Op zoek naar langharige duitse herder?

langharige duitse herder
Oudduitse Herder, Rex Archive Belgiumdigital forum.
Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door nkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan. Er worden nog steeds langharige herders uit gewone" Duitse herders geboren maar ze worden door de Standaard vereniging als een fokuitsluitende fout bestempeld. Rond het einde van de 18e eeuw wilde Ritmeester Max von Stephanitz een diensthond, een sterke, moedige hond met goede werkkwaliteiten en een wolfachtig uiterlijk. Zijn ideale hond vond hij op een tentoonstelling van gebruikshonden in Frankfurt. De hond heette Hektor Linksrhein. Hij besloot deze hond aan te kopen en op 22 april 1899 bracht de Ritmeester deze hond uit op een tentoonstelling in Karlsruhe onder de naam: Horand vom Grafrath. Op dezelfde dag richtte hij de Deutschen Schferhunde-Verein SV op. In september 1899 werd de rasstandaard van de Duitse Herdershond aangenomen en in mei 1900 werd het fokregister Zuchtbuch goedgekeurd met als stamvader van de huidige Duitse Herder: Horand vom Grafrath. Hij werd dus de eerste hond met een stamboom: SZ-nummer 01.
Prachtige pups Langharige Duitse Herder A vendre 2ememain.be.
Annuler la recherche détaillée Annonces similaires. L'annonce' intitulée Prachtige pups Langharige Duitse Herder a malheureusement été supprimée. Te koop bij hobby kweker Prachtige pups Langharige Duitse Herdervolledig, in orde en dit wil zeggengechiptgevaccineerd, en tweemaal ontwormd met internationaal paspoort tel 016-699783 0496-553540 E mail 2jozefvandevelde@gmail.com HK10102962.
Waar vind ik Duitse Herder pups te koop? DogCatandCo.
Wij zijn een erkende handelskwekerij met een groot aanbod aan verschillende rassen. Zo hebben wij ook enkele een nestje met leuke Duitse Herder pups te koop. Origine van onze pups.: Het nestje Duitse Herder pups te koop zijn afkomstig van. Een Belgische erkende professionele kweker. Een door ons geselecteerde buitenlandse kleinschalige kennel die minimaal dezelfde strenge dierenwelzijnregels hanteert als diegene die aan Belgische kwekers worden opgelegd. Duitse Herder pups kunnen thuis geleverd worden. De Duitse Herder pups zijn ontwormd, gevaccineerd, gechipt en geregistreerd. Oorsprong Karakter Verzorging Voeding Opvoeding. Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Land van oorsprong. De Oudduitse herder is geen oud ras. Het ras is ontstaan uit de gewone" Duitse herdershond. Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door éénkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan. Er worden nog steeds langharige herders uit gewone" Duitse herders geboren maar ze worden door de Standaard vereniging als een fokuitsluitende fout bestempeld. Rond het einde van de 18e eeuw wilde Ritmeester Max von Stephanitz een diensthond, een sterke, moedige hond met goede werkkwaliteiten en een wolfachtig uiterlijk.
Alle beschikbare en verwachte pups binnen de V.V.D.H.
Home Hond Kopen Beschikbare Pups. Eis van de fokker bij het kopen van een pup steeds het Garantiebewijs. Dit legt vast welke pup u kocht en onder welke voorwaarden. Bewaar het bij de stamboom, zodat u het ingeval van nood steeds onmiddellijk terug vindt. Onderstaand kan u een lijst vinden van alle beschikbare nesten binnen de V.V.D.H. Meer informatie kan u vinden bij de betreffende kennel. Nesten bij keurfokkers staan vermeld met."
Webklik.nl VANSANTVLIET HOEVE.
Dus zo gezegd en zo gedaan en met Elvis Ciska is mijn passie begonnen voor de oudduitse herder en het fokken.Spijtig genoeg kan er met Elvis wegens omstandigheden niet gefokt worden maar daarom is mijn liefde voor hem zeker niet minder.
Langharige duitse herder Honden 2dehands.be.
Computer Game Consoles. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. langharige duitse herder pups. duitse herder pups. oud duitse herder. honden duitse herder pups. oud duitse herder pups. pups te koop duitse herder.
Home.
Welkom bij de Oudduitse Herder kennel. Le Bois des Loups. Mijn naam is Nathalie Broers-Perick, ik ben getrouwd met Jef en we hebben samen drie kinderen. Sinds mijn kindertijd heb ik altijd al het geluk gehad om omringd te worden door een trouwe Duitse herder.
Langharige duitse herder pups Honden 2dehands.be.
Plaats gratis zoekertje. Plaats gratis zoekertje. Zoek in afdelingen Alle categorieën Alle categorieën. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. Zoek ook in Franstalige zoekertjes. Zoek alleen in titel. duitse herder pups. oud duitse herder. honden duitse herder pups. oud duitse herder pups. border collie pups. duitse herder pups te koop. mechelse herder pups. belgische herder pups. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 1 zoekertjes voor langharige" duitse herder pups."
Vachtverzorging van een langharige Duitse herder.
Aangezien hier toch wat mensen zitten die grote langharige honden hebben kunnen die mij misschien een beetje helpen Onze Shorty is een langharige duitse herder. Normaal onderhoud ik zijn vacht door hem 1 maal per week te kammen en meerdere keren per week tijdens de ruiperiodes.
Van Chika's' Erf Oudduitse Herder Kennel.
oudduitse herder kennel. OVER CHIKA'S' ERF. Wij fokken volgens de reglementen van de ADRV e.V. Wij streven ernaar, om gezonde pups te fokken, die qua anatomie/verschijning, aard en karakter beantwoorden aan het rasbeeld, zoals dat wordt beschreven in de rasstandaard.
duitse herder oudduitse herder herplaatsing duitse herder langhaar.
Kleur: Black tan. Duitse Herder pups te koop in België. Duitse Herder pups te koop in Nederland. duitse herder puppies. duitse herder kopen. langharige duitse herder pups te koop. duitse herder prijs. duitse herder pups langhaar. Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop