Op zoek naar witte duitse herder?

witte duitse herder
Zwitserse Herder Honden.be.
Het uiterlijk van de Zwitserse witte herder kan dan ook het best omschreven worden als een gespierde herdershond met kenmerken van de Duitse herder in een elegant en sierlijk jasje. De Zwitserse witte herder profileert zich als een zeer makkelijke hond.
opstijgend vocht
Het verhaal van de Zwitserse witte herder De Kleine Witte Wolven.
Het verhaal van de Zwitserse witte herder. Het begin in Duitsland in het laatste decennium van de negentiende eeuw, toen een Pruisische officier, kapitein Max von Stephnitz, zich ertoe verbond om de perfecte hond te maken, hij wilde hem begaafd, intelligent, gezond van lichaam en geest, nobel en elegant. Om dit te bekomen maakte hij een kruising tussen verschillende boederij honden die volledig van elkaar verschilden zowel qua kleur als hun morfologie. Op die manier verkreeg hij de meest polyvalente werkhond, de Duitse Herder.
hekwerk
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren Binnenland Nieuws HLN.
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren. 11 maart 2016. Bron: Het Laatste Nieuws. Deel via Facebook 0 Tweet. Het Oost-Vlaamse Maldegem staat op z'n' kop door een Duitse herder. Na drie bijtincidenten werd hond Toby door de burgemeester veroordeeld tot een spuitje.
google webmaster tools
Vind witte herder op Marktplaats.nl.
Kruising witte herder x labrador merendeel herder superlieve pups van zowel een heel sociale en waakse moeder als van een lieve zachtaardige witte herder papa. Ze zijn geboren op onze boerderij met alleen hobby dieren en worden breed gesocialiseerd o.a.
auto lening
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Witte parels met een hart van goud. Rasinformatie Zwitserse Witte Herder. Rasgroep van de Zwitserse Witte Herdershond. De Zwitserse Witte Herdershond behoort tot de Rasgroep Herdershonden" en Veedrijvers behalve Zwitserse Sennenhonden." Voor u overweegt een hond te nemen leest u dan de info op de website van Doggo even heel goed door.
Freelance PHP
Witte Duitse Herder Pups Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
wij hebben een nestje witte duitse herder pups. ze zijn bijna 6 weken oud, volledig met alles in orde., bij intresse bel hilde 0498/ 028274 Kenmerken: Geslacht: Meerdere dieren, Stamboom: Zonder stamboom, Ras: Zwitserse witte Herder, Chip: Chip, Kleur: Wit, Kopen in torhout.
boxspring
Witte herder Honden 2dehands.be.
witte herder pups. oud duitse herder. duitse herder pups. pups te koop. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 2 zoekertjes voor witte" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.
sea seo
Duitse Herder Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
NL FR EN. nl NL FR EN. Op zoek naar een Duitse Herder puppy? Duitse Herder pups. Herdershonden en Veedrijvers. Intelligent, Gehoorzaam, Loyaal, Alert, Zelfverzekerd, Nieuwsgierig, Waakzaam, Dapper. De Duitse Herdershond of Deutsche Schaferhund, Alsatian was altijd al een prima herders en werkhond.
marketing mix beispiel
Gadgets en geschenken Gepersonaliseerd cadeau?
Hier vindt u alle diverse gadgets en cadeaus om te personaliseren, ideaal om te geven als geschenk aan familie, geliefden, vrienden, klanten, Maak uw keuze of contacteer ons voor een gepersonaliseerd offerte. Hoe gaat u tewerk als u een bestelling wilt plaatsen?
backlink
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Zwitserse witte herder. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Zwitserse witte herder. Langharige Zwitserse witte herder. Berger Blanc Suisse, Amerikaans-Canadese witte herder, Zwitserse witte herder, Weißer Schäferhund, Vit Herdehund. FCI: Groep 1 Sectie 1 347. Zie ook de lijst van FCI-nummers. Bossanova of White Angel, de eerste witte herder in Nederland met I.P.O. Stokharige Zwitserse witte herder. Lijst van hondenrassen. De Zwitserse witte herder is een door de Fédération Cynologique Internationale erkend hondenras. Deze zo wel langstok en stokharige witte herdershond is een variant van de Duitse herder, maar de kleur was begin 20e eeuw in Europa ongewenst. In Amerika ontwikkelde de fokker Ann Tracy een bloedlijn met de huidige kenmerken van de witte herder. Het dier was daarom vroeger bekend onder de naam Amerikaans-Canadese witte herder. De witte herder wordt in 1991 in Zwitserland erkend door en opgenomen als ras door de SKG Zwitserse Kennel Club.
vastgoed
Voorstellen. Toptab Themeset.
Dat de opa van Horand von Grafrath een witte was, wist ik toen nog niet Horand is eerste geregistreerde Duitse Herder want in Duitse Herder kringen werd daar liever niet over gesproken. Gelukkig is ons ras nu als Zwitserse Witte Herder erkend, en als Duitse Herder kennissen van vroeger me plagen met mijn witte, dan lach ik maar wat.
inbouwspots voor beton plafond
De Zwitserse Witte Herder.
In Europa is het ras ondertussen al jaren verdwenen, maar in 1967 komt daar verandering in met de komst van een witte herder naar Zwitserland vanuit Amerika. Het ras komt daarna heel langzaam uit het slop, meer en meer mensen importeren uit Amerika en Canada en er wordt ook weer melding gemaakt van witte pups uit gekleurde ouders in Duitsland. Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa. De Zwitserse Witte Herder stamt dus af van de Duitse Herder en de stamvader van de Duitse Herder is Horand von Grafrath, geboren op 1 januari 1895. Zijn grootvader is de witte reu Greiff.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop