Meer resultaten voor puppies duitse herder

puppies duitse herder
Duitse Herder Pups te koop met stamboom.
Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Een Duitse Herder pup uit KEURFOK? Wij hebben momenteel Duitse Herder Puppies beschikbaar. Duitse Herder Puppies. Website en design Duitse Herder Kennel Overijssel / Drenthe: voordelig-online.nl Aan het werk met je Duitse Herder?
UpgradeBOOST
Hoe lang mag mijn pup wandelen? Dierenartsenpraktijk Ypenburg en Nootdorp.
Als de ene pup veel groter is dan de andere, kunnen door onhandige bewegingen in het wilde spel, soms blessures ontstaan. Het is verstandiger om de pup te laten spelen met een sociale, niet te drukke, volwassen hond. Zo leert de pup zich sociaal te gedragen, met minder kans op ongelukken.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008295/SEO%20SEM.aspx
Vind duitse herder pups op Marktplaats.nl.
Duitse herder pups. Duitse Herder pups. Mooie duitse herder pups. Goede waakse ouders. Op de laatste foto staat de moeder van de puppies afgebeeld. Ik zoek een Duitse herder pup. Ik zoek een duitse herder pup. Prachtige zwarte Duitse Herder pups!
Ranking
Duitse herder kennel van het Poerrumshof.
en like ons even als je er toch bent! Duitse herder kennel van het poerrumshof. Good old Jari van het Poerrumshof ter dekking aangeboden. Zaterdag 3 oktober 2015 Keuring PHI in Ruurlo. Filmpje van Jari van het Poerrumshof maart 2015 stokstellen. Nieuw item KNPV Poerrumshofhonden toegevoegd. Bezoek Leerlingen Groenhorst Barneveld. Jari is weer in training. Locatiecontrole Raad van Beheer. Chippen pups 12 september. Olivia is verkocht. Theo met Jari 2e plaats wedstrijd Didam. 16 en 17 augustus KNPV Duitse Herdershonden weekend in Didam. Het gaat goed met de pups van Hiska. Nola is inmiddels verkocht. 3 puppies overleden. Zaterdag 26 juli pups Hiska geboren. Pups van Kaya zijn allemaal verkocht.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 26 december 2018 1410: Bree. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop, voor meer info bel naar 0496608379.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
Duitse Herder pups met stamboom Kennel van de Hogemeentocht, Rumst.
Uw vertrouwde adres voor Duitse Herder pups met stamboom. In een rustige, landelijke omgeving fokken wij als hobby Duitse Herders voor gezin, sport en bewaking. Wij trachten te fokken naar Duitse Herders die hun naam waardig zijn. Onze Duitse Herdershonden komen voort uit geselecteerde bloedlijnen, waardoor inteelt wordt voorkomen.
Duitse Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder?
De pagina Duitse" Herder wil je een Duitse herder kopen, opvoeden of alles weten over het temperament van de Duitse Herder." heeft een gemiddelde waardering van 5 gebaseerd op 1 beoordelingen. Betrouwbare puppy fokkers. Puppy training / puppy opvoeden. Puppy leren wandelen aan de lijn. Nestje puppies fokken.
Oud-Duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups.
Oud duitse herdershonden vom Möhnesee vom schwarzen Traum Pups. De" Oud duitse herdershond vertegenwoordigt de koningsklasse onder de Duitse herdershonden." citaat van Peter Rieger, koper van pups uit de A-worp vom schwarzen Traum. Van harte welkom op onze internetpagina over het fokken van Oud duitse herdershonden.
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om in de breedste zin van het woord als werkhond te fungeren. Om een goede gezelschapshond an een Duitse Herder te hebben, moeten ze goed worden gesocialiseerd. Ze hebben veel behoefte aan geestelijke en lichamelijke stimulans.
Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups Oudduitse herder kennel Voorhorsthoeve Oudduitse herder kennel Fokker van pups.
Op deze website vindt u alle informatie over ons, de honden en hun geschiedenis, maar ook nesten en puppies worden geplaatst! Inmiddels lopen er. De Voorhorsthoeve is een erkende kennel en beschikt over het certificaat van de LSOHV. Tevens beschikt onze oudduitse herder Alyssa over een fokcertificaat en is nu met pensioen na 4 nesten vinden wij het welletjes Cayla-Indy heeft ook een fokcertificaat.
oud duitse herder kennel pup puppies teef reu drachtig.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders