Meer resultaten voor duitse herder fokker rechte rug

duitse herder fokker rechte rug
Originele Duitse herder pups met rechte rug Startpagina Facebook.
Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Originele Duitse herder pups met rechte rug. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich wakker. 17 juli 2017. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich nieuwsgierig.
almere strand
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
De werklijnen zijn over het algemeen minder gehoekt van achteren. Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker.
wasmachine
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
Ann
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Gezondheid van de Oud Duitse Herdershond. De Oudduitse Herder kan HD heupdysplasie en ED problemen, Rugproblemen, Epilepsie en MDR1 Multi drug resistance hebben. De kans dat deze aandoeningen bij een hond uit geteste ouders voorkomt is veel kleiner dan uit niet geteste ouders. Vraag dus aan de fokker naar de testresultaten van de ouders, een goede fokker laat deze graag zien en heeft kopieën van de resultaten van de vader of kan deze via een site laten zien.
schilderwerk
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Duitse Herder pups, Mogen nu het nest verlaten Wij hebben een mooi nestje Duitse Herder pups. Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes. De pups mogen. 8 februari 2018. Duitse herder pups, belgische fokker.
DHCN: Duitse Herder Club Nederland.
pups geboren bij de Peelbloem. na een gezellige showdag natuurlijk ook de uitslagen. Foto's' uitslagen volgen nog, wel al de sfeerfoto's' geplaatst: ga er maar voor zitten: bijna 900 geslecteerd! We verwelkomen een nieuwe fokker: Maneskinn's.' Nieuwe fokker aangesloten: kennel Grasheukske."
duitse herder pups met rechte rug stokhaar Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Duitse herder pups met rechte rug stokhaar de pups zijn heel sociaal veel bij mensen en kinderen geweest moeder en vader aanwezig. duitse herder pups. border collie pups. australian shepherd pup. duitse herder pup. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Groep en Rubriek. Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers 647. Moet nu weg. Moet nu weg 0. Bouvier Bouvier 10. Collie Collie 49. Herder Herder 364. Schapendoes Schapendoes 10. Sheepdog Sheepdog 6. Overige rassen Overige rassen 146. Reu Reu 182. Teef Teef 181. Meerdere dieren Meerdere dieren 171. Geslacht onbekend Geslacht onbekend 19. Particulier Particulier 367. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig 92.
Oudduitse herder kennel De Caterstede De Caterstede.
De Oudduitse herder is een imposante, krachtige hond met een uitstraling van intelligentie en schoonheid. Ondanks de grootte 65 cm is zijn gang moeiteloos en trots. De Oudduitse herder is goed in verhouding gebouwd met een rechte rug, tot een harmonieuze hond.
Originele Duitse herder pups met rechte rug Startpagina Facebook.
Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Originele Duitse herder pups met rechte rug. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich wakker. 17 juli 2017. Originele Duitse herder pups met rechte rug voelt zich nieuwsgierig.
De Duitse Herder Doggo.nl.
De langharigen hadden en hebben echter een groot aantal fans en deze liefhebbers kwamen in 1984 in Duitsland tot het oprichten van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland, met als doel de langstokhaar weer populair te maken. Eén van de variëteiten die op deze manier ontstond is de Oudduitse Herder, een langharige Duitse Herder met een rechte rug.
Oost Europese Herdershond VEO, duitse herder, rechte rug.,
Bijna 30 Jaar geleden kwamen er de Duitse Doggen de groote liefde van de vrouw des huizes erbij. Sinds enkele jaren hebben we Cairn Terriers die vonden we allemaal zo leuk dat we niet anders konden. De dochter des huizes groeide dus in hondengezelschap op en heeft de liefde voor de 3 rassen meegekregen. Toen onze eerste Oost Europese Herder op de leefstijd van 11 jaar stierf in het jaar 2009, is de hele familie er bijna onderdoor gegaan van verdriet.
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
Langhaar lang, zacht haar zonder onderwol, meestal op het midden van de rug gescheiden., waaiers/pluimen aan de oren, benen en staart. Geautoriseerde vertaling door het hoofdbestuur van de Vereniging van fokkers en. liefhebbers van Duitse Herdershonden VDH. Inschrijfformulier 2e Pre. De sluitingsdatum 17-05-2017 nadert voor de 2e Pré selectiewedstrijd. Inschijven op https//duitseherder.nl/sporten/africhting/inschrijfformulier-2e-pre: r. Tussenstanden Agility 2017. Download hier de tussenstanden Agility na de eerste wedstrijd van het seizoen Download hier de uitslag van de Wedstrijd bij Kringgroep Ypelaar r. Duitse Herder filmheld in oorlogsfilm. Voor de oorlogsfilm Bankier van het verzet is VDH lid Alwie Middelkamp benaderd. Hij is eigenaar en fokker van de kennel van Alhedys Hoeve.

Contacteer ons

+  mechelse herder kopen
+  duitse herders pups te koop
+  mechelse herder puppy
+  mechelse herder pups te koop
+  duitse herder pups te koop
+  duitse scheper pup
+  mechelse herder pups
+  duitse herder kennel
+  duitse herder fokker rechte rug
+  puppy duitse herder
+  duitse herder stamboom
+  mechelse herders pups te koop