Meer resultaten voor erkende fokkers duitse herders

erkende fokkers duitse herders
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Kennel van de Hogemeentocht.: Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn.
Track Mobile Plantcrusher., Vom Haus Acker.
Copyright 2019.Company VMN All rights reserved. xml version1.0" encodingutf-8? Top 4 augustus 2018 Vom Haus Acker. Duitse herders Gediplomeerd en ministrieel erkend kennel. Home German Shepherds. VOM HAUS ACKER. Veneze Toro dekte Heli Vom Schacher. Nog enkele pups te koop.
Welke fokker? www.marcserneels.be.
Zoals de te korte snuit van de engelse bulldog die voor kortademigheid zorgt. De afhellende rug van de duitse herder die voor rugproblemen zorgt. Te kleine schedels, te veel huidplooien enz, enz. Google je ras en zoek naar specifieke gezondheidsproblemen en afwijkingen van je favouriete ras. Koop enkel een pup bij een fokker die slechts één ras heeft. Verantwoord fokken is een echte specialisatie en dat betekent dat een fokker veel moeite moet doen om een geschikte dekreu te vinden. Een fokker kan nooit gespecialiseerd zijn in meerdere rassen. Koop nooit een pup bij een puppyfarm waar tientallen rassen aangeboden worden. Slogans als" steeds pups voorradig" moeten klanten lokken die s morgens denken" als ik nu eens een pup kocht" s namiddags eentje in huis halen en de pup de volgende week naar het asiel brengen, omdat het toch een beetje tegengevallen is. Een verantwoord fokker is een liefhebber van het ras en hij zal alle mogelijke moeite doen om een nestje te fokken dat enerzijds beantwoord aan de rasstandaard maar vooral fysiek en mentaal gezonde pups zijn. Koop enkel bij fokkers waar de pups in het gezin opgroeien.
The White Wolves Zwitserse Witte Herdershonden kwekerij Puppies te koop van onze hondenfokkerij.
Al onze witte Zwitserse herders leven samen met ons in familie en roedelverband op een groot door bossen omringd domein van 5 hectaren. Wij beogen de oersterke gezondheid en het mooie uiterlijk van de wolf in combinatie met het zachte, trouwe karakter van een goed gedomesticeerde hond die.:
NODHV.
De NODHV, is de oudste Oud Duitse Herder Vereniging van Nederland. Op 19 mei 2013 hebben wij ons inmiddels 15-jarig bestaan met trots feestelijk gevierd. Wij zijn een kleinschalige vereniging, waar kwaliteit gaat boven kwantiteit, en waar gezelligheid voorop staat.
Www.Duitseherder.nl.
Ubor vom waisagrund. Leroy vom gillrather traum. Sponsoren Vrienden van VDH. Bekijk alle uitgaven. De heer A.J. Vranckenstraat 7 20. 6134 AJ SITTARD. telefoon: 06 29 03 69 02. 2020 Vereniging Duitse Herder Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap Website realisatie door Vanderperk Groep.
Blue Sacrifice Oud Duitse Herder en Tibetaanse Terrier kennel.
Oud Duitse Herders zwart dek en goudbruine, rood/ mahonie kleurige aftekeningen., Wij wensen u veel plezier bij het lezen en bekijken van de foto's' en filmpjes. Wij fokken uitsluitend met unieke en uitzonderlijke weloverwogen combinaties waarbij landsgrenzen geen belemmering voor ons zijn. De puppy's' groeien in huiselijke kring en een roedel op en worden optimaal gesocialiseerd. Gezondheid en karakter staat bij ons voorop! Serieus fokken doe je met een doel en zeker met een gezonde visie op het ras. Wij zijn FCI erkende fokker.
Info Baby Dog.
KMSH gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Belgian kennel club. Info Baby Dog. Nomenclatuur van de rassen. Grote Prijzen Bekers BE. Info Baby Dog. Info Baby Dog. Nederlands Français English. Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ontvang onze nieuwsbrief Blijf op de hoogte.
duitse herder duitse herder fokker duitse herder puppies.
duitse herder prijs. duitse herder te koop met stamboom. duitse herder pups te koop fokker. duitse herder puppies. duitse herder kopen met stamboom. erkende fokkers mechelse herders. duitse herder pups met rechte rug. duitse herder pups erkende fokker. werklijn duitse herder.
Belgische Hovawart Club geschiedenis Hovawart.
Door de inzet van deze club erkende de Duitse Kennel Club in 1964 de Hovawart als zevende ras op de lijst van werkhonden. Hierdoor nam ook de fokkerij in andere landen van Europa en eigenlijk over heel de wereld een start.
Hondenfokkers.
Van aan de Gavers. Samen Werkende Duitse Doggen Fokkers Benelux. Wij zijn doggen liefhebbers., en willen jullie laten kennismaken met onze hondjes. Marcel Marie-Jose' onMouseOuthttthis" di Monti Zieleano. duitse doggen van de bijenberg. Duitse doggen kennel van het dennenbos. Wij zijn lid van de NDDC en van de BDDC' onMouseOuthttthis" Duitse Doggen AMBAR VALIA. DUITSE HERDER KENNEL. Duitse herder forum. Von der Daelenberghutte. Du Domaine Princier. Van het Grootwezenland. Van De Biezenhoeve. Van De Hildewaerde. Van Corminahof Duitse herder kennel. Duitse herders kennel van Arne's' Hoeve.
Fokkers van de Duitse Herder Eleveurs du Berger Allemand.
GSM: 32 0499/56 79 36. Von der Velpenerecke Erkende fokker VVDH. GSM: 32 0477/74 42 92. Wilt u ook een vermelding in deze lijst? Neem even contact met ons op. Vous voulez aussi une insertion dans cette liste? Veuillez nous contacter.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders