Meer resultaten voor duitse herder stamboom

duitse herder stamboom
AngelofWassenaers-Over-ons.
Houden van honden onze herders zonder stamboom Look alikes. In ons geval de Look alike van de Duitse Herder en Duitse Herder Langstokhaar die in 2011 erkend werd Wel bijzonder om te weten dat zowel onze Angel, als onze Aiki een papa hebben met een officiële Duitse Herder stamboom, de ODH stamt hier immers ook direct van af!
Koelnshirt
De KMSH.
is de enige Belgische stamboom die internationaal erkend wordt door de F.C.I. Hij is herkenbaar door het embleem van de maatschappij hoofd van de Sint-Hubertushond en door het officiële logo van de FCI. levert ieder jaar gemiddeld 18.000 stambomen af.
voyance-retour-amour.com
Stamboom www.steadylines.be.
Nut van een stamboom. Een stamboom wordt vaak beschouwd als een" nutteloos stukje papier, alleen maar bestemd voor snobs. De via het nutteloos" stukje papier" verkregen informatie zal nochtans voor de volgende 10 à 15 jaar van groot belang zijn voor het gastgezin" van de hond. Als men besluit tot de aankoop van een Duitse Herder, een Poedel of een Labrador over te gaan is dat omwille van de specifieke kenmerken van dit ras grootte, beharing, lange oren.
website optimization
Vom Oostweg Oud-Turnhout Stambomen van onze Duitse Herder reus.
SWOT
Vind duitse herder met stamboom op Marktplaats.nl.
Ter dekking aangeboden prachtige duitse herder met stamboom hd en ed vrij ook d en a getest geeft mooie donkere pups met hele goede resultaten wil u een dekking maak dan een afspraak 0528 39 1381 of 0610474396. Prachtige Duitse Herder pups met stamboom.
De Duitse Herder HondenTV.
Heeft de hond een vacht die snel of langzaam droogt wanneer deze nat is geworden? Antwoord: omdat dit een langhaar duitse herder is, duurt het lang voordat de vacht helemaal droog is. Wat maakt dit ras nu het allerleukste, allermooiste ras? Altijd bij je willen zijn en op het moment je met een aantal mensen loopt met honden bijvoorbeeld die je dat het een hond is die de roedel bij elkaar wil houden. Hij haalt dan iedereen op en moet dan bij elkaar blijven lopen. vind de hond. Zou u nog wat tips en tricks voor potentiele baasjes? Antwoord: Betreft fokkers: kijk en check na of de stamboom moeder en vader is getest op DM.
Stamboom info van Duitse herder kennel op" de Elsmoat."
Op" de Elsmoat." Duitse herder kennel. Stamboom: Edo von Elsgraben. Klik hier Edo. Stamboom: Djessie von Germanium. Klik hier Djessie. Klik hier Raya. Duitse Herder Pups 3 weken oud. Jonge herder pups geboren. Pups te koop! Onze nieuwe pup Charna.
Openbare groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden.
Mastino napoletano duitse herder pups te koop met stamboom.
Bijzonder mooie duitse herder pups uit de volgende combinatie: m: enya von steckarden ipo i.o vhaiko: von haus gerstenberg ipo 3 beide ouders hd en ed vrij deze puppys groeien in huis op en mogen begin februari het nest verlaten met: stamboom raad van beheer koop/garantie overeenkomst.
Vom Oostweg Oud-Turnhout Stambomen van onze Duitse Herder teven.
Zoekresultaten Woefkesranch.
Geen afbeelding om te laten zien. Belgisch fokker van.: Dwergkees of pomeriaan. Welsh Corgi Pembroke. élévage Belge de. Welsh corgi pembroke. Belgian breeder of.: Welsh corgi pembroke. Slameuterstraat 29 2580 Putte, België Tel: 32 15 75 59 42 info@woefkesranch.be Disclaimer Sitemap Links 2000 Woefkesranch.
Duitse herder langhaar met stamboom A vendre 2ememain.be.
Duitse herder langhaar HOF TER LOMBEEK, geboren 11/10/2018 We hebben nog een teefje die een leuk huisje zoek. Ze mogen de broertjes en zusjes vanaf 1/12/2018 verlaten. Ouders zijn getest op HD ED DM genetisch ziektes DNA getest. De pups vertrekken met Europese paspoort, entingen, chip, stamboom, DNA, ontwormd.

Contacteer ons

+  mechelse herder kopen
+  duitse herders pups te koop
+  mechelse herder puppy
+  mechelse herder pups te koop
+  duitse herder pups te koop
+  duitse scheper pup
+  mechelse herder pups
+  duitse herder kennel
+  duitse herder fokker rechte rug
+  puppy duitse herder
+  duitse herder stamboom
+  mechelse herders pups te koop