Meer resultaten voor duitse herder zwart

duitse herder zwart
Duitse herder Alle hondenrassen.
De Duitse herder, ook Duitse scheper genoemd, komt oorspronkelijk uit Duitsland. Hij behoort tot een van de populairste hondenrassen en beste waakhonden ter wereld! Hij wordt voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond. Daarom behoort hij ook tot de slimste hondenrassen ter wereld. De Duitse herder zijn lichaam is groot, gestrekt en goed gespierd. Hij heeft rechtopstaande oren, kleine ronde ogen en een lange snuit. Zijn vacht is glad en overwegend zwart met lichtbruin/beige of wolfsgrauw van kleur.
seo copywriting
zooplus magazine.
Vacht en kleurvarianten. De Duitse herder valt onder het nummer 166 in de groep van herdershonden en vee-honden. Lange tijd liet de rassenstandaard van de FCI alleen honden met ruwe vacht toe. Het stokhaar moet recht en stevig zijn en door de dichte onderwol versterkt worden. Daardoor wordt de hond op een betrouwbare manier beschermd tegen sneeuw, regen en kou. Pas in 2008 werd ook lang stokhaar in de FCI-standaard opgenomen. Het lange zachte dekhaar vormt plukjes bij de oren, poten en staart. De harige nek heeft karakteristieke manen. De kleuren van het stokhaar zijn zwart met bruin, geel of lichtgrijze aftekeningen, zwart of eenkleurig wolfsgrijs of grijs met bruine aftekeningen.
ikea
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De hond heeft een schaargebit, de snijtanden van de bovenkaak valt als een schaar over de onderkaak heen. De neus van de Duitse herder moet altijd zwart zijn. Verschillende kleuren Duitse herders. Elke willekeurige kleur kan de Duitse herder hebben, behalve wit is niet toegelaten.
marketing
Duitse herder Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Duitse herder. Karakter Duitse Herder. Een Duitse Herder is zeer intelligent, trouw en beschermend. Ze kunnen goed overweg met kinderen en andere huisdieren. Ze zijn levendig, zelfverzekerd en willen altijd ergens mee bezig zijn. Drie keer per dag uitlaten is dus een vereiste. Duitse Herder puppies zijn makkelijk op te voeden. Ze leren snel en luisteren goed. Uiterlijk Duitse Herder. Een Duitse herder reu wordt gemiddeld 62 cm hoog en de teven 57 cm Het is een krachtige en gespierde hond.De Duitse herder komt voor in drie vachtvariëteitenstokhaar: langstokharig en langharige. De Duitse herder komt voor in de kleuren zwart, ijzergrauw, askleur of éénkleurig, of regelmatige bruinegele, tot grauwwitte aftekening. Een zwart of donker gewolkt zadel komt veel voor. Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be. Duitse herder kopen? Regelmatig hebben we nieuwe duitse herder nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81. West Highland White Terrier. Australische Cattle Dog. Cavalier king Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël. Amerikaanse staffordshire terrier. Kaukasische Owtcharka herder.
dekbed
Duitse herder info van Belgisch erkend fokker Woefkesranch.
duitse herder fokker. duitse herder karakter. duitse herder prijs. duitse herder adopteren. duitse herder adoptie. duitse herder wit. duitse herder werklijn. duitse herder golden retriever mix. duitse herder fokker rechte rug. duitse herder langhaar pups. duitse herder vergelijkbare rassen. duitse herder 2dehands. wanneer is een duitse herder volgroeid. duitse herder wolfsgrauw. duitse herder trainen. duitse herder puppy prijs. duitse herder met stamboom. duitse herder ter adoptie. duitse herder namen. duitse herder teef. duitse herder gewicht. duitse herder leeftijd. duitse herder x golden retriever. duitse herder langhaar pups te koop.
vocht in woning
Duitse Herder Honden rassen Honden.
Voortplanting / Fokkersbegeleiding. Gasnarcose met bewaking. ECG, het hartfilmpje. Cursussen en lezingen. Kennismaken met DierenDokters? Spoed of niet? Reizen met dieren buitenland vakantie. EHBO bij dieren. Verzorging pups puppies. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. VDHVereniging van fokkers en Liefhebbers van Duitse Herdershonden. Prijs van een pup.
japanse puzzel
Oudduitse herder Wikipedia.
Twee wolfsgrauwe ODH's.' Oudduitse herder, ODH. Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. Uiterlijk bewerken brontekst bewerken. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht. Het dier is krachtig, goed gespierd en licht gestrekt. De schofthoogte voor de reu ligt tussen de 60 en 68 cm en die voor de teef tussen de 55 en 63 cm. Reuen wegen zo'n' 30 tot 40 kg en teven zo'n' 22 tot 32 kg. De vachtkleur kan variëren tussen zwart, zwart-bruin, geel-bruin en wolfsgrauw. Tevens zijn er Oudduitse herders die meer grijs in hun vacht hebben, deze worden vaak zilver genoemd. Bijvoorbeeld zilvergrauw i.p.v. wolfsgrauw of zwart-zilver i.p.v.
8 karaat goud
Duitse Herder informatie over het karakter Royal Canin.
Over Royal Canin. Mijn Royal Canin. Home Producten Duitse Herder. De Duitse Herder komt voor in een Stokharige en een Langstokharige variant. Hij heeft wel wat weg van een wolf en staat bekend om zijn zelfverzekerde, goedaardige karakter. Hij werkt graag voor zijn baas en is multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen als waak, herders, blindegeleide, hulp, reddings, of politiehond, maar ook als gezinshond. Rasbeschrijving Duitse Herder. Aan het einde van de negentiende eeuw kruiste Kapitein Von Stephanitz een selectie van verschillende Duitse schaapherdershonden uit Midden en Zuid-Duitsland om een goede werkhond te creëren. Ook de Schotse Herder werd hierbij gebruikt. De Duitse Herder werd voor het eerst getoond op de Hannover Tentoonstelling in 1892. De Duitse Herder, die vanaf 1899 door de Duitse rasclub wordt gesteund, is één van de meest algemeen erkende rassen ter wereld geworden. Tijdens de Eerste Wereldoorlog liet hij zien wat hij waard was, bij het opsporen van oorlogsgassen, als waakhond, bij het opsporen en redden van personen. Als schoolvoorbeeld van de werkhond is hij tegenwoordig het belangrijkste hondenras ter wereld dankzij zijn schoonheid en zijn aanpassingsvermogen. Andere rasnaam: Duitse Herder Duitse Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Duitse Herder.
micro wkk
Webklik.nl Oudduitse herder.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
locksmith
Homepage.
Pups worden verwacht rond 27 mei. Voor volgende nesten kan u kijken bij. Ochin Van Esblokhof. stamboom vint u bij Mijn Honden.' Nelson Van De Gulderij. stamboom vindt u bij Nestplanning.' Wij zijn Jan en Vicky en wij wonen in Beerse, een dorp in het Noorden van de Provincie Antwerpen. In de Kempen dus. Wij hebben 2 kinderen, Ruben en Isana. Dieren, en dan zeker honden zijn onze passie. Een groot deel van onze vrije tijd besteden wij dan ook aan onze viervoeters. In het begin waren dat Mechelse Herders maar geleidelijk aan zijn wij over geschakeld naar De Duitse Herder. Het karakter van een Duitse Herder stemt overeen met wat wij zoeken in een hond. Sociaal, eerlijk, kindvriendelijk maar toch ook sterk van wezen en bouw. Kortom een hond waar iedereen in ons gezin iets aan heeft. Hoe komen wij aan onze kennelnaam? Wij wonen vlak tegen het natuurgebied de Blakheide. En aangezien wij onze honden graag zo zwart mogelijk zien was de link tussen Blakheide en Black snel gemaakt.
welke social media gebruiken
De-duitse-herder Dierenriemen kopen? BESLIST.nl Lage prijs.
De Landing Strip Ser ie is geschikt voor oa: Duitse Herder, Bulldog, Newfoundlander en. Premier easy walk anti-trek tuig zwart. Het Easy Walk tuig is ontworpen om je hond zachte wijze te o ntmoedigen om te trekken als deze aan de lijn loopt.
snel lenen
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Nacha is bevallen op 14/03/2020 Puppys mogen 09/05/2020 moeder verlaten Duitse herder Pups Kleur is wolfsgrauw zwart bruin en volledig zwart.
Nacha is bevallen op 14/03/2020 Puppys mogen 09/05/2020 moeder verlaten Duitse herder Pups Kleur is wolfsgrauw zwart bruin en volledig zwart. Onderstaande combinatie xmlnamespace: prefix o ns urnschemas-microsoft-comofficeoffice: /. Moeder Nacha van de Hogemeentocht en Vader Arek z Mandragory. 6 Puppy's' zijn geboren op 14/03/2020. 4 Reutjes Kleur is 1 zwartbruin 1 voledig zwart en twee wolfgrauw. 2 Teefjes 1 wolfgrauw en 1 voledig zwart. Geboortegewicht Tussen 402 en 550 Gram. Puppys mogen het nest 09/05/2020 verlaten. Pups 10 dagen oud rechts word zwartbruin. Moeder O'Luna' van Esblokhof en Vader Arek z Mandragory. 10 Puppy's' zijn geboren 04/01/2020. 6 Reutjes en 4 teefjes. Kleur is 5 zwartbruin Reutjes en 1 volledige Zwart. de 4 Teefjes zijn zwartbruin. Geboortegewicht is tussen 516 en 600 gram. Puppys mogen het nest 29/02/2020 verlaten. Vier weken oud. Moeder Lippy Van Esblokhof en Vader Arek z Mandragory. 8 Puppy's' zijn geboren 17/10/2019. Kleur is 1 zwartbruin en 2 voledig zwarte Reutjes.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop