Meer resultaten voor oude duitse herder

oude duitse herder
Oud Duitse Herdershond fokkers Honden Page.
Onze site http//elpelorubio.blogspot.nl.: Bekijk de fokker vermelding van El Pelo Rubio Oud Duitse herder kennel. farmerhouserufan, ODH Kennel. Wij wonen met onze paarden, poezen en oudduitse herders aan de rand van het friese dorpje Kootstertille in een oude boerderij. Als kleinschalige hobbyfokker zullen wij zo af en toe een nestje fokken van weloverwogen combinaties.
Zonnepanelen kopen
Oud duitse herder Honden 2dehands.be.
De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 4 mannelijk, 2 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. 21 september 2018 2012: Harelbeke Bavikhove. Duitse herder pups. Duitse herder pups te koop van eigen fok.
Netflix
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
stcw
Oudduitse herder kennel Van Chika s Erf ODH oudduitseherder fokker, langharige duitse herders, pups.
Mijn naam is Hanneke Kapteijns en ben getrouwd met Wim, wij hebben 2 zonen, Daan en Mart. Onze kennelnaam is afkomstig van onze eerste gezamenlijk Duitse herdershond Chika. Zij was een kortharige Duitse herdershond. Nadat onze eerste zoon geboren was, hebben wij toen Daan 11 maanden oud was, onze eerste oudduitse herder pup gekocht in Duitsland.
goedkope autolening
Nieuwe Oud-Duitse Hallo pagina Herders en 3. in welkom. Belgi.
De Oud-Duitse Herdershond is een middelgrote hond met een rechte rug en lange beharing en geeft op het eerste gezicht een impressie van intelligentie en schoonheid, kortom een mooie krachtige hond. Sterk gebouwd met schoonheid en elegantie: een uitgebalanceerd geheel.
Oudduitse Herder Hondencentrum.
Vroeger was Duitse" Herder" nog geen rasnaam maar een verzamelnaam voor verschillende soorten herdershonden. Door éénkleurige honden uit te sluiten van de fok en later ook de ruw en langharige honden is het populaire ras Duitse" Herder, zoals wij hem nu kennen, ontstaan.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Soms is het alleen nodig om de broek/billen te borstelen. Tijdens de rui verharingstijd kan een men in een trimsalon deze vacht laten verwijderen, een trimster wolt de oude vacht uit met een coat-king of een herderharkje De vacht nooit scheren! Omgang met kinderen. Zachtaardig, stabiel, een echte kindervriend. Maar ook waaks. De OudDuitse Herder vindt zijn oorsprong in Duitsland uit verschillende types herdershonden. Er bestonden langhaar, ruwhaar en gladhaar herdershonden en dan ook nog in allerlei kleuren en types. Deze honden deden dienst als bewaker van huis en haard en/of het hoeden van de kudde. In die tijd fokte men uitsluitend op karaktereigenschappen en keek men eigenlijk niet naar het uiterlijk. In de oorspronkelijke Duitse Herdervereniging die eind negentiende eeuw werd opgericht aanvaardde men elke type vacht en kleur.
Algemene Algemene Algemene Duitse Duitse Duitse Rashonden Rashonden Rashonden Club-Landgroep Club-Landgroep Club-Landgroep Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Belgi-Oudduitse Herders. Herders. Herders.
Hartelijk welkom op de website van de ADRV e.V. Landgroep Belgi. De landgroep Belgi is een onderdeel van de ADRV eV uit Duitsland. De landgroep is mede opgericht om de taalbarrire te verkleinen zodat de toegankelijkheid voor onze leden en fokkers groter wordt.
oudduitse herder fokkers.
Aangesloten fokkers ADRV eV. Van Chikas Erf. Van Santvliet Hoeve. Van de Maro-Hoeven. Les Bois de Loup. Von Schloss Bladenhorst. Aus der Soester Börde. Von Strickers Kotten. Zoeken naar: Zoeken. Oudduitse herder kennel Van Chika's' Huis. Proudly powered by WordPress.
Het Wolvennest Belgische Fokker Van Oudduitse Herders.
Ik zag voor het eerst een langharige Duitse Herder op een demo van de Eurodogshow in Kortrijk. Waw, wat een hond. Prachtig lijf, goed af te richten, een hond waar iedereen respect voor had. Mijn eerste langhaar Duitse Herder was kort daarna een feit.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop