgroot, speels, enz. 3 Jaar later kwam Gita Cao da Serra de Aires er bij. Met haar wilde ik fokken, maar doordat zij aangereden werd en haar linkervoorpoot verloor ging dat niet door. Gita is in april 2005 overleden en Lindy in mei 2006. Op de kynologenclub zag ik de Oudduitse herder voor het eerst. Een stevige hond, rechte rug, alerte kop en rustig in gedrag.
koffiezetapparaat
Oudduitse Herders Aen Den Noordendijck.
Moeder en pups doen het super. Er zijn nog enkele reutjes beschikbaar. Lees verder over pupdate, de pups van Raven en Bro zijn geboren. Geschreven op 30-11-2018 1601.: Wij zijn op zoek naar een permanent gastgezin voor dit Duitse Herder Langhaar teefje.
tweeling
oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes Diva Amie Ellen Peter.
Bij een agressieve benadering zal hij zijn baas en familie, welke hij beschouwt als zijn roedel, wel zonder meer verdedigen! De naam OudDuitse Herder is dan ook ontstaan omdat men de oude kenmerken kleur, haarlengte en rechte rug weer terug bracht in de populatie. In Nederland is de DHCN Duitse Herder Club Nederland actief.
woocommerce
Het oudduitse herderparadijs Home.
Wij wonen in het buitengebied van het plaatsje Maurik met onze ODH Kayla en vijf Berner Sennenhonden, onze honden wonen bij ons in huis en horen volledig bij het gezin. Ook hebben wij nog vele andere dieren, met een zee van ruimte om ons heen wanen wij ons in het paradijs, Kayla maakt zich zeer verdienstelijk op onze hobbyboerderij, ze zorgt graag voor onze andere honden maar ook voor de andere dieren, ze is een prachtige hond, met een super karakter, kortweg ze is mijn kanjer. De ODH is een middelgrote hond met een rechte rug en heeft lang haar.
t shirt laten bedrukken
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker.
google advertentie
Duitse Herders van Ingjo Home.
Goede fokker van DH? Onze Teven kort stokhaar. Onze teef Lang stokhaar. Fancy wolfsfgrauwe reu. Langharige Duitse Herders. Hondenschool country Dogs. Welkom in de wereld van onze Duitse Herders, waar gezondheid, fijne karakters en een vriend voor het leven voorop staan. Wij wonen met onze honden in het prachtige Zeeuws Vlaanderen in Zeeland, vlakbij Belgie. De zee is een 3 km van onze woning en we hebben hier ons eigen trainingscentrum voor honden, dus heel veel ruimte. Onze eerste Duitse herder, Daulokke's' Coste werd in 1997 geboren in Denemarken en heeft bij ons in 2003 haar eerste nestje mogen krijgen.
leefstijl
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Duitse Herder pups. Prachtige Duitse Herder Pups. Prachtige Duitse herder pups. Mooie oud duitse herder pups. duitse herder pups met stamboom. Millingen aan de Rijn. Mooie Duitse Herder pups met stamboom. oud duitse herder pups wolfsgrauw met rechte rug stokhaar.
Welkom.
Wij zijn Eric en Lily ten Brucke en wij wonen in het mooie landelijke Drenthe. Wij zijn liefhebbers van de oud duitse herder vanwege hun uitstraling., mooie lange vacht en stabiele karakter. Inmiddels hebben wij drie kanjers waar wij heerlijke lange wandelingen mee kunnen maken en die ons leven verrijken.
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Hoge schoft, rechte rug, goede lengte en ligging van de croupe. Correct gehoekte voor en achterhand, uitstekende borstverhoudingen, recht front. Recht tredend toont hij krachtig, vloeiend gangwerk, MZB uitgesproken; lost op commando. Bijzondere voordelen: harmonieus opgebouwde, volgzame reu met sterke driften.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Gezonde Duitse herder fokker HondenForum.
Gezonde Duitse herder fokker. HondenForum Puppy Gezonde Duitse herder fokker. 23 juni 2016 om 1131: wijzigen" quote" 0. Ik ben mensen aan het helpen bij het zoeken naar hun pup. Momenteel zijn ze zich nog aan het bedenken hoe ze hun leven/huis kunnen aanpassen, welke sport eventueel ze willen doen met hun hond e.d. Ze zijn er nog niet helemaal uit, dus de hond zal er zeker niet het komende jaar zijn. Gisteren ging het erover dat ze eventueel graag een Duitse Herder zouden willen, omwille uiterlijk, herderseigenschappen en diensthond-eigenschappen. Vrouw wil eigenlijk IPO gaan doen met de hond. Ik was dus wat aan het rond kijken naar fokkers van Duitse herders en nu vroeg ik mij af of het nog wel mogelijk is om er één te vinden met een rechte rug?
Geschiedenis van de witte Herder.
De Zwitserse Witte Herder en de witte Duitse Herder hebben dezelfde voorouders. Een stukje geschiedenis zal dat duidelijk maken. Eind 1800 waren er vele soorten herdershonden in Europa. De belangrijkste hond in deze geschiedenis is de witte herdershond Greiff. Uit deze hond werden zowel gekleurde als witte nakomelingen gefokt. Een gekleurde kleinzoon van deze Greiff werd gekocht door fokker Von Stephanitz.

Contacteer ons

+  mechelse herder kopen
+  duitse herders pups te koop
+  mechelse herder puppy
+  mechelse herder pups te koop
+  duitse herder pups te koop
+  duitse scheper pup
+  mechelse herder pups
+  duitse herder kennel
+  duitse herder fokker rechte rug
+  puppy duitse herder
+  duitse herder stamboom
+  mechelse herders pups te koop