Meer resultaten voor zwarte duitse herder

zwarte duitse herder
Zwarte Duitse herder Bonheiden Sonja Hoeykens Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
piaggio
Zwart of zwart? Duitse herder Database.
Volgens de fokker komt het dominant zwart uit Rusland, en de stamboom gaat terug naar USSR honden. Ergens is er dus een dominant zwarte hond ingekruist, maar omdat zwart een toegestane kleur is bij de Duitse herder is dat nooit opgevallen.
inbouw magnetron
Duitse Herder Kennels.
Duitse Herdershonden over sociale werklijnen. Bevelsteenseweg 53, B-2270 Herenthout B. 014/513894 of 0498/339657. Kennel Von" der Blitse Düne." Kennel Van" het Chainpark." Africhtingslijnen, temperamentvol, sociaal. Oranjedijk 20, 4515 NA IJzendijke. Fokt met aangekeurde keurklasse werkhonden. Kraaienstraat 16, 2623 HS Delft.
bob
Vind zwarte herder in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Echt mooie mechelse herder pups ook geheel zwarte uit beste knpv lijn vader is rik van de heer bert van den berk met brn 27992 moeder is een berry twee dochter brn 33405 en zeer cociaal dus ook als huis hond zeer geschikt foto 8 is de moeder de pups mogen gelijk het nest verlaten voor verdere info. Duitse herder pups zwart Stamboom nieuwe nest.
parker
DH kennel Of Somarshouse.
IPO 1 diploma. IPO 2 diploma. IPO 3 diploma. Certificaat van Fokniveau. rug, heup en elleboog fotos. Paco van Hamersslag. Welkom bij Duitse Herder kennel of Somarshouse! Ton Ramos Voorstraat 27 4681AC Nieuw-Vossemeer 06 133 67 017 / 0167 852 186 info@somarshouse.nl.
hockey training oefeningen
Duitse Herders Spreekbeurten.info.
Je Duitse herder moet duidelijk worden gemaakt dat jij de leider van de groep bent en dat jij beslist wat er gaat gebeuren en wanneer. Reageer niet op aandacht vragen van je hond en laat hem niet het speeltje zien.
klaarkomen vrouw
Untitled Document.
In asiel sinds.: Ference een mooie Duitse Herder van 6 jaar is in ons bezit gekomen wegens de gezondheid van zijn eigenaar. Wat altijd heel moeilijk is voor beide partijen, de eigenaar die zijn beste maatje kwijt raakt en de hond die ineens zich moet aanpassen aan een andere omgeving.
Duitse herder Herdershonden.nl.
De vacht van de Oudduitse herder is langer en in de meeste gevallen donkerder dan die van de Duitse herder. Verder is de ruglijn van de Oudduitse herder recht, waar deze bij de Duitse herder aflopend is vanaf de nek tot de staart.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
Door verschillende fokprogramma's' met deze drie typen honden, kon er zowel een mooie als intelligente hond ontstaan. Hierdoor zag Von Stephanitz zijn droom uitkomen, zijn geliefde Duitse herder. zwarte duitse herder. De Duitse herdershond is een middelgroot, goed gespierde en krachtige hond.
Duitse Herder: Waakbord Hier waak ik Zwarte Herder.
Zijn er verzendkosten van toepassing, deze kunt u hier raadplegen: Overzicht verzendkosten. Zijn onze algemene voorwaarden van toepassing: Bekijk onze algemene voorwaarden. Lees ook de informatie onderaan deze pagina. Start Webshop Rassen D-E Duitse Herder Waakbord Hier waak ik Zwarte Herder.
Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliéKennel Je nai rien oublié.
Het verschil tussen de Oudduitse herdershond en de Duitse herderhond is de lengte van de vacht. Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.
De zwarte Duitse Herdershond.
Wellicht zijn er in genetisch en fysiologisch opzicht nog vragen omtrent de hoedanigheden van de zwarte Duitse Herder, doch als gebruikshond is hij een volwaardig lid van de familie. De zwarte Duitse Herdershond is voor 100% capabel om de verlangde prestaties te volbrengen, waar ook ter wereld en op welk terrein dan ook: een typische Duitse Herdershond alzo.

Contacteer ons

+  duitse herder pups gratis af te halen
+  duitse herder karakter
+  langharige duitse herder
+  duitse dog
+  duitse herder langhaar
+  mechelse herder te koop
+  oude duitse herder
+  zwitserse witte herder pups
+  witte duitse herder
+  zwarte duitse herder
+  duitse herder herplaatsing
+  duitse herder zwart
+  duitse herder te koop