Meer resultaten voor duitse herder zwart

duitse herder zwart
Duitse herder zwart Honden 2dehands.be.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 2 vrouwelijk, Geboren op: 03/03/2018, Kleur: Zwart en Ta. gisteren 1501: Harelbeke Bavikhove. Duitse herder puppy met Sint-hubertus stamboom FCI. Duitse herder puppy met Sint-hubertus stamboom FCI Super leuk zwart teefje De puppy heeft een FCI Sint-Hubertus stamboom met DNA controle van.
versterker met luidsprekers
Homepage.
Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.
kbc
licg.nl Duitse Herder.
Tegenwoordig wordt de Duitse Herder voor allerlei taken ingezet: als huishond, maar daarnaast als werkhond bij politie, douane en leger en ook wel als blindengeleidehond, reddingshond en hulphond. De Duitse Herder is een van de populairste rassen in de wereld. Het ras wordt ingedeeld bij rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Duitse Herders worden ongeveer twaalf tot dertien jaar oud. De Duitse Herdershond is een middelgrote, sterke en goed gespierde hond. Zijn vacht heeft twee varianten, beide bestaande uit een deklaag van stokhaar met daaronder een ondervacht. De stokhaar variant heeft stevig, goed aangesloten stokhaar, bij het langstokhaar type is de deklaag langer, zachter en minder aangesloten. De toegestane vachtkleuren zijn zwart met roodbruine, bruine, gele tot helgrauwe aftekening en éénkleurig zwart of wolfsgrauw.
nordvpn
Waar vind ik zwarte Duitse Herder pups te koop? DogCatandCokopen.
DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Duitse Herder zwart pups vindt. Bescherming, liefde, intelligentie en energie, wat kan je nog meer wensen van een hond? Vrijmoedigheid, vriendelijkheid en vertrouwen misschien, alles wat je vindt in een Duitse herder.
kredieten
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Imka is bevallen op 14/07/2018 Puppy's' mogen Moeder op 01/09/2018 Verlaten. Kleur is zwart bruin.
6 Puppy's' zijn geboren 16/10/2013. geboortegewicht is tussen de 530 en 650 gram. Er is 1 zwart Reutje en 4 teefjes in leven. Kleur zwart Bruin waarvan een teefje volledig zwart. En twee volledig zwarte reutjes maar een levenloos geboren.
aanmelden google
Duitse herder Hondencentrum.
Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Duitse herder? Kijk dan op onze Duitse herder opvoeden pagina. Grootte: reu 60-65 cm, teefje 55-60 cm. Gewicht: 30-35 kg. Kleur: effen zwart, staal of asgrijs met regelmatige bruine, gele of grijswitte aftekeningen, ook met zwart zadel, wolfsgrijze vlekken.
Duitse Herder: Rasstandaard.
De neus: moet zwart zijn. Het gebit: moet krachtig, gezond en volledig zijn 42 tanden volgens de tandformule. De Duitse herdershond heeft een schaargebit, dat wil zeggen de snijtanden moeten als een schaar in elkaar grijpen, waarbij de snijtanden van de bovenkaak als een schaar over die van de onderkaak snijden.
Duitse herder Wikipedia.
De showlijnen zijn bijna altijd zwart-rood met een aflopende rug, ze zijn ook groter en zwaarder. De werklijnen zijn meestal wat compacter en zijn in veel gevallen grauw of zwart van kleur. De Duitse herdershond moet in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Hij kan echter wel dominant overkomen, daarom moet hij goed getraind worden. De hond is erg trouw aan zijn baas. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
13 juli 2018 1511: Harelbeke Bavikhove. Kortharige Duitse Herder pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 3 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 13 juli 2018 1509: Harelbeke Bavikhove. duitse herder pups zoeken thuis.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop