Op zoek naar wolfsgrauwe duitse herder pups te koop?

wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
leasen
Duitse herder Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere male. 15 mei 2018 1436: Zonhoven. duitse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
speelautomaat
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
De pups zullen het nest verlaten rond 16/08/2018. Achter de namen van de ouderdieren worden extra gegevens geplaatst. Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
persoonlijke lening
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
De vader en moeder van de pups zijn beiden bi. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige Duitse herder pups met rechte rug. Bij ons op. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige Duitse herder pups met rechte rug. Bij ons op de boerderij zijn een nestje half-en langharige Duitse herde. Wolfsgrauwe Duitse Herder pups.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups. Wij hebben een prachtig nestje duitse herder pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 14 mei 2018 1111: Zonhoven. Prachtige Duitse herderpups op boerderij particulier.
Duitse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse herder te koop 10 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder, halflangharig, raszuiver. Duitse herder pups. Duitse herder, europees paspoort, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse herder pups.
Vind duitse herder pups in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Raszuivere half-langharige Duitse herder pups met rechte rug. Te koop prachtigeraszuiverehalf-en, langharige duitse herder pups met rechte rug. Bij ons op de boerderij zijn een nestje half-en langharige duitse herderpups geboren. De pups mogen vanaf vandaag het nest verlaten. De vader en moeder van de pups zijn beiden bij ons aanwezig op de boerderij. Duitse herder pup reu. Voor deze lieve rakker zijn wij nog op zoek naar een lief baasje. Wij hebben hem de naam arco gegeven en het is een hele lieve, sociale pup. Vader is fernando von juvenisty en moeder is femke tasja von haus tiwo ouders zijn beide hd / ed vrij. Arco is ontwormd, ingeënt en nagekeken door de dierenarts, hij. Wolfsgrauwe Duitse Herder pups.
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De langharige Duitse herder werd voor het eerst voorgesteld in Hanover in 1882, en de kortharige variëteit werd eerst voorgesteld in Berlijn in 1889. Informatie over de Duitse Herder. Duitse Herder pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje over de duitse herder pups.
Duitse herders te koop Kennel van de Hogemeentocht, Rumst Pups.
Duitse Herderpups die onze kennel verlaten, zijn minimaal 7 weken oud. Wij zorgen voor alle nodige inentingen, de elektronische microchip en het ontwormen. De pups verlaten de kennel met een schriftelijke garantie op de gezondheid en heupdisplasie. Momenteel zijn er nog enkele zeer mooie pups beschikbaar!

Contacteer ons

+  kenmerken duitse herder
+  mechelse herder kennel
+  wolfsgrauwe duitse herder pups te koop
+  mechelse herder kennels
+  pup mechelse herder
+  kennel duitse herder
+  duitse herder pup kopen
+  puppies duitse herder
+  puppy mechelse herder
+  fokker duitse herder
+  hondenkennel lummen
+  duitse herder pup kopen met stamboom
+  erkende fokkers duitse herders