Meer resultaten voor mechelse herder fokker

mechelse herder fokker
Mechelse Herder kennel van de Utadreef.
Mechelse Herder Kennel van de Utadreef. Al mijn honden zijn geselecteerd uit de beste bloedlijnen naar stabiel karakter en werkcapaciteiten. Al le Belgische honden zijn DNA getest en hebben een Sint-Hubertus stamboom. Voor volgende combinatie pups 2018 gelieve te mailen naar: geert_ver@hotmail.com.
Mechelse Herder Kennels.
Kennel Van" de Indie's' Hoeve." Kennel Van" de Rachelplace." Eigenaars: Jan en Bregina Becker. Pups uit werkhondenlijnen. Kimwierde 417, 1353 EX Almere. Eigenaars: Chris en Yvonne Polhout. Fokken alleen met werklijnen vanuit Perle de Tourbière. Soesterweg 30, 3812 BA Amersfoort. Mechelse Herders Van" Goeden Huize."
Mechelse herder te koop Honden Koopjeskrant.be.
Vakantie Vrije Tijd. Plaats een zoekertje. Account zoekertjes beheren. Nieuw zoekertje plaatsen. Zoek je: van tot. in in een straal van. rubriek alle rubrieken. fietsen en toebehoren. vakantie vrije tijd. Verfijn je zoekopdracht. Mechelse herder te koop 2 zoekertjes. Toon op kaart. Mechelse herder pups. Mechelse herder, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, raszuiver.
Vind mechelse herder pups op Marktplaats.nl.
Zeer knappe herder pups Mechelse X Duitse herder. Lieve leergierige pups. Nog 3 teefjes over. Ze groeien op in een gezin met kinderen dus zijn erg sociaal. De moeder is een kruising duitse x mechelse herder en de vader en sportieve, stoere duitse herder. De vader is ipo3 en aangekeurd voor levensduur door de rasvereniging, hd en ed vrijofficieel. Friese stabij X Mechelse herder pups. Puppies zijn geboren op 14 mei 2019, 7 teefjes, 2 reutjes ras moeder: mechelse herder ras vader: friese stabij puppies zijn opgegroeid op boerderij, gewend aan andere huisdieren puppies worden ontwormd, ingeënt en gechipt, in bezit van paspoort tel.nr. 06 123 515 80. Friese stabij X Mechelse herder pups. Puppies zijn geboren op 14 mei 2019, 7 teefjes, 2 reutjes ras moeder: mechelse herder ras vader: friese stabij puppies zijn opgegroeid op boerderij, gewend aan andere huisdieren puppies worden ontwormd, ingeënt en gechipt, in bezit van paspoort tel.nr. 06 123 515 80. Mechelse Herder pups te koop.
Mechelaars van Vulpen.
Mechelse herder pups gefokt op karakter en gezondheid. 21 september 2020 zijn er 12 pups geboren, 4 reuen en 8 teven. Op onze site zit een Copyright. Indien u gegevens en/of foto's' van onze site wil gebruiken stellen wij het op prijs hiervan op de hoogte gebracht te worden.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden. Leuke pups moeder mechelsche herder en vader is een Duitse herder groeien op met andere honden en katten en in huiselijke kring mogen in het weekend van 2. 20 juni 2019. 20 juni 2019. Mooie Mechelse herder pups.
Mechelaar Joefarm Roe Elgos Nelton Urosh.
Toen Joe met zijn eerste Mechelse herder in de ringsport begon, was hij al snel gebeten door het ras. Hij behaalde uitzonderlijk goede resultaten met zijn hond Joe. Het duurde dus niet lang voor er vraag was naar nakomelingen van de Mechelaar Joe. Al snel was het eerste nestje er. Vanwege de goede resultaten en het sterke temperament van de pups, bleef de vraag groter worden. En dit groeide uit tot de kennel van Joefarm. Roe van Joefarm nam deel aan wedstrijden in Belgische ring en Mondioring tegelijkertijd, met hele hoge resultaten. Hij won veel van deze wedstrijden, deels door zijn altijd volle beet. De beet van Roe was een van zijn grote kenmerken. Hij werd twee maal geselecteerd voor de Belgische Ring kampioenschappen waar hij 2e eindigde en drie maal voor de WK Mondioring eindigde 4e. Als dekreu is hij wereldgekend, velen van zijn nakomelingen zijn succesvol geweest in hun opleiding zowel in de hondensport als in het diensthondenwezen. Toen we de kans kregen om Elgos du chemin des plaines te kopen, lieten we die kans niet aan ons voorbij gaan.
Home.
Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders. Kennel Mechelse Herders Tervuerense Herders van de Vaardekenshoeve. Dag iedereen, Mijn naam is Stijn Van Hamme. Al van in mijn jeugd heb ik een passie voor honden. Het temperament, de werkwilligheid, en het voorkomen van de Belgische herder in het speciaal de Mechelaar bracht me onmiddellijk van mijn stuk. In 2005 kocht ik mijn eerste Mechelaar teef aan die mee aan de oorsprong van mijn kennel lag, die ik in 2006 startte onder de naam van de Vaardekenshoeve. Vandaag de dag kies ik ervoor om dit ras te fokken, te trainen en te showen.
Van het Berkenmeer Negundor, mechelaars, malinois, werkhonden, mechelaar, werklijnen, riesenschnauzers, pup, pups, puppy, puppy's, chiot, chiots, welp, welpen, riesen, schnauzer, schnauzers, duitse herder, duitse herders, german shepherd, berger allemand,
Marc was verschillende malen deelnemer aan de Wereldkampioenschappen FCI en FMBB met onze eigen fok Negundor Cobe, in 1996 won hij de Grote Prijs van België met zijn Duitse Herder Feherretid Harrie en in 2009 won hij deze titel met Negundor Cobe, Jeannine won ditzelfde jaar met Negundor Cobe het Kampioenschap Belgische Herders. Onze kleindochter Noa vergezelt ons reeds jaren naar de werldkampioenschappen en kan reeds aardig overweg met onze honden. Zeker willen we onze vriend Fred Fitzgerald bedanken, maar op de eerste plaats willen we zeker onze jarenlange pakwerker Marc Adriaens bedanken voor zijn werk, we willen onze huidige pakwerkers Mario Geerts Matty Berghuis reeds bedanken voor het werk dat ze nu leveren. Ikzelf blijf proberen sterke gezonde honden te fokken, Noa en Marc gaan zich ook bezighouden met Duitse Herders, de naam Van het Berkenmeer blijft behouden bij de Mechelaar en Negundor voor de fok van de Dwergschnauzer.
Mechelse Herderkennel Van" het Haagse Bloed.
Welkom op de site van Mechelse Herder Kennel Van t Haagse Bloed. Zoekt u een sporthond, dan hebben wij van tijd tot tijd Mechelse Herder pups uit zorgvuldig geselecteerde bloedlijnen. Gefokt wordt op werklust, snelheid en sociaal karakter. Hummer van t Haagse Bloed bij sponsor Zegwaard Van t Haagse bloed houdt ook de honden in conditie door deze voedingssupplementen.
over ons.
Dit was zo goed bevallen en kocht er een 2 e hond bij, dit was ook weer en kruising Mechelse Herder. Er was toen een regel dat men maar één kruising Mechelse Herder voor mocht brengen bij de NBG. In 1993 heb ik toen mijn eerste raszuivere Mechelse Herder met stamboom aangekocht genaamd Aaron van t Eckartdal.
Mechelse herder pups verwacht flockonderwerp.
Dankzij mijn lieve paps is mijn mooie hond Angel mechelse herder gedekt door een reu Kay oowk een mechelse herder dit was niet geplant maar vin het nu het zo is stiekum toch wel leuwk. ik heb alleen nog foto's' van Angel.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop