Meer resultaten voor duitse herder karakter

duitse herder karakter
Vankiefbos Duitse Herders.
Wat wij dan ook samen onder andere gemeen hebben, is onze grote passie voor herdershondenmet, name de Duitse herder. Onze honden worden getraind in verschillende disciplines en wij verwachten van onze herdershonden dan ook gezonde, goede werkdriften, temperament, moed en een sociaal, stabiel karakter.
check backlinks
Duitse Herder Gelukkige Honden.
Bij teefjes is dit tussen de 22 en 32 kilo. De Duitse Herder wordt doorgaans tussen de 9 en 13 jaar oud. Karaktereigenschappen van de Duitse Herder. De rasvereniging geeft zenuwvast en zelfverzekerd als belangrijke karakterpijlers voor de Duitse Herder.
energieleveranciers goedkoopste
Duitse herder OHs Domestic Dog Forum OHs Domestic Dog vzw.
Dit door grote wil om te werken will to please voor de baas. De showlijnen zijn meer geschikt voor de beginnende eigenaar om mee te werken wegens het zachtere karakter. De Duitse herder kan prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
Boxsprings
De Duitse Herder.
Ras: Duitse Herder. F.C.I.-klassificatie: groep 1 herders en veedrijvershonden sectie 1 herdershonden met werkproef. Gebruik: veelzijdige gebruiks, herders en dienstgebruikshond. Leeftijd: 12-13 Jaar. De Duitse Herdershond is van origine een herdershond voor het hoeden van schapen. Nog steeds vinden in Duitsland jaarlijks kampioenschappen voor hoedende Duitse Herdershonden plaats. Het motto van Von Stephanitz, de oprichter van de Verein für Deutsche Schäferhunde 1899 was: geschiktheid voor het werk is het enige criterium voor schoonheid. Met dit kynologische concept, dat voortbouwde op de werkeigenschappen, van het ras, legde hij de basis voor het meest geliefde ras ter wereld. De Duitse Herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 cm, bij teven 55 tot 60 cm. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. De Duitse herdershond moet in zijn karakter beeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn.
houten bijgebouwen
Duitser Herdershond.
Een paar voorbeelden; extreme focus op het selecteren van honden die voldoen aan de rasstandaard waardoor het karakter ondergeschikt werd, sterke scheiding tussen zeer scherpe, nerveuze werkhonden en showhonden, werkhonden die in onbekwame gezinssituaties, terechtkwamen, een bovennatuurlijke tv-hond Commissaris Rex etc. Gelukkig zijn er verenigingen die het respect voor de gezondheid van de oorspronkelijke Duitse Herder hebben teruggevonden en zetten zich er hard voor in om deze alleskunner weer de hond te laten zijn waar hij ooit voor is bedoeld.
verwarming installateur
Duitseherder Honden 2dehands.be.
Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. 29 april 2019 1118: Zonnebeke. Langharige Duitse Herder pups te koop Ouders zijn aanwezig. Ontzettend mooie Duitse Herder pups te koop.
garagepoorten
Duitse herder Vlaamse catalogus.
Er is geen veelzijdiger werk-hondenras dan de Duitse herder. Een goed reukvermogen, bovenmatige intelligentie, een snel reactievermogen, een grote will to please en een hoge opmerkzaamheid: eigenschappen die de Duitse herder van nature bezit. Over het algemeen is hij evenwichtig en goedaardig van karakter.
fortis
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
In die tijd worden ook in Nederland honden uit Duitsland en Canada geïmporteerd. Tot zover de geschiedenis die als het ware parallel loopt aan die van de Duitse herder. Wat karakter betreft verschilt de witte herder wel van de Duitse herder.
versterkers vergelijken
Informatie over de Duitse Herdershond Duitse herders Overijssel.
Door de grote en open oren is de Duitse Herdershond ook vatbaar voor oorontsteking. Het laatste nieuws. Informatie over de Duitse Herdershond. Meest recente berichten. Pups 5 weken oud de eerste zijn uitgezocht. Duitse herder kennel. Unter" die Buche." de Bruijnstraat 57.
akoestische isolatie binnenmuur
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.
pedelec
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
hergroeperen leningen
von Arjakjo en Renix Haus Duitse Herderkennel von Arjakjo.
Tientallen jaren ervaring met het fokken, opvoeden en africhten van Duitse Herders staan borg voor de kwaliteit van de honden van Arjakjo en Renix Haus. Wij hebben als doel om zo gezond mogelijke Duitse Herders te fokken die een heel goed karakter hebben en er ook nog eens heel mooi uitzien ook.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop