Zoeken naar zwarte duitse herder

zwarte duitse herder
Puppyplaats.nl Duitse Herder pups aangeboden.
3 teefjes zijn zwart, met hier en daar een heel klein bruin accent 1, teefje is heel mooi bruin gemêleerd. 6 zwarte reutjes, en 3 bruin gemê. Op Zaterdag 10 november 2018, is onze lieve Mechelse herder bevallen van 13 super mooie pups. Op Zaterdag 10 november 2018, is onze lieve Mechelse herder bevallen van 13 super mooie pups. 9 reutjes en 4 teefjes. 3 teefjes zijn zwart, met hier e. 5 december 2018. Duitse Herder pups.
rvs werktafel goedkoop
Duitse Herder Club Nederland.
Het was naast zinvol ook nog eens gezellig met openheid naar elkaar en respect. Bewust van het feit dat een vereniging er is voor de leden en de aangesloten fokkers, waarbij de gezondheid van de Duitse Herder Langstokhaar en de Oudduitse Herder een bovenliggende doelstelling is, zullen de besturen van beide verenigingen aan de leden een aantal voorstellen doen.
inbouw afzuigkap
De Duitse Herder Doggo.nl.
Naast de alom bekende gele of roodbruine honden met een zwart dek, zijn er ook grauwe en geheel zwarte honden. Afbeelding: Roodkapje van Gustave Doré. De goede Duitse Herder is een stabiele hond die zijn zenuwen goed onder controle heeft.
SEO expert
Oudduitse Herdershonden Kennel van t Hogeland.
Via deze website wil ik u kennis laten maken met Joetta, Chico en Eara, onze Oudduitse Herders en Aicira en Mayra onze langstokhaar Duitse herders. In 1997 is er bij ons een Bouvier, Astor, komen wonen. Deze hebben wij helaas op een leeftijd van vier jaar in moeten laten slapen. Astor had een ernstige hartkwaal. Twee weken nadat wij Astor in hebben laten slapen is Tanja, een bruine New Foundlander bij ons gekomen. Tanja hebben wij uit het asiel gehaald. Haar leeftijd werd toen geschat op 5 a 6 jaar. In 2003 heb ik mijn paard verkocht en toen hebben mijn man en ik besloten een echte rashond te kopen met het idee er een keer een nestje mee te fokken. Mijn man had een keer een langharige herder gezien maar hij wist niet wat voor een ras of het was.
Juice
Duitse Herder Beelden Pixabay Download gratis afbeeldingen.
Duitse Herder Hond. 53 58 10. Zwarte Duitse Herder. 5 2 0. Hond Duitse Herder. 83 63 6. Hond Duitse Herder. 39 54 3. 58 33 32. 51 67 10. Duitse Herder Hond. 1 2 0. Hond Duitse Herder Dier.
Rasbeschrijving: De Oud Duitse Herder.
Week 8 sub pag. Ras: Oud Duitse Herder. De Oud-Duitse herdershond is middelgroot, licht gestrekt, krachtig en goed gespierd, de botten droog en de totale structuur vast. De schofthoogte voor de reu is 60 cm tot 65 cm, voor een teefje 55 cm tot 60cm.
Duitse herder Wikipedia.
Er zijn ook compleet zwarte Duitse herdershonden. Qua uiterlijk is er een groot verschil tussen de zogenaamde showlijnen" kynologische lijn en de meer oorspronkelijke werklijnen" africhtingslijn. De showlijnen zijn bijna altijd zwart-rood met een aflopende rug, ze zijn ook groter en zwaarder. De werklijnen zijn meestal wat compacter en zijn in veel gevallen grauw of zwart van kleur. De Duitse herdershond moet in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en zonder prikkeltoestand volkomen goedaardig zijn. Daarbij is hij opmerkzaam en handelbaar. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst, en herdershond geschikt te zijn. Hij kan echter wel dominant overkomen, daarom moet hij goed getraind worden. De hond is erg trouw aan zijn baas. De Duitse herder wordt vaak gebruikt als blindengeleidehond, speurhond, waakhond en politiehond.
Hooyer uit Harskamp Pagina 2 Radar.
Re: Hooyer uit Harskamp. Ongelezen bericht door anoniem272 30 jan 2012 1340.: Aan Feda: Ik lees je bericht van maart 2011 dat je een Duitse herder hebt aangeschaft bij Hooyer. Wij hebben vorig jaar sept/ okt ook een Duitse herder van dhr gekocht.
LSOHV Rasvereniging voor de Langstokhaar Oudduitse Herder.
Formulieren en Folders. LangStokhaar en Oudduitse Herder Vereniging. De LSOHV is een Nederlandse jonge vereniging, opgericht op 10 maart 2013, die is ontstaan uit een groep liefhebbers van de Oudduitse herder die zich willen inzetten voor de gezondheid van het ras.
Webklik.nl Oudduitse herder.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
duitse herder fokker duitse herder kennel zwarte duitse herder fokker.
keurfok duitse herder. oudduitse herder verschil duitse herder. oud duitse herder fokker. duitse herder fokker rechte rug. duitse herder pups te koop fokker. wolfsgrauwe duitse herder fokker. beste duitse herder fokker nederland. zwarte duitse herder fokker. duitse herder fokker zuid holland.
Duitse Herder Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
groot beeld Duitse Herder 41 cm. Bijna 4 kilo zwaar is dit prachtige Duitse Herderbeeld van het kwaliteitsmerk Leonardo! hoogte 41 cm x breedte staart tot voorpoten 31 cm Dit beeld als asbeeld? Klik hier voor meer informatie. sculptuur Duitse Herder tin.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop