Resultaten voor kenmerken duitse herder

kenmerken duitse herder
Herdershonden WorldExplorer.
Karakter: dit is, voor de juiste eigenaar, een beschermende maar ook dominante hond. Hij is niet aan te raden voor eigenaars die hem niet gebruiken voor wat hij bedoeld is. Ras: Duitse Herdershond. Kenmerken: variant de Witte Herder kuddebewaker van schapen ideale gezelschapshond geschikt voor reddingswerk en geleidehond.
SEO
Ontstaan Oudduitse herder Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Opvallend is dat na de splitsing van Duitsland men in Oost-Duitsland zich in de fokkerij meer op de diensthond is gaan richten terwijl men in West-Duitsland ook de uiterlijke kenmerken belangrijk vond bijvoorbeeld een aflopende rug. Röntgenfotos maken sinds vele jaren onderdeel uit van de aankeuring en zorgen ervoor dat alleen met goede honden gefokt mag worden. Kwalen als heup en elleboogdysplasie HD en ED hoopt men op deze wijze uit te bannen. In 1984 werd in Duitsland door de grote groep liefhebbers van de langharige herdershond het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland opgericht. Er werd met uitsluitend langharige honden verder gefokt en zo ontstond het ras Oudduitse herder. In de bloedlijnen van de Oudduitse herder, kom je dan ook kortharige voorouders tegen. De Oudduitse herder heeft altijd 2 langstokharige ouders. Heeft de hond kortharigestokhaar ouders, dan worden ze langstokharige Duitse herders genoemd.
ING
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht. Verder loopt de ruglijn van de Oudduitse herder recht, terwijl die van de Duitse herder schuin afloopt.
https://www.sleepcool.nl/slapen/dekbedden
Duitse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De honden worden gemiddeld 13 jaar oud en zijn erg trots, ze hebben een zacht karakter en hebben een prachtige kleur, ze zijn groot en trots! De Duitse herder is een lieve hond met een zacht karakter, het is een hond die erg moedig is.
von der Kaiserquelle.
Interesse in een Duitser herder pup die zowel een fantastische familiehond als een prima werker zal zijn? Neem dan contact op via het contactformulier. om een pup te reserveren. RASFOKKER VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Aangesloten bij V.V.D.H. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie. Als fokker van de rasvereniging VVDH streven wij naar het fokken van gezonde en belastbare honden. Elke teef wordt gedekt door een zorgvuldig geselecteerde reu, waarbij de bloedlijn, het karakter. én de uiterlijke kenmerken een belangrijke rol spelen bij de selectie.
Een kort overzicht van hondenrassen en hun kenmerken.
Een Duitse herder vraagt om een consequente opvoeding. Door zijn intelligentie is de hond goed te trainen en te socialiseren. Maar neem je niet duidelijk de leiding, dan kan hij onhandelbaar worden. De Duitse herder komt zowel lang als kortharig voor.
Vind oud duitse herder op Marktplaats.nl.
Te koop duitse herder 4 maanden oud. Te koop duitse herder pup 4 maanden oud zeer lief en waaks ingeent en gechipt boekje aanwezig kan heel goed met kinderen honden en katten kan alleen zijn geheel zindelijk en kent al commandos; voor info alleen bellen jan en fleur geen handelaren gaat alleen weg na goed tehuis.
Duitse Herdershond Stokhaar.
FCI groep 1 Herdershonden en Veedrijvers. Duitse Herdershond Stokhaar. Duitse Herdershond Stokhaar. De Duitse Herdershond is in Duitsland eind 19e eeuw tot stand gekomen door het samenvoegen van uit verschillende streken afkomstige typen honden. Al deze typen honden waren werkzaam bij de schaapskuddes.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
Voor wie nog niet zoveel ervaring heeft met Duitse Herders en een fantastische huishond zoekt, die waaks is en er tevens niet vies van is om te werken, kan beter een Duitse Herder uit kynologische lijnen uitzoeken. Hierbij moet opgemerkt worden dat we hier juist op moeten passen dat er niet te veel driften uit de hond gefokt worden. Kenmerken Duitse Herder.
Duitse Herder Gelukkige Honden.
Er is echter wel een verschil tussen het zogenaamde werktype en showtype. Bij het laatste type wordt meer op uiterlijke kenmerken gelet, terwijl bij het werktype het enthousiasme voor activiteit benadrukt wordt. Dit komt tot uiting als een energieke, reactieve hond die veel lichamelijke en geestelijke uitdaging nodig heeft. Hierdoor is hij minder goed geschikt als huishond. Het showtype heeft hier aanzienlijk minder aanleg voor, ook al streeft de rasvereniging naar zo weinig mogelijk scheiding tussen deze twee varianten. Verzorging en gezondheid. De vacht van de Duitse Herder heeft gemiddelde aandacht nodig.
De Duitse Herder Doggo.nl.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Vom Oostweg Oud-Turnhout Houder van het Gouden Fokkersinsigne voor Duitse Herders.
Een echte mensenvriend waar je op kan vertrouwen. Een jaar nadat hij getrouwd is met Hilda, die eveneens een fervente Duitse Herder liefhebster is, haalt hij Anke vom Francohaus in huis, zijn eerste fokteef die aan de basis ligt van de ganse vom Oostweg-stamboom. Er wordt reeds dan al resoluut gekozen voor honden met een stamboom en een goede afstamming. Zo wordt ook de naam vom" OOSTweg" aangevraagd om alle volgelingen van Anke die vele jaren later geboren zullen worden te kenmerken.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders