Zoeken naar duitse herder zwart

duitse herder zwart
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De hond heeft een schaargebit, de snijtanden van de bovenkaak valt als een schaar over de onderkaak heen. De neus van de Duitse herder moet altijd zwart zijn. Verschillende kleuren Duitse herders. Elke willekeurige kleur kan de Duitse herder hebben, behalve wit is niet toegelaten.
huis lening simulatie
Zwart of zwart? Duitse herder Database.
Volgens de fokker komt het dominant zwart uit Rusland, en de stamboom gaat terug naar USSR honden. Ergens is er dus een dominant zwarte hond ingekruist, maar omdat zwart een toegestane kleur is bij de Duitse herder is dat nooit opgevallen.
123inkt huismerk ervaring
Duitse Herder: volledige beschrijving van de Duitse Herder Tipaw.
De vacht van een Duitse Herder is zwart met een roodbruine, bruine, gele tot helgrauwe aftekening, eenkleurig zwart en grauw, bij grauw donker gewolkt, met een zwart zadel en masker. Onopvallende, kleine witte borstvlekken zijn toegelaten. De Duitse Herder beschikt over een dubbele vacht met onderwol, die licht grauw van kleur is.
Huwelijksvieringen
Kennel Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Stamboom St Hubertus Chip Europees paspoort Pups zijn Gevaccineerd ontwormd Wettelijk garantiecontract Voedingspakket voor ongeveer 6 weken Ook 2 volwassen honden beschikbaar Contacteer ons gerust voor meer info. Bel voor een afspraak 32 3 325 37 57. Onze passie: Duitse Herders, echte gezinshonden.
Sea
Duitse herder Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Duitse herder? Kijk dan op onze Duitse herder opvoeden pagina. Grootte: reu 60-65 cm, teefje 55-60 cm. Gewicht: 30-35 kg. Kleur: effen zwart, staal of asgrijs met regelmatige bruine, gele of grijswitte aftekeningen, ook met zwart zadel, wolfsgrijze vlekken.
backlink checker
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Laat hem als pup zo snel mogelijk wennen aan mensen en andere dieren en leer hem zijn plaats in het gezin accepteren. Wil je hulp bij de opvoeding van je Duitse Herder? Bezoek dan een goede hondenschool met gediplomeerde en ervaren kynologisch instructeurs. Zwart met roodachtig bruine, tan, of lichtgrijze aftekeningen.
Webklik.nl Oudduitse herder.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
Homepage.
In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.
duitse herder duitse herder fokker hoe oud wordt een duitse herder.
duitse herder duitse herder fokker hoe oud wordt een duitse herder. hoe oud wordt een duitse herder. duitse herder duitse herder fokker hoe oud wordt een duitse herder. Ik raakte hierdoor onder de indruk, hoe touw die hond was aan zijn baasje en hoe hij alles deed wat zijn baas vroeg.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Kaylin is bevallen op 27/10/2018 Puppy mogen Moeder op 15/12/2018 Verlaten. Duitse herder Puppy's' Kleur is zwart bruin en twee teefjes volledig zwart.
Kaylin is bevallen op 27/10/2018 Puppy mogen Moeder op 15/12/2018 Verlaten. Duitse herder Puppy's' Kleur is zwart bruin en twee teefjes volledig zwart. Onderstaande combinatie xmlnamespace: prefix o" ns urnschemas-microsoft-comofficeoffice: /. Moeder Kaylin Van Esblokhof en Vader Xoltan von Peroh.
Top Duitse Herder Kennel Kennel Van Corsalabroek Home Pagina.
Mijn liefde voor de Duitse Herder die ik sinds 35 jaar koester heeft mij ertoe gedreven om het ras alsmaar te verbeteren. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat ik sinds 40 jaar aan de top loop met mijn eigen gekweekte honden.
Duitse Herder Hondenrassen Puppydossier Pharmapets.
Gemiddeld wordt de Duitse Herder 12 jaar oud. ideale waakhond, blindengeleidehond of reddingshond. Vraagt veel beweging en ook geestelijke uitdaging. Kan prima samen met spelen met kinderen. Grote rassen 25-40kg. Levensverwachting: 9 tot 13 jaar. Temperament: Gehoorzaam, Intelligent, Waakzaam, Dapper, Alert, Loyaal, Nieuwsgierig, Zelfverzekerd. Gewicht: Mannelijk: 3040 kg, Vrouwelijk: 2232 kg. Kleuren: Zwart, Black Tan, Zwart en zilver, Zwart met roodbruin, Sable, Grijs.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop