Meer resultaten voor witte duitse herder

witte duitse herder
Het verhaal van de Zwitserse witte herder De Kleine Witte Wolven.
Het verhaal van de Zwitserse witte herder. Het begin in Duitsland in het laatste decennium van de negentiende eeuw, toen een Pruisische officier, kapitein Max von Stephnitz, zich ertoe verbond om de perfecte hond te maken, hij wilde hem begaafd, intelligent, gezond van lichaam en geest, nobel en elegant. Om dit te bekomen maakte hij een kruising tussen verschillende boederij honden die volledig van elkaar verschilden zowel qua kleur als hun morfologie. Op die manier verkreeg hij de meest polyvalente werkhond, de Duitse Herder.
check backlinks
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren Binnenland Nieuws HLN.
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren. 11 maart 2016. Bron: Het Laatste Nieuws. Deel via Facebook 0 Tweet. Het Oost-Vlaamse Maldegem staat op z'n' kop door een Duitse herder. Na drie bijtincidenten werd hond Toby door de burgemeester veroordeeld tot een spuitje.
Matrassen
Vind witte herder op Marktplaats.nl.
Kruising witte herder x labrador merendeel herder superlieve pups van zowel een heel sociale en waakse moeder als van een lieve zachtaardige witte herder papa. Ze zijn geboren op onze boerderij met alleen hobby dieren en worden breed gesocialiseerd o.a.
houten bijgebouwen
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
verwarming installateur
Witte Duitse Herder Pups Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
wij hebben een nestje witte duitse herder pups. ze zijn bijna 6 weken oud, volledig met alles in orde., bij intresse bel hilde 0498/ 028274 Kenmerken: Geslacht: Meerdere dieren, Stamboom: Zonder stamboom, Ras: Zwitserse witte Herder, Chip: Chip, Kleur: Wit, Kopen in torhout.
kelderdichting
Witte herder Honden 2dehands.be.
Zoek alleen in titel. witte herder pups. oud duitse herder. duitse herder pups. pups te koop. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 2 zoekertjes voor witte" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.
op
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere.
Van nature zijn deze honden erfvast, wat betekent dat ze geen neiging vertonen tot weglopen. BIJZONDERHEDEN: de kleur wit is bij de Duitse Herdershond niet erkend, maar in Canada en de Verenigde Staten werd een witte Duitse Herdershond gefokt: de Amerikaans Canadese Witte Herder, kortweg de Witte Herder.
Mechelen
Gadgets en geschenken Gepersonaliseerd cadeau?
Hier vindt u alle diverse gadgets en cadeaus om te personaliseren, ideaal om te geven als geschenk aan familie, geliefden, vrienden, klanten, Maak uw keuze of contacteer ons voor een gepersonaliseerd offerte. Hoe gaat u tewerk als u een bestelling wilt plaatsen?
Pensioensparen
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Boheemse herder Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Lancashire heeler Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.
kan iedereen een auto leasen
Voorstellen. Toptab Themeset.
Dat de opa van Horand von Grafrath een witte was, wist ik toen nog niet Horand is eerste geregistreerde Duitse Herder want in Duitse Herder kringen werd daar liever niet over gesproken. Gelukkig is ons ras nu als Zwitserse Witte Herder erkend, en als Duitse Herder kennissen van vroeger me plagen met mijn witte, dan lach ik maar wat.
café
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895.
slotenmaker tilburg
White Obsession.
In april 1899 richtte hij daarvoor der Verein für Deutsche Schäferhunden op. Zijn hond Horand werd de eerste geregistreerde Duitse Herder. Belangrijk hierbij is vooral dat de stamvader van de Duitse Herder Horand, de witte herder Greiff als voorvader had.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop