Op zoek naar zwarte duitse herder?

zwarte duitse herder
Oudduitse herder Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Oudduitse herder is een langharige herder, afkomstig uit Duitsland. 2 Aard en karakter. Oost-Duitse ODH, teef, 1 jaar. De Oudduitse herder is een middelgrote hond. De Oudduitse herder verschilt in uiterlijk van de Duitse Herdershond vooral in zijn rechte rug en lange vacht.
ikea
AngelofWassenaer-Angel.
Hoe het begon.: Als onze 11 jarige Duitse Herder Bo plotseling ziek wordt en binnen twee dagen, op 19 september 2004, thuis op de veranda overlijdt, dan beseffen we pas hoe stil het is zonder hond. Bo was geweldig voor ons gezin!
LED buitenverlichting
De zwarte Duitse Herdershond.
Wellicht zijn er in genetisch en fysiologisch opzicht nog vragen omtrent de hoedanigheden van de zwarte Duitse Herder, doch als gebruikshond is hij een volwaardig lid van de familie. De zwarte Duitse Herdershond is voor 100% capabel om de verlangde prestaties te volbrengen, waar ook ter wereld en op welk terrein dan ook: een typische Duitse Herdershond alzo.
dartbord
Zwart of zwart? Duitse herder Database.
Volgens de fokker komt het dominant zwart uit Rusland, en de stamboom gaat terug naar USSR honden. Ergens is er dus een dominant zwarte hond ingekruist, maar omdat zwart een toegestane kleur is bij de Duitse herder is dat nooit opgevallen.
mkb
Duitse herder Wikipedia.
Er zijn ook compleet zwarte Duitse herdershonden. Qua uiterlijk is er een groot verschil tussen de zogenaamde showlijnen" kynologische lijn en de meer oorspronkelijke werklijnen" africhtingslijn. De showlijnen zijn bijna altijd zwart-rood met een aflopende rug, ze zijn ook groter en zwaarder. De werklijnen zijn meestal wat compacter en zijn in veel gevallen grauw of zwart van kleur. De Duitse herdershond moet in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Hij kan echter wel dominant overkomen, daarom moet hij goed getraind worden. De hond is erg trouw aan zijn baas. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond.
Vind zwarte herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Ophalen of Verzenden Ophalen of Verzenden 5. Een week 12. Advertenties gerelateerd aan zwarte herder. Dieren en Toebehoren. Duitse Herder Zwart Waakbord Ik waak voor mijn baas. Meer productinformatie en/of duitse herder zwart waakbord ik waak voor mijn baas bestellen?
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
Duitse herder pups te koop. Uit de combinatie Paco van Hamersslag IPO 3 x Cytta von Semrowplatz IPO 3 Beide ouders hebben HD A en ED vrij certificaat, ze zijn beide aangekeurd en zijn actief in de hondensport africhting Er is nog 1 zwarte teef en 1 wolfs grauwe reu beschikbaar p.
Pupinfo LSOHV.
Heeft u interesse in een Oudduitse Herder of een Duitse Herder Langstokhaar, houdt dan ook de websites van onze fokkers in de gaten als u een pup wilt kopen. Voor eventuele nestplanningen kunt u de website van de bij ons aangesloten fokkers bezoeken: Klik hier.
Duitse Herder zwart YouTube.
Rivkah Oud Duitse Herder pup 8 weken Duration: 519. RottweilerHummer 4197, views. Britt onze nieuw duitse Herder pup Duration: 354. jacodiscus 6488, views. De Zwitserse Witte Herder Duration: 227. DogtimeTelevisie 44706, views. duitse herders pup blaft voor het eerst Duration: 107.
Oudduitse Herder Rassen Honden Hondenrassen.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband" Deutschland" in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Door verschillende fokprogramma's' met deze drie typen honden, kon er zowel een mooie als intelligente hond ontstaan. Hierdoor zag Von Stephanitz zijn droom uitkomen, zijn geliefde Duitse herder. zwarte duitse herder. De Duitse herdershond is een middelgroot, goed gespierde en krachtige hond.
de zwarte parel oudduitse herder kennel over ons.
Mijn kleine zwarte pareltje kon ik ophalen. Een hond waar je alleen maar van kunt houden. De Oudduitse Herder. Oudduitse Herder Kennel. De Zwarte Parel. Goya Of Dracc's' Clan. oudduitse herder de zwarte parel. Wij krijgen puppen in augustus 2018.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop