Resultaten voor duitse herder karakter

duitse herder karakter
Duitse herder Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
Ook zal een goede fokker kijken naar wat jullie met deze hond willen gaan doen en daar het karakter op uitzoeken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat deze fokkers bij de standaard Duitse herder lastig te vinden zijn. Daarom zou ik je eerder een langhaar aanraden.
The White Wolves De Zwitserse Witte Herdershond kwekerij Pups te koop.
Hij wordt evenals de Duitse herder opgeleid tot blindengeleidehond. En wat blijkt bovendien? Onze specifieke manier van kweken in de vrije, weidse natuur, in roedel en familieverband, met in het begin alleen de vertrouwde geluiden en geuren van de moeder en het nest en later het steeds verder en verder op verkenning gaan met mamalief en broertjes en zusjes, en nòg later ook het vrije stoeien en lopen met al de andere honden het geeft onze puppies een groot zelfvertrouwen, waar geen plaats is voor angst en onzekerheid. Dit drukt zich uit in een evenwichtige hond die goed in zijn vel zit, vriendelijk en aanhankelijk is, maar toch ook snel zelfstandig. Op 8 weken tijd zijn onze puppies uitgegroeid tot sterke, gezonde hondjes met een uitzonderlijk goed karakter.
Duitse Herder Honden.be.
Het karakter van de werklijn is vaak iets pittiger dan de showlijn, maar beide zijn ook geschikt als huishond. Grootte: 55 65 cm. Gewicht: 22 40 kg. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. Vereniging van Fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. De Duitse Herdershond is een afsplitsing van de herdershond. Op 22 April 1899 werd er één hond in Duitsland aangewezen als dé eerste Duitse Herder. De hond lag aan de basis van het ras en de standaard die daaruit voortvloeide. De hond, genaamd Hector Linksrhein, werd gekocht door de Duitse officier Rittmeister Max von Stephanitz. De hond kreeg een andere naam, Horand von Grafrath en werd in de registers geregistreerd als eerste Duitse Herder. Horand, die als stamvader van het ras gezien wordt was grauw van kleur en had een wolfachtig uiterlijk. Zijn karakter was kalm, trots en trouw. Door de jaren heen is de rasstandaard uitgebreid en nog meer gespecificeerd. De Duitse Herder is tegenwoordig een zeer populaire hond die voor veel verschillende doeleinden wordt gehouden. De Duitse Herder is in zijn karakter zeer veelzijdig. De hond is moedig, stijdlustig en waaks, maar ook zachtaardig, voorzichtig en uitstekend geschikt om te houden bij kleine kinderen.
Duitse herder pyodermie Causus.
Operaties op katten. Duitse herder pyodermie. De oorzaak van deze aandoening in de Engelse literatuur German Shepherd dog Pyoderma GSP genaamd is nog steeds onduidelijk. De aandoening wordt zeer waarschijnlijk autosomaal recessief overgedragen dus een erfelijk karakter. Daarnaast spelen andere factoren zoals pulicosis, een vlooienallergie of een allergische dermatitis een predisponerende rol.
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over zijn" er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
Duitse herder OHs Domestic Dog Forum OHs Domestic Dog vzw.
Dit door grote wil om te werken will to please voor de baas. De showlijnen zijn meer geschikt voor de beginnende eigenaar om mee te werken wegens het zachtere karakter. De Duitse herder kan prima overweg met soortgenoten, andere dieren en kinderen.
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
Deze plaats ligt in de Kempen. Ik ben een erkende kennel met HK 10104533 nummer en ook een BTW nr. BE.0839.329.716 Bij iedere verkoop krijg de koper een factuur mee waar alle gegevens op staan. Mijn voorkeur gaat uit naar werken met Duitse Herdershonden. Ik heb deze hond niet alleen omdat wij het een mooi ras vinden, maar zeker ook vanwege de werkcapaciteiten waar deze honden om bekend staan. Ze zijn ook lief en aanhankelijk. Het benutten van deze werkcapaciteiten doen we door middel van het beoefenen van hondensport. Lees meer over Ria Gilis. Tinne Neys heeft meegedaan aan de VVDH dagen dat door gingen in Bonheiden en speelde met haar hond Qliff Von Giliannes haar eerste wedstrijd en zij behaalde daar voor haar BOP: 88 punten. Zeer goed gedaan doe zo verder proficiat. Ook Ria Gilis Heeft met haar Hond Queena Von der Schiffslage deel genomen aan de wedstrijd dat door ging te Turnhout en daar is ze geslaagd voor de BH proef proficiat en doe zo verder.
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
Hij heeft staande oren van middelmatige grootte die spits uitlopen, die rechtop en gelijkgericht gedragen worden en met de oorschelp naar voren gericht zijn. De vacht van een Duitse Herder is zwart met een roodbruine, bruine, gele tot helgrauwe aftekening, eenkleurig zwart en grauw, bij grauw donker gewolkt, met een zwart zadel en masker. Onopvallende, kleine witte borstvlekken zijn toegelaten. De Duitse Herder beschikt over een dubbele vacht met onderwol, die licht grauw van kleur is. De bovenvacht is dicht, hard en vast aanliggend. Aan de kop, aan de voorzijde van de ledematen, op de benen en de tenen is het haar kort.
Rasstandaard Duitse VVDH. Herder: Rasstandaard.
langhaar lang, zacht dekhaar zonder onderwol, meestal met een scheiding midden op de rug, pluimen aan de oren en poten en aan de staart. Bedankt, bevestig je inschrijving via e-mail. inschrijven voor nieuwsbrief. 2009 2019: VVDH.BE Privacy Realisatie: KMOwebdiensten.be. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Home Duitse Herder Rasstandaard. Rasstandaard Duitse Herder. Rasstandaard met ingang van 1 januari 2010. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed bespierd, de knoken droog en totaalstructuur vast. Belangrijke verhoudingen in maat. De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 centimeter, bij teven 55 tot 60 centimeter. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden.
De Zwitserse Witte Herder.
Het grote karakterverschil tussen de Witte Herder en zijn voorvader de Duitse Herder is waarschijnlijk dat de laatstgenoemde harder is. De Witte Herder heeft een zachter karakter. Herdereigen is wel dat hij ontzettend baasgericht is en over een grote will to please beschikt.
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
In die tijd worden ook in Nederland honden uit Duitsland en Canada geïmporteerd. Tot zover de geschiedenis die als het ware parallel loopt aan die van de Duitse herder. Wat karakter betreft verschilt de witte herder wel van de Duitse herder.
Informatie over de Duitse Herdershond Duitse herders Overijssel.
Door de grote en open oren is de Duitse Herdershond ook vatbaar voor oorontsteking. Het laatste nieuws. Informatie over de Duitse Herdershond. Meest recente berichten. Pups 5 weken oud de eerste zijn uitgezocht. Duitse herder kennel. Unter" die Buche." de Bruijnstraat 57.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop