Meer resultaten voor duitse herder zwart

duitse herder zwart
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Ippy is bevallen op 26/03/2018 Puppy's' mogen Moeder op 14/05/2018 Verlaten.
6 Puppy's' zijn geboren 16/10/2013. geboortegewicht is tussen de 530 en 650 gram. Er is 1 zwart Reutje en 4 teefjes in leven. Kleur zwart Bruin waarvan een teefje volledig zwart. En twee volledig zwarte reutjes maar een levenloos geboren.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
Duitseherder Honden 2dehands.be.
11 mei 2018 2119: Lier. Langharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups zijn: gebor. 11 mei 2018 1327: Harelbeke Bavikhove. Duitse Herder pups.
auto
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Het eerste gegeven is de stamboomnummer gevolgd door het africhtingscertificaat of certificaten SchH, GHP en/of FH en een eventuele keurklasse Kkl of Showkwalificatie G of ZG. Daarachter kan respectievelijk melding gemaakt worden van de kwaliteit van de heupen en ellebogen. 2009 2018: Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden.
Binnendeuren
Duitse Herder pups te koop. Bekijk onze beschikbare duitse herder pups Woefkesranch.
De meest voorkomende kleuren zijn bruin tot gelig met een zwart dek. Het wit is geen aanvaardbare kleur voor de Duitse herder, nochtans worden zij nu gezien als een afzonderlijk ras, genoemd de Amerikaanse Witte Herder. De Duitse herder is een populair hondenras.
Duitse Herder pup reu volledig zwart met stamboom Te koop 2dehands.be.
Het zoekertje met de titel Duitse Herder pup reu volledig zwart met stamboom is helaas verwijderd. Uit de combinatie Iceman von Pentavita en Lina of Arnes place hebben wij nog 1 reutje beschikbaar. De pups zijn geboren op 12/01/2018 en mogen vanaf 2 maart het nest verlaten.
Duitse herder Wikipedia.
De showlijnen zijn bijna altijd zwart-rood met een aflopende rug, ze zijn ook groter en zwaarder. De werklijnen zijn meestal wat compacter en zijn in veel gevallen grauw of zwart van kleur. De Duitse herdershond moet in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Hij kan echter wel dominant overkomen, daarom moet hij goed getraind worden. De hond is erg trouw aan zijn baas. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond.
Duitse herder Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Duitse herder? Kijk dan op onze Duitse herder opvoeden pagina. Grootte: reu 60-65 cm, teefje 55-60 cm. Gewicht: 30-35 kg. Kleur: effen zwart, staal of asgrijs met regelmatige bruine, gele of grijswitte aftekeningen, ook met zwart zadel, wolfsgrijze vlekken.
Waar vind ik zwarte Duitse Herder pups te koop? DogCatandCokopen.
DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Duitse Herder zwart pups vindt. Bescherming, liefde, intelligentie en energie, wat kan je nog meer wensen van een hond? Vrijmoedigheid, vriendelijkheid en vertrouwen misschien, alles wat je vindt in een Duitse herder.
Homepage.
Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop