Meer resultaten voor duitse dog

duitse dog
Duitse dog.
Deze grote hond stamt af van de vroegere vechthonden. De voorouders van de Duitse Dog waren uit Denemarken afkomstige doggen. Twee van die doggen waren de Ulmer Dog en de plompe Deense Dog. Sommige landen gebruiken nog steeds deze naam.
deense dog pups
Hondenvrienden.be Duitse dog.
Enne, eens een duitse dog, altijd een duitse dog. De Duitse dog. Reactie 19 Gepost op: juli 24, 2006, 153735.: Vandaag is onze Duitse Dog Falcor 4 maanden oud geworden, en wonder boven wonder, hij houdt dus wel van zwemmen!
best-demenagements.fr
Duitse Dog Informatie over hondenrassen Hill's' Pet.
Duitse Doggen worden gezien als makkelijk te trainen, maar sommige Duitse Dog liefhebbers zeggen dat bepaalde exemplaren koppige leerlingen kunnen zijn. Iedereen die een Duitse Dog wil, moet bereid zijn om in de behoeften van een hond van deze omvang te voorzien.
lenen
Home.
Welkom op de website van Duitse Doggen Von Ri-Taschi. Wij zijn een familiekennel die reeds decenia met passie en veel liefde Duitse Doggen fokt. We hebben max. 2 keer per jaar een nestje waar zachtaardigheid, gezondheid en schoonheid voorop staan.
Duitse dog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse dog pups. Duitse dog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, ontwormd, raszuiver. Duitse dog teef pups. Duitse dog, teef, halflangharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. 950 Hofstade Bt. Duitse dog teef pups.
Louis Duitse Dog Pets.be.
Louis Duitse Dog. 1 jaar 8 maanden. Ingestuurd 1 jaar 8 maanden geleden door liefenleed. Mijn naam is Louis een Deense Dog of Duitse dog die geboren is op 22 juni 2015. ik ben een fiere gecastreerde reu die bijna 14 maand oud is dus.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
Duitse dog pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie duitse dog dekreu staat ook ter beschikking om and. 15 mei 2018 1654: Diest. duitse dog pups blauw. Mooie duitse dog pups blauw te koop.
ROYAL CANIN Duitse Dog.
eiwitten en specifieke vezels die bijdragen aan een gunstige darmflora. De vorm, textuur, samenstelling en het formaat van de brok zijn aangepast aan de Duitse Dog: de brok zorgt ervoor dat de snelheid van de voedselinname wordt vermindert en stimuleert het kauwen.
Deense Dog, Duitse Dog pups.
Men beschouwt ze als voorouders van de Duitse dog, de Engelse bulldog, de mastiff en de Bordeaux dog. Dat ze van de Tibetaanse dog afstammen, die grote gelijkenissen vertoond, kunnen we enkel vermoeden. Op oude Griekse munten die dateren van 36 V.CHR.
Duitse dog Hondencentrum.
De Duitse dog is zeker trouw aan zijn baas en zijn gezin, hij is tenslotte onomkoopbaar. Een Duitse Dog is ook moeilijk boos te krijgen. Een Duitse Dog kan ook wel een uitstekende waakhond zijn, ook al blaft hij niet veel.
Introductie Duitse doggen Van t groot gestalte.
Voor die tijd werden deze honden ulmer doggen, tijgerdoggen of beter bekend Deense doggen genoemd. Tot vandaag de dag heet het ras in Engeland ook nog steeds great dane. Karaktereigenschappen van de Duitse Dog. Eens een dog, altijd een dog!
Deense dog op wandel in dakgoot in Sint-Niklaas Bizar HLN.
Wist je dat niet op voorhand dat een Deense dog niet op een studio thuishoort. Duitse Doggen, zoals Nadia Mampaey terecht verbeterde, kunnen zoals de meeste honden wél gehouden worden in een flat. De grootte speelt hierin geen rol, wél het ras.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop