Op zoek naar mechelse herder kennels?

mechelse herder kennels
www.valescashome.com.
Aangezien ik in het bezit ben van een zeer complete mechelse herder reu met stamboom, genaamd Hunther from Marraxplacewaarvan, ik denk dat hij een toegevoegde waarde kan zijn in hedendaagse mechelse herder lijnen, ging ik op zoek naar een mogelijkheid, om dit in de praktijk te brengen.
kelder
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Boxsprings
Het HondenForum Bekijk onderwerp Mechelse Herder.
Bij die van ons is er nooit meer mee gedaan dan wandelen en zwemmen, en oja, bankhangen Over het verschil in huis kan ik je niet veel vertellen. De mechels zitten in kennels. Dit is mijn ervaring hoor. Zijn geen feiten natuurlijk. Het zijn allebei machtig mooie rassen, dat is wél een feit! Ik schreef het elders al vandaag hier ergens. Ik heb 30 jaar geroepen dat ik nooit een mechel zou willen. Ze keken nooit zo schattig vond ik. Tot Leon zijn eerste werkhond hier kwam. Een mechelteefje van 7. Zij keek ook absoluut NIET lief naar vreemden. Maar toen leerde ik de andere kant kennen van de mechel. Dat ze voor eigen door het vuur gaan, en je vol aanbidding aan kunnen kijken. En nu was zij echt niet zo'n' schatje, want ze durfde ons ook gewoon te bijten als ze het niet zinde. Maar door haar ben ik wél de mechel gaan waarderen. Titel: Re: Mechelse Herder.
lenen
Mechelse herder kennel van Günther van Soest en Anya Perrée, best Malinois kennel from Holland!
Na 40 jaar intensief beoefenen van de KNPV discipline met verschillende Mechelse herders is het nu tijd geworden voor de eigen ideeën, om de ideale Mechelse herder te fokken. Gezondheid, natuurscherpte, moed, apporteer, buit en werkdrift zijn eigenschappen die genetisch al zijn vastgelegd.
seo specialist
De kennel Feuerbrigade.be.
Na enkele jaren was ik echter toe aan een nieuwe uitdaging en zo kwam ik in 2008 terecht in de africhtingssport. Mijn eerste hond die ik africhtte in het IPO-programma was een Mechelse herder, Haylie from Marraxplace. Ik trainde toen echter reeds op een VVDH Vereniging voor Duitse Herders kringgroep waardoor ik me meer en meer aangetrokken voelde tot de Duitse herder.
muziek live luisteren
Homepage.
In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw.
zilverenloop.be.
In de bosrijke omgeving van Kalmthout kabbelt het beekje de Zilveren Loop. Zo rustig als het beekje kabbelt, zo energiek zijn onze Mechelse herders. Echte werkhonden waarbij karakter voorop staat. Van de Zilveren Loop. Trouw, waaks, levendig, krachtig en sociaal, typische eigenschappen van de Mechelse herder.
Mechelse Herder Kennels.
Overzicht Mechelse kennels. Er zijn geen Mechelse kennels aangemeld. Op de pagina De NVBH Fokker zijn onder" Mogelijke kennelvermeldingen" enkele wijzigingen doorgevoerd.: Kennelnaam met adresgegevens, link naar eigen website en vermelding e-mailadres. Foto's' met advertentie en adresgegevens en link naar eigen website.
LOUP TCHECOSLOVAQUE.
Het zijn geen uitstekende" werkers" als je ze vergelijkt met andere rassen zoals bijvoorbeeld een Mechelse herder. Een wolfhond kan wel werken en zelfs werkexamens halen als je hem goed traint. Het is belangrijk om creatief te zijn en hem te blijven motiveren om dingen te doen.
Home.
Welkom op de website van de Mechelse Herder kennel The" Black Shadows" HK10705843 Wij fokken al enkele jaren met mechelse herders. Onze naam heeft meer een bekendheid in het Antwerpse Merksem daar was ook het ontstaan van onze kennel, maar omdat wij meer ruimte en rust wilden hebben we de juiste plek gevonden in LanklaarDilsen-Stokkemin de prov Limburg nabij Genk en Maasmechelen.
Mechelaar Joefarm Roe Elgos Nelton Urosh.
In onze kennel kunt u terecht voor pups met een uitstekende stamboom. Toen Joe met zijn eerste Mechelse herder in de ringsport begon, was hij al snel gebeten door het ras. Hij behaalde uitzonderlijk goede resultaten met zijn hond Joe.
Of the Loving Dols.
Voor onze Mechelse herders proberen wij om te fokken in een lijn van werkhonden en goede waakhonden of africhting voor pakwerk, politiehond. De andere lijn van Mechelse herders is een trouwe familiehond met een zacht karakter, maar wel als waker.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders