Meer resultaten voor duitse dog

duitse dog
dog - Lees meer over probleemoplossing in WordPress.
Duitse Dog Honden Page.
Toen deze deense dog in Duitsland geïmporteerd werd, begonnen de duitsers deze hond te perfectioneren door de dog te kruisen met windhonden waardoor het type minder plomp en eleganter werd. Zij kwamen tot een standaardtype en veranderden de naam in duitse dog.
internetoplichting check
Deense dog op wandel in dakgoot in Sint-Niklaas Bizar HLN.
Wist je dat niet op voorhand dat een Deense dog niet op een studio thuishoort. Duitse Doggen, zoals Nadia Mampaey terecht verbeterde, kunnen zoals de meeste honden wél gehouden worden in een flat. De grootte speelt hierin geen rol, wél het ras.
sea marketing
Duitse Dog Lees meer over dit vriendelijke hondenras zooplus magazine.
Natuurlijk, de Duitse Doggen lijken intimiderend vanwege hun grootte, maar wanneer je een Duitse Dog leert kennen, kom je erachter dat hij door zijn vriendelijke, goedmoedige en intelligente aard snel nieuwe vrienden maakt. Hierdoor zul je ook zeker veel leuke en enthousiaste reacties horen over jouw Duitse Dog.
melkglas
Home.
Welkom op de website van Duitse Doggen Von Ri-Taschi. Wij zijn een familiekennel die reeds decenia met passie en veel liefde Duitse Doggen fokt. We hebben max. 2 keer per jaar een nestje waar zachtaardigheid, gezondheid en schoonheid voorop staan.
seo details
licg.nl Duitse Dog.
De Duitse Dog is waaks en zal zijn territorium beschermen, Dat kan soms leiden tot ongewenst blaffen naar voorbijgangers. Als kennelhond is de Duitse Dog echter totaal ongeschikt: hij is te graag bij zijn mensen en houdt bovendien niet van kou.
pc
NDDC Uw Duitse Dog.
Uw Duitse Dog. Als u kiest voor een dog heeft dat verregaande consequenties. Met een Duitse Dog haalt u een imposante verschijning in huis, die kracht weet te combineren met elegantie en waakzaamheid met een uitermate vriendelijk en aanhankelijk karaker.
kbc
Duitse Dog.
Daarnaast heeft u aan een duitse dog een goede waakhond. Vergeet niet dat oorspronkelijk de duitse dog werd ingezet voor de jacht, het is dus een hond die van buiten en beweging houdt hou daarmee rekening dat de hond voldoende beweging krijgt.
digital marketing agentur münchen
Duitse Dog: uitgebreide beschrijving van het ras Duitse of Deense Dog Tipaw.
De Duitse Dog was vroeger dus een jachthond op groter wild, maar nu ondergebracht als waak en gezinshond. Classificatie volgens de Fédération Cynologique Internationale FCI De Duitse Dog behoort tot de tweede groep in het FCI-klassement: rassen van het Pinscher, Schnauzer, Mollosser Dogtype en Zwitserse Sennenhonden.
seo rennes
Deense Deense dog Dog, of Duitse Duitse Dog Dog pups. Woefkesranch.
Hoogte en gewicht van de Deense/Duitse dog. Hoogte: Reu: 76-86 cm, Teef: 71-81 cm. Gewicht: Reu: 54-90 kg, Teef: 45-59 kg. Levensomstandigheden van de Deense/Duitse dog. Regelmatig wat lichaamsbeweging is vereist. De Duitse/Deense Dog past zich echter aan uw huis en tuinafmetingen aan, mits hij ruim de gelegenheid krijgt om te bewegen! Het is vrij inactief binnen. Levensverwachting van de Deense/Duitse dog. 10 tot 12 jaar. Verzorging van de Deense/Duitse dog. De vacht is gemakkelijk te verzorgen. Kam met varkensharen borstel, rubberen handschoen of fijne kam. Alleen wanneer echt noodzakelijk een bad met shampoo. Wassen je Deense dog zo weinig mogelijk. Wel met een vochtige doek over de vacht gaan. Kijk regelmatig de orgen en oren na reinig ze. Indien nodig de nagels knippen. Oorsprong van de Deense/Duitse dog. Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyrirs grote vechthonden. Men beschouwt ze als voorouders van de Duitse dog, de Engelse bulldog, de mastiff en de Bordeaux dog.
seo specialist
deense dog Libelle Mama Zappy Forum.
RE: deense dog. Bericht door joke 30 nov 2007, 1124.: onze deense dog basil, kwijlt ook zelden, enkel als hij juist gedronken heeft. RE: deense dog. Bericht door Veronique 30 nov 2007, 1136.: Ik wil even melden dat een deense dog niet bestaat, de officiële naam is Duitse Dog.
matras goedkoop kopen
Duitse Dog, Duitse Doggen, Deense Dog, Deense Doggen, Great Dane, Great Danes, fokker, fokkers, kennel, kennels, puppy, puppy's, pup, pups, puppie, puppies, fokkerij, fokkerijen, kweker, kwekers, hond
DUITSE DOG PUPS. Hieronder vindt u kennels terug waar momenteel Duitse Dog puppy's' beschikbaar zijn. 13 puppy's' 2 gele reuen 5 gestroomde reuen 2 gele teven 4 gestroomde teven geboren op 22 mei 2018 nog 5 reutjes 3 teefjes beschikbaar.
snel geld lenen zonder bkr check
HET RAS DUITSE DOG www.vonhofstad.be.
Reeds 4000 jaar geleden hadden de Assyriërs grote, kort behaarde vechthonden, die men als voorouders van de Duitse dog, de Engelse buldog, de mastiff en de Bordeauxdog mag aanzien. Dat deze honden van de langharige Tibetaanse dog afstammen, die grote gelijkenissen vertoont, kan enkel vermoed worden.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop