Op zoek naar kennel duitse herder?

kennel duitse herder
ROCARZJA Over Ons.
Wij zijn beiden gepassioneerd door de Duitse Herder uit werklijnen. We hebben samen de kennel Rocarzja opgestard. We zijn heel actief in het IPO en proberen van daar uit een duitse herder te fokken met veel drift goeie gezondheid, maar die ook voldoed aan de standaard.
consumentenbond
kennel duitse herder.
duitse herder kennel limburg. mechelse herder vs duitse herder. oudduitse herder verschil duitse herder. duitse herder kennel wortel. kennel duitse herder. duitse herder kennel overijssel. kruising duitse herder mechelse herder. duitse herder kruising mechelse herder. duitse herder kennel zuid holland.
seo copywriting
kennel duitse herder
Op deze site vindt u alle informatie over onze kennel en onze honden. Onze eerste Duitse herder kwam bij ons in 1988. Sindsdien zijn we met Duitse herders in verschillende sportdisciplines actief geweest. In 2008 zijn we begonnen met Kennel Van de Gulderij en ons eerste nest.
hergroepering kredieten
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
VVDH Fokker Von Giliannes: Welkom. Ik ben Ria Gilis en woon in Geel. Deze plaats ligt in de Kempen. Ik ben een erkende kennel met HK 10104533 nummer en ook een BTW nr. BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden. Ik heb deze hond niet alleen omdat wij het een mooi ras vinden, maar zeker ook vanwege de werkcapaciteiten waar deze honden om bekend staan. Ze zijn ook lief en aanhankelijk. Het benutten van deze werkcapaciteiten doen we door middel van het beoefenen van hondensport. Lees meer over Ria Gilis. Tinne Neys heeft meegedaan aan de VVDH dagen dat door gingen in Bonheiden en speelde met haar hond Qliff Von Giliannes haar eerste wedstrijd en zij behaalde daar voor haar BOP: 88 punten.
hsg relatiegeschenken
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse Herder pups te koop. Duitse herders zijn onze passie. Al bijna 20 jaar kweken we combinaties, waarin we zelf geloven. Wij doen niet aan massaproductie, maar af en toe is er een nest nieuwe pups beschikbaar. Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud. Wij zorgen voor alle nodige inentingen, de elektronische microchip en het ontwormen. De pups verlaten de kennel met een schriftelijke garantie op de gezondheid en heupdisplasie.
buddha to buddha ring esther
Duitse Herder.
Kennel Pups Zo. Pups en Zo. Zoek op grootte. Zoek op ras. Welkom alle dagen! nu ma.25di.26, woe.27 en donderdag 28/02 van 10 uur tot 20 uur na kort afspraak richtuur aankomst op 0499/223925 of 00320497/308043. Open weekeind nu vrij.01 en zaterdag 02/03 van 10 uur tot 19 uur zondag 03/03 van 13 uur tot 18 uur welkom door gans onze puppy toonzaal! Amerikaanse cocker spaniel. Bull terrier klein blijvend. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Duitse herder kortharig.
herplaatsing honden
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Kennel; D'Blanco' PerroPastor heeft Oud Duitse Herder pupjes. 29 maart zijn bij ons Bailey 11 pupjes geboren 6 reutjes; 3 Beschikbaar. kleuren; zwart bruin/zwart grauw. Kennel; D'Blanco' PerroPastor heeft Oud Duitse Herder pupjes. 29 maart zijn bij ons Bailey 11.
offre référencement
Duitse herder kennel van de klepperstad Duitse herder kennel van de klepperstad.
Duitse herder kennel. Welkom op de site Van de Klepperstad. Onze kennel is gevestigd in Lutten in de provincie Overijssel. Van" de Klepperstad" richt zich op het fokken van gebruikshonden uit keurfok. Het houden van honden is voor ons een mooie hobby.
seo services
Het juiste hondenhok kiezen Petcomfort.
Hondenhok Deluxe type HD15L. Hondenhok Deluxe type HD20. S ilverline hondenhok type SH16-SL. Duitse Dog of Deense Dog. Classic hondenhok type SH16. Hondenhok Deluxe type HD20. S ilverline hondenhok type SH16-SL. Classic hondenhok type SH12. Hondenhok Deluxe type HD12 L.
Openbare groep Duitse herder pups uit keurfok Facebook.
Engelien van Wijk. We nemen nog enkele reserveringen aan. Nestje is gepland voor begin 2020. Hier nogmaals de regels. Duidelijk de hd en ed uitslagen vermelden. En africhting en keuring. Zouden de mensen waarvan de pups verkocht zijn hun berichten willen verwijderen? Zodat de pagina een beetje overzichtelijk blijft. Pamela Schipper heeft de beschrijving bijgewerkt. In deze groep mogen dekmeldingen, geboortemeldingen en Duitse herderpups alleen met FCI stamboom geplaatst worden. De ouderdieren dienen te zijn aangekeurd. Dus enkel Keurfok! Graag de namen van de ouders met HD en ED uitslagen vermelden. Indien de ouderdieren op andere zaken zijn getest verzoeken we je dat ook te vermelden. We verzoeken je je bericht te verwijderen als de pups verkocht zijn. Zo houden we deze pagina overzichtelijk. Er mogen alleen herplaatshonden jonger dan een jaar geplaatst worden. GEEN VERDERE RECLAME! Wilma-Olav Zauberwald heeft het type van deze groep gewijzigd in van Aangepast in Algemeen. Wilma-Olav Zauberwald heeft de naam van de groep Duitse herder pups met stamboom te koop aangeboden veranderd in Duitse herder pups uit keurfok.
Duitse Herderkennel Van de Y'Ancyhoeve.'
Klik hier voor meer info. Welkom op de website van Duitse Herder kennel Van de Y'Ancyhoeve. Laat u ons even toe om ons voor te stellen. De naam Van de Y'Ancyhoeve' is een samentrekking van ons beider voornamen Yves" en Nancy.
Hondenfokkers.
Marcel Marie-Jose' onMouseOuthttthis" di Monti Zieleano. duitse doggen van de bijenberg. Duitse doggen kennel van het dennenbos. Wij zijn lid van de NDDC en van de BDDC' onMouseOuthttthis" Duitse Doggen AMBAR VALIA. DUITSE HERDER KENNEL. Duitse herder forum. Von der Daelenberghutte.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders