Meer resultaten voor erkende fokkers duitse herders

erkende fokkers duitse herders
Een overzicht van hondenkennels in België en Nederland, per hondenras: bordercollie, Duitse herder, chihuahua, labrador.
MECHELEN Fokker van Duitse Herders. Wij fokken nestjes uit verantwoordelijke combinaties met Sint-Hubertus stamboom. Met veel liefde en aandacht worden ze groot gebracht. Wij doen ons uiterste best de pups zo goed mogelijk te socialiseren voordat ze het huis verlaten.
goedkope persoonlijke lening
Hondenfokkers.
Van aan de Gavers. Samen Werkende Duitse Doggen Fokkers Benelux. Wij zijn doggen liefhebbers., en willen jullie laten kennismaken met onze hondjes. Marcel Marie-Jose' onMouseOuthttthis" di Monti Zieleano. duitse doggen van de bijenberg. Duitse doggen kennel van het dennenbos. Wij zijn lid van de NDDC en van de BDDC' onMouseOuthttthis" Duitse Doggen AMBAR VALIA. DUITSE HERDER KENNEL. Duitse herder forum. Von der Daelenberghutte. Du Domaine Princier. Van het Grootwezenland. Van De Biezenhoeve. Van De Hildewaerde. Van Corminahof Duitse herder kennel. Duitse herders kennel van Arne's' Hoeve.
Sea
Kennel Von Lensdorf Duitse Herders.
Ben je op zoek naar een Duitse herder pup of wil je meer weten over dit ras, dan mag je ons steeds vrijblijvend contacteren of een bezoekje brengen aan onze kennel. We helpen je graag met het grootbrengen van je viervoeter.
Sabam
VDH Vereniging van fokkers en liefhebbers van Duitse Herdershonden.
vereniging van fokkers en liefhebbers van duitse herdershonden. VERENIGING VAN FOKKERS EN LIEFHEBBERS VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Het doel van onze rasvereniging is vooral om fokkers en liefhebbers van Duitse herdershonden tot elkaar te brengen. Wij adviseren u enkel een pup te nemen bij.
lening aanvragen
Witte Herders erkend fokker Zwitserse Witte Herder of Reckhem's' Castle.
Zwitserse Witte Herders. Onze hobby en passie. De hobby en passie van Hildegard voor honden is uitgegroeid tot het ontstaan van onze kennel, waar af en toe een nestje met veel liefde wordt grootgebracht. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief.
Oudduitse Herder kennel van Dorpzicht.
Samen wonen we in Daarle in het mooie Twentse land. We wonen buitenaf, dus onze honden kunnen de hele dag vrij buiten lopen, spelen en ravotten. Sinds een jaar of 15 zijn we helemaal gek van het ras de Oudduitse herder.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Belgische fokker van oudduitse herders. De Oudduitse Herder. Verschil ODH LDH. De Oudduitse Herder. Verschil LDH ODH. Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf." Een hond is het enige wezen op aarde dat liever zijn baas ziet dan zichzelf."
van den Balkendreef Home.
Sinds 2006 zijn wij aangesloten bij VVDH vereniging voor duitse herdershonden kringgroep 06 Neerpelt. Een club waar iedereen welkom is en actief bezig is in het IPO programma. Regelmatig fokken wij een nestje, niet om het ras te vermeerderen, wel om het te verbeteren.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
He Ria ne hele lieve en, proper al kan pootjes geven en ook op commando zitten zalig, onze nieuwe 4-voeter. wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe!
prijzen fokkers Fokken van honden Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Honden algemeen Fokken van honden prijzen fokkers. geplaatst op 27-10-2013 om 2307.: Hallo, ik ben nieuw hier, ik wil graag een hond, ik ben voor een labrador gaan kijken bij een fokker, ze hadden enkel labradors., dus geen broodfokker, maar die kostte 1000 euro, heb nog andere rassen bekeken, over de 1000 euro zelf, voor een pup, ik vind dat erg veel, is dat de normale prijs voor een rashond? ik schaam me hiervoor, maar ik denk er soms over bij een broodfokker toch te kopen, daar dat veel goedkoper is ik weet dat het erg is voor de ouder-dieren, maar de puppy's' zijn reeds op de wereld aanwezig. ik ben eens benieuwd wie zijn hond echt bij een erkende fokker gekocht heeft en 1000 euro meer betaald, ik wil ook geen herplaatser, al zeker niet om die reden, want hij kan dan evengoed een broodfokpup geweest zijn, ik heb wel geld voor een hond, ik vind over de 1000 euro erg veel.
Oudduitse herder kennel Van" Chika's' Erf" oudduitse herder pupbemiddeling.
Oudduitse herder fokker, langharige herder, langstokhaar duitse herder, oudduitse herder, oudduitse herdershond, puppy, pup, langhaar duitse herder, pups beschikbaar, erkende fokker, erkende kennel, Berger allemand poil long, longcoated german shepherd, LSH, ODH, Altdeutsche shaferhund, langstockhaar duitse herder, oudduitse herder rasvereniging, altdeutsch-schaferhund, welpen, puppies, oudduitse herder kennel, deutsche schaferhund, Hanneke Kapteijns, kennel oudduitse, langharige duitse herder kennel, honden en kinderen, DDR duitse herder, westduitse herder, fokker langharige duitse herder, rashond, Nederland, Belgi, Duitsland.
van Bommelswaard Duitse Herder kennel.
Duitse Herderkennel van" Bommelswaard." Op deze website vindt u de belangrijkste. informatie over onze kennel. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek. en hopen u vaker te mogen begroeten. Voor verdere vragen of informatie kunt. U altijd contact met ons opnemen.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders