Zoeken naar witte duitse herder

witte duitse herder
De zwarte Duitse Herdershond.
Niet toegestaan wil nog niet zeggen dat er geen witten geboren kunnen worden, doch de kleur is in ieder geval niet gewenst. Dit heeft historische gronden: de Duitse Herdershond is zoals zijn naam aangeeft, een hond die gebruikt werd en nog wel wordt als hoeder van meestal schapen. Aangezien schapen veelal licht van kleur zijn, is de witte Duitse Herdershond ongeschikt omdat 1. de hond als zodanig niet meer opvalt voor de herder en 2.
herplaatsing honden
Hond adopteren uit een dierenasiel?
Duitse Spits 1. Zwitserse Witte Herder. Teef 6 jaar. Voor ALLE verdere informatie over Shiva altijd contact opnemen met onze hondenverantwoordelijke op 0492041471, Dit is Shiva, een Zwitserse herder. Unco Jerry Kempen. In erkende dierenasielen belanden jaarlijks meer dan 50.000 dieren.
ssl google ranking
Het verhaal van de Zwitserse witte herder De Kleine Witte Wolven.
Het verhaal van de Zwitserse witte herder. Het begin in Duitsland in het laatste decennium van de negentiende eeuw, toen een Pruisische officier, kapitein Max von Stephnitz, zich ertoe verbond om de perfecte hond te maken, hij wilde hem begaafd, intelligent, gezond van lichaam en geest, nobel en elegant. Om dit te bekomen maakte hij een kruising tussen verschillende boederij honden die volledig van elkaar verschilden zowel qua kleur als hun morfologie. Op die manier verkreeg hij de meest polyvalente werkhond, de Duitse Herder.
htc
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren Binnenland Nieuws HLN.
Massaal protest op doodvonnis Duitse herder Toby: iedereen wil bijtgrage hond adopteren. 11 maart 2016. Bron: Het Laatste Nieuws. Deel via Facebook 0 Tweet. Het Oost-Vlaamse Maldegem staat op z'n' kop door een Duitse herder. Na drie bijtincidenten werd hond Toby door de burgemeester veroordeeld tot een spuitje.
auto verzekeren
Erijane witte herder kennel Erijane.
Wij fokken voornamelijk stokhaar, maar het komt wel voor dat wij af en toe langhaar in onze nesten hebben. Ons doel is vooral gezonde honden te fokken met een open en betrouwbaar karakter. Onze witte herders zijn lief, mooi, eerlijk en hebben veel will to please. Een hond waar je veel plezier aan hebt. Wij zijn in nederland lid van de zwitserse witte herdervereining NVBBS, FCI. en in duitsland zijn wij lid van de internationale hunderasseverein, UCI. Erijane Witte Herder Kennel.
seo agentur stuttgart
Rasinfo www.dutchhighlands.be.
Onmiddellijk doken er witte pups op in haar kennel.In 1917 registreede de Amerikaanse kennel club de eerste witte pups uit Tracey's' kennel. Door toenemende populariteit van de witte herders ontstonden er in 1960 moeilijkheden tussen de fokkers van de witte herders en die van de standaard Duitse herders.
schuifdeuren
bol.com Amerikaans-Canadese Witte Herder, De, Ruut Tilstra 9789062488025 Boeken.
Dit is het eerste boekje in Nederland over de Amerikaans-Canadese witte herder, een rashond die pas in 1985 zijn intrede in ons land deed, maar al in de vorige eeuw in Duitsland op tentoonstellingen verscheen en sedert de jaren twintig in Amerika bekend is.
pizza-oven
Witte herder Honden 2dehands.be.
witte herder pups. oud duitse herder. duitse herder pups. pups te koop. Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 2 zoekertjes voor witte" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht.
overloop septische put
Zwitserse witte herder Herdershonden.nl.
Zwitserse witte herder. Zwitserse witte herder. Land van herkomst: Zwitserland. Schofthoogte: 60 66 cm bij reuen, 55 61 cm bij teven. Gewicht: 30 40 kg reuen, 25 35 kg teven. Levensverwachting: 9 tot 13 jaar. Temperament: Intelligent, baasgericht, leergierig, waakzaam, sociaal, loyaal. Vacht: Halflang tot kort stokhaar. De Zwitserse witte herder, soms ook enkel witte herder of Zwitserse herder genoemd, is één van de meest nieuwe herdershondrassen. De Zwitserse witte herder is zeer nauw verwant aan de Duitse herder en daarom in veel opzichten goed vergelijkbaar.
google seo
Gadgets en geschenken Gepersonaliseerd cadeau?
Hier vindt u alle diverse gadgets en cadeaus om te personaliseren, ideaal om te geven als geschenk aan familie, geliefden, vrienden, klanten, Maak uw keuze of contacteer ons voor een gepersonaliseerd offerte. Hoe gaat u tewerk als u een bestelling wilt plaatsen?
s8
Zwitserse witte herder Wikipedia.
Geschiedenis bewerken brontekst bewerken. Deze zo wel langstok en stokharige witte herdershond is een variant van de Duitse herder, maar de kleur was begin 20e eeuw in Europa ongewenst. In Amerika ontwikkelde de fokker Ann Tracy een bloedlijn met de huidige kenmerken van de witte herder.
fiets kopen
Geschiedenis van de witte Herder.
Zijn hond Horand werd de eerste geregistreerde Duitse Herder. Belangrijk hierbij is vooral dat de stamvader van de Duitse Herder Horand, de witte herder Greiff als voorvader had. De Duitse Herder werd wereldwijd populair. Wit maar ook zwart waren echter niet gewenste kleuren.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop