Meer resultaten voor duitse herder karakter

duitse herder karakter
zijn er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder? HondenForum.
Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over zijn" er karakter verschillen tussen duitse en mechelse herder" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
seo checklist
Informatie over de Duitse Herdershond Duitse herders Overijssel.
Door de grote en open oren is de Duitse Herdershond ook vatbaar voor oorontsteking. Het laatste nieuws. Informatie over de Duitse Herdershond. Meest recente berichten. Pups 5 weken oud de eerste zijn uitgezocht. Duitse herder kennel. Unter" die Buche." de Bruijnstraat 57.
tweedehands auto
Duitse Herderkennel Von Giliannes Herder pups.
He Ria ne hele lieve en, proper al kan pootjes geven en ook op commando zitten zalig, onze nieuwe 4-voeter. wij denken om in het voorjaar nog eentje bij jullie bij te kopen pracht, Duitse herders en je weet dat het echte zen wij, konden vanaf geboorte komen kijken wel das de max hé en dat mag gezegd worden en je pup is klaar voor de nieuwe baas gewoon, echt goe! Overlijden guust Von Giliannes. Eind 2007 heb ik bij jullie een schattige Duitse herder pup gekocht, deze jongen groeide snel uit tot een stevige beer.
live bands
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
Ook als de hond geen gezondheidsproblemen vertoont, blijft het uiteraard belangrijk om minstens jaarlijks met uw dier op controle te gaan bij een dierenarts. Advies over de opvoeding Een sterk karakter en een vechtinstinct, in combinatie met een van de beste neuzen. De Duitse Herder is gehoorzaam, loyaal en trouw in alle omstandigheden, maar ook heel aanhankelijk, levendig en vrolijk. Opvoeding is belangrijk voor alle rassen, en zelfs nog belangrijker voor een Duitse Herder.
lenen
Duitse Herder: Rasstandaard.
Home Duitse Herder Rasstandaard. Rasstandaard Duitse Herder. Rasstandaard met ingang van 1 januari 2010. De Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed bespierd, de knoken droog en totaalstructuur vast. Belangrijke verhoudingen in maat. De schofthoogte bedraagt voor reuen 60 tot 65 centimeter, bij teven 55 tot 60 centimeter. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden.
sea life blankenberge
De Zwitserse Witte Herder.
Het grote karakterverschil tussen de Witte Herder en zijn voorvader de Duitse Herder is waarschijnlijk dat de laatstgenoemde harder is. De Witte Herder heeft een zachter karakter. Herdereigen is wel dat hij ontzettend baasgericht is en over een grote will to please beschikt.
Je Duitse Herder Opvoeden.
Nu is het aan u om uw Duitse herder te helpen. Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over. De Duitse Herder: De aard van de Duitse herder is zeer intelligent en leergierig, gehoorzaam, waaks, moedig en beschermend.
von der Kaiserquelle.
Interesse in een Duitser herder pup die zowel een fantastische familiehond als een prima werker zal zijn? Neem dan contact op via het contactformulier. om een pup te reserveren. RASFOKKER VAN DUITSE HERDERSHONDEN. Aangesloten bij V.V.D.H. Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. NESTJE GEBOREN OP 12/10. Moeder is Bodien van Liedehof en de fiere papa is Benno vom Mahlstein. Foto's' van de kleine spruit kan je terugvinden onder het menu pups. Pupje Raeven heeft een gouden mandje gekregen bij haar nieuwe familie. Als fokker van de rasvereniging VVDH streven wij naar het fokken van gezonde en belastbare honden. Elke teef wordt gedekt door een zorgvuldig geselecteerde reu, waarbij de bloedlijn, het karakter.
Duitse Herder.
De partner van onze honden wordt goed uitgezocht en alle voor en tegens worden goed tegenover elkaar weg gestreept met betrekking tot ouders/grootouders, karakter. Nestjes Duitse Herder. Nestjes Duitse Herder Zie aankondiging op Home pagina Wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op!
De Duitse Herder Over karakter, verzorging en opvoeding.
Inmiddels is de Duitse Herder het bekendste en één van de meest veelzijdige hondenrassen ter wereld, iets waar Von Stephanitz nooit van had durven dromen toen hij in 1899 de Verein für Deutsche Schäferhunde oprichtte. Duitse Herder in het kort.
Animal Trust Ter adoptie.
Stafford Reu gecastreerd 01-01-2014. Stafford Reu gecastreerd 26-11-2016. Duitse Herder Reu gecastreerd 25-09-2016. Kruising Reu gecastreerd 14-12-2010. Rottweiler Reu gecastreerd 25-10-2016. Husky Reu gecastreerd 06-11-2017. Vizsla Reu gecastreerd 12-05-2018. Kruising Australische Herder Reu gecastreerd 18-12-2016. Kruising Pitbull Reu gecastreerd 15-06-2015.
Duitse Herdershond Stokhaar Bhv The-Max.
Herkomst: Van origine een herdershond voor het hoeden van schapen. In Duitsland zijn er nog jaarlijks kampioenschappen voor de hoedende Duitse herder. Eén van de meest geliefde rassen in de wereld. Voorkomen: Draverslichaam, middelgroot, licht gestrekt, krachtig, goed gespierd. Knoken zijn droog en totaalstructuur is vast. Schofthoogte: Reuen 60 65 cm, teven 55 60 cm. Gewicht: reuen 30 40 kg, teven 22 32 kg. Vacht: Correcte beharing is stokharig of langstokharig met onderwol. Kleur: Zwart, grauw, zwart met roodbruine, bruine, gele of helgrauwe aftekening, vaak een zwart zadel. Wit niet toegestaan. Gebruik: Herdershond, lawinehond, blindengeleidehond, speurhond, waak en verdedigingshond, politiehond, gezinshond. Gezondheid: Fokdieren onderzocht op heupdysplasie en elleboogdysplasie. Problemen die regelmatig voorkomen zijn gangwerk naar achter instabiel, wankel en nauw, te groot, te zwaar of te zwak overtypering. Aard: Veelzijdig, intelligent, leergierig, actief. Gewenst is een evenwichtig, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en volkomen goedaardig karakter.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop